• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin sevgilime çirkin demesi

Sadece iyi diye sevgili olmadım valla. bı erkekle sarılma fikri ıyk mesela .. bunu düsündüren kimse yoktu.. ona sarılma fikri bile yetiyo, huzur doluyorum : ha daimi mi bilemem ama mutlu oluyorum işte.

Söyleminiz sağolsun fotoğraf attım. :KK70:
Bugün evlerine gittik. Bi bahceleri var cocuk mangal yaptı bize, sözden falan konuşuldu onay verdiler bizimkiler. annem hala çapar diyor sevgilime ya sinirlerim bozuldu çapar neyse :KK70: off biliyorum o da sevecek ama benim unutmayacagim sözler sarfetmese kesme

Öyle desin o sana kıyamadığı için diyordur ki çokta kötü şeyler söylemiyor ki :D tabi sen daha güzelsin o ayrı annen biraz haklı :KK53:

Öyle desin o sana kıyamadığı için diyordur ki çokta kötü şeyler söylemiyor ki :KK70: tabi sen daha güzelsin o ayrı annen biraz haklı :KK53:

Nayır kabul etmiyorum
Adriana Lima'nin annesi onun eski kocası veyahut yeni sevgilisi için çapar demiyordur eminim :KK70: daha naif benzetmeleri vardır(bu örneği sırf onun eş - sevgili seçimini baz alarak verdim.)

Bizim millette vardir ya.. guzel kiz cirkin cocuk.. vay bu bu kizi nasil tavlamis:)

Yakisikli erkek cirkin kiz.ay yaziik cocuga bu kizin nesini begenmiski????

Toplumumuzda var bu durum ne yazikki.. herkes yakistirinca mutlu olma garantin var sanki:))

Konuyu okuyanlara duyurulur
Konu sahibi güzel maşallah :dondurma:

Not:annenin haklılık payı var :KK45:

Bir arkadaşım vardı sevgilisi için annesi ,
Çok çirkin bu nasıl bakacağım ben bunun yüzüne demişti.
Arkadaşım da ,
Ben babamın yüzüne nasıl bakiyorsam öyle demiş.

Kusur görmek istersen bulursun, nasıl bakarsan öyle görürsün. Sen begeniyorsan kimseye laf düşmez

Konuyu okuyanlara duyurulur
Konu sahibi güzel maşallah :dondurma:

Not:annenin haklılık payı var :KK45:

:KK43:(((( yaa ona demeyin bana deyinn caaanım o benim siyah gömlekle bi bakisi yeter onunn

O değil de aklıma kahpe bizansta sağdan soldan firlayip onu gondermeyin beni gönderin onu almayın beni alın diyen kücük kadın geldi :d

Napsin sence? Yuz guzelligide bi yere kadar :) adam 5 para etmez olsa dunya yakisiklisi olsa diyelim:))

Yok be konu sahibine de dedim annen kıyamıyordur sana elden gitceksin diye öyle diyordur dedim
Aynılarını bende yaşadım ki benim herkez diyordu ama benim kararım oldu sonuçta..
Tabiki huyu güzel olsun ahlaki iyi olsun merhametli olsun gerisi gelip geçici.

Hem şaka hem nasılız dedi bende sen öndesin dedim yav napim :KK53:
Tabi göreceli bir şey güzellik kime göre neye nöye :confused:

:KK43:(((( yaa ona demeyin bana deyinn caaanım o benim siyah gömlekle bi bakisi yeter onunn

O değil de aklıma kahpe bizansta sağdan soldan firlayip onu gondermeyin beni gönderin onu almayın beni alın diyen kücük kadın geldi :d

Hahaha :D hem güzel hem esprili :D

Yok be konu sahibine de dedim annen kıyamıyordur sana elden gitceksin diye öyle diyordur dedim
Aynılarını bende yaşadım ki benim herkez diyordu ama benim kararım oldu sonuçta..
Tabiki huyu güzel olsun ahlaki iyi olsun merhametli olsun gerisi gelip geçici.

Hem şaka hem nasılız dedi bende sen öndesin dedim yav napim :KK53:
Tabi göreceli bir şey güzellik kime göre neye nöye :confused:
Esler genelde oyle olmuyo mu zaten? Illa biri daha guzel oluyo genelde.. nadir gormusumdur kiz cok guzel erkekte ole.. ha kadin cirkin erkek cirkin cok gordum:))

Kadin daha guzel olursa daha mi iyi oluyo acaba? Erkek evliliktede pesinden kosuyo:)) hos huy guzelligi diyoruzda gerci:))

R Raiden bacim biz simdi merak ettik seni. Nolcak : (

R Raiden hicte bile cirkin degil sevgilin:) sende guzelsin masallah Allah ayirmasin..seviyosan annen ikna olur.. gayette uyumlusunuz bence:)) siyah gomlekte yakismis ayrica kerataya:))

Ahaha gece gece ne sardırdık ya valla teşekkür ederim :-D dışardan biri görse ne dert topiğiymis ego tatmini seysi olmuş bura der. ama valla billa amacım bu değildi. Gunlerdir takıyorum annemin yorumunu içimi boşaltasim gelmisti bu posta. Ben hiç yeni konu acmayayim en iyisi sözümde ne oldu bitti burdan yazarım artık :d bu sefer kim kime Çapar dedi falan. Tellioğlu Seferoğlu olmayız inşş :d

R Raiden hicte bile cirkin degil sevgilin:) sende guzelsin masallah Allah ayirmasin..seviyosan annen ikna olur.. gayette uyumlusunuz bence:)) siyah gomlekte yakismis ayrica kerataya:))

Benim annem de neler sayardı ki şuan en sevdiği damadı eşim..
Kıyamıyor onun için yoksa gerçekten istemese çirkinle kalmaz ara bozmak için daha farklı şeyler yapardı yemeğe gitmişler mesela gitmezdi bile

Back
X