- 27 Mayıs 2014
- 163
- 53
- 48
- Konu Sahibi justsmile123
-
Ben de ilk ise basladigimda sizin gibi dusunurdum, eve para veremem birikim yapcam derdim. Bir kac yil calistim ve yas ilerledi tabi. Simdi onlara sormadan elimden geleni yapiyor, ihtiyaclarini almaya calisiyorum. Onlar yillarca benim icin calismis, haklari odenemez bari boyle destek olalim.
Bunu da düşündüm ama araştırmadım. Altın hesap hakkında bilgi verirmisiniz? Siz kullanıyo musunuz? Bide teşekkür ederim yorumunuza haklısınız:)
Nasıl yani anlamadım?Dehşete düştüm yorumlara,benım kafada bır arıza var bu yorumlara bakınca anladım
Yıllar geçip evlendiğinde, kocan olacak hıyara :) ve ailesine baktığında çalıştım çalıştım
dört dörtlük çeyizle evlendim ama yine de yaranamadım keşke anneciğime daha çok harcasaydım diye
çok pişman olursun.
Ele iyilik yaramaz, çeyizin, eşyan eksik olsun evlen borç öde de şu pişmanlığı yaşama.
Keşke anneciğimi daha çok yaşatsaydım deme..
Bilezik dedigin nasil bir sey? Bozdurunca ise yarayacak bir sey almak istersen zaten maasin yarisi gider.
Altin hesabi daha mantikli, gram gram alirsin.
Kalaniyla da annene destek olur kebdi ihtiyaclarini karsilarsin.
Yalniz oyle ev arkadasi gibi dogrudan yari yariya hesabi yapmak biraz itici bence.
Oldugu kadar.
Yavrum ben yazarımda burdan taşlanırım,vallahı çok doluyum ben. Bu konuda bı nasıl zıhnıyet,ailen zor durumda ise yardım edersın,ama bazı ebebeynler çocukları banka olarak görüyor,annenın emrivakisi rahatsz edıcı,kusura bakmasın kımse ,bakamayacağı çocuğu doğurmasın,neymış senı okutmuş,tabı okutacak sanamı sordu doğururken,ayyy kanım dondu yprumlardan,daha çok yazarımda neyse kızım sen kendınede bırıkım yap yavrum,gençliğinide yaşa,gözün bşşeyde kalmasın,annene bın bersen onu harcar ona göre ayar yapar,500 bersen ona göre ayar yapar,sen azcık kısarak verki arpa fazla gelmesın,sonra daha fazla der durur,ama bu mıllet evli olupta kocaları aielerıne yardım edınce kıyamet koparıyor,ne ıkıyuzlü uyeler var,eee o zaman admaın okuttu büyüttü,karısını dınlemeısn yollasın,nıye çemkiriyorsunuzNasıl yani anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?