- 28 Aralık 2017
- 1.032
- 1.863
- 133
- 38
Ben anladim durumu. Sanirim evleneceginiz adam hakikaten cirkin. Bence anneniz hakli olabilir. Su anda belki asiksiniz, anlamiyorsunuz, ama bittigi zaman cinsel istek bile duymayabilirsiniz. Daha duzgun tipler ilginizi cekebilir. Disarida kolunuza takip gururla yuruyemeyebilirsiniz. Benim daha onceden boyle herkesin cirkin buldugu bir sevgilim olmustu. Ben de tipe onem vermem derdim, ama aslinda cok onemli. Bizim iliskimizde bunun o zamanlar aslinda temel bir sorun oldugunu ben daha simdi anliyorum. Kiz kardesim de mesela, kendisi 10 uzerinden 8 ise, 10 uzerinden 3 olan bir adamla evlendi asik oldugu icin. Simdi ask bittigi icin adamin yakisikli olmadiginin gayet bilincinde, su an hic de ayilip bayilmiyor. Davranislarindan anlasiliyor her sey. Aralarinda belli bir sorun da yok. Herkes biraz kendi seviyesine yakin birileriyle evlendiginde daha iyi oluyor bence, hem cinsellik acisindan, hem iliskinin sagligi acisindan, hem de cevre acisindan. Bir de adam cidden cirkinse kendisinde bunu eksiklik olarak gordugu icin sizin pesinizden kosmus ve elde edince de bunu bir basari olarak gormus olabilir. Yalniz guzellik denilen sey de gecici, o yuzden adamin sevgisini kaybetmemek icin evliliginiz boyunca korumak zorunda kalacaksiniz, zira o size degil guzelliginize asik. Tabi ki siz bilirsiniz. Ha deyince de sizle evlenmeye razi gelecek isi gucu olan, genc bir erkegi bulmayabilirsiniz. Bunu hatirlatin bence annenize.
Son düzenleme: