- 2 Mart 2025
- 50
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi kafasikarisikbirisii
-
Sizin banka hesabınız yok mu, hamilesin ne olur ne olmaz hesabında para dursun demiyor mu bu adam? Siz utana sıkıla istiyorsunuz o da uygun görürse mi veriyor parayı? Ben de böyle adamın evinde yiyemem içemem içime oturur. Anneniz yazık istemiyor söylemiyormuş bile. Babanız bırakıp gidince anneniz sizi sosyal hizmetlere, sağa sola vermemiş bırakmamış. Kadın çalışmış ezilmiş bakmış büyütmüş sizi. Aslında hastaneye gidip tepeden tırnağa muayene olması gerek. Niye çok üşüyor mesela, tiroid için düzenli kontrole gidiyor mu ilaç kullanıyor mu? Kusura bakmayın ama sizin hiç hatırınız yok mu eşinizde? Durumu çok iyi adama arada bir 5 bin vermek hiç dokunmaz. Her ay verelim dememişsiniz, arada bir demişsiniz. Keşke hamile kalmak için bu kadar acele etmeseydiniz. Kocanız merhametsiz biri ve gerçek yüzünü yeni görmüşsünüz. Bu kadar kaba kırıcı olmasına gerek yok.ben direk 5 bin gönderelim demiyorum bana hesap aç beş at aydan aya bi ihtiyaç olursa bi fatura vs ben halledeyim direk hepsini gönderim demiyorum çünkü bilet olduğunda utana sıkıla üç günde dile getiriyorum anca isteyebiliyorum ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?