- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim annem olunluydu babam biraz daha zorluk cikarmisti:)) her genc kizin basina geliyo nerdeyse, emin ol evlenince sevgisini gosterecek esinede:)Ahaha gece gece ne sardırdık ya valla teşekkür ederim :-D dışardan biri görse ne dert topiğiymis ego tatmini seysi olmuş bura der. ama valla billa amacım bu değildi. Gunlerdir takıyorum annemin yorumunu içimi boşaltasim gelmisti bu posta. Ben hiç yeni konu acmayayim en iyisi sözümde ne oldu bitti burdan yazarım artık :d bu sefer kim kime Çapar dedi falan. Tellioğlu Seferoğlu olmayız inşş :d
Iste bole oluyo ya gel delirme:)) bu sekilde cok kisiyi taniyorum. Birde kiz kacarak evlenmis. Baba kizin evine gidiyo torununu seviyo damatla yagli balli.. kizla konusmuyo:)) bide bu modeller var :))Benim annem de neler sayardı ki şuan en sevdiği damadı eşim..
Kıyamıyor onun için yoksa gerçekten istemese çirkinle kalmaz ara bozmak için daha farklı şeyler yapardı yemeğe gitmişler mesela gitmezdi bile
Evlenince de ben tam tersi oluyomusum annem gelip konu aciyomus falanBenim annem olunluydu babam biraz daha zorluk cikarmisti:)) her genc kizin basina geliyo nerdeyse, emin ol evlenince sevgisini gosterecek esinede:)
Ben kocamla sevgiliyken etrafımdakiler, sen güzelsin o çirkin, derlerdi.
Ben kıskancım yakışıklı olması benim için kötü olur ayrıca bana gayet yakışıklı geliyor derdim.
Ergendik o zamanlar kocam büyüdükçe hatlar oturdu yakışıklılaştı şimdi 32 yaşında ve sülalede ondan yakışıklı damat yok ve ben kıskancım.
Keşke çirkin kalsaydı :))
Şu sıralar hep çirkin ergen kızlara yatırım yapmak üzerine bişeyler görüyorum sağda solda. İlerde güzel olursa değerlendir temalı. Lakin benim ergenliğimde tek sivilcem yokken şimdi mayın tarlası mübarek. Ne olacağı kestirilemezLisede bi erkek arkadaşım vardı çok yakışıklı olmasa da bı karizması vardi cocugun. Ben o zaman sivilceli ergen. makyaj yok tane tane biyik var falan. Yakın kiz arkadaşlarımdan biri hiç yakışmıyolar o daha yakışıklı demiş birine erkek arkadasmdan icin.sonradan duyup yolmaya çalışmıştım onu. Bu da böyle bı animdir.. böylesi de kötü yani
Rouge1o1 alkislayasim geldi gercekten yazınızı. (Çokca kalp)
Ve kesinlikle katılıyorum. Önceden olsa sorgulardim ama şuan kesinlikle sorgulamayip akışına birakmamdan anladım , benim bu şehirden gitme sebebim oymus beni çekmiş oraya.. 2yil önce atanmıştım şuan idrak ediyorum..
Size de çok çok mutlu günler diliyorum. mutsuzluk hiç olmasin, olursa da mutluluğun degerini anlamak için olsun umarım. ✓
Sorunum önümüzdeki hafta sözleneceğim sevgilime annemin sürekli olarak çirkin demesi.
Beni caydirmaya çalışıyor, abisi ablasi güzel ama o çirkin diyor. Bunları söyleyip çocuğun yüzüne nasıl bakacak bilmiyorum ki. Evlerine gideceğiz bi de bugün.
Her şey dış görünüşten mi ibaret yani. Boy pos, görüntü yeterli mi. Ben onun yerinde olsam seçimimi babamdan yana kullanmazdım mesela. Hal böyleyken bana laf söylemesine gelemiyorum. Karşılık verip kalbini kırıyorum bu sefer ve yine üzülen ben oluyorum.
Millete ne diyeceğiz bula bula bunu mu bulmuş derler diyor yahu. İşinde gücünde, saygılı , efendi demiyor da sürekli olumsuz birşeyler arıyor. Ben kimseden onay beklemiyorum ama anne sözü deyip dikkate almalı mıyım bilmiyorum. Gerçi çirkin lafını nasıl dikkate alabilirim ki? Ben hiç bı zaman insanları dış görünüşüne göre kategorize etmemiştim.