O tatilin dönüşünde baba evine gideceğiz eşimle ziyarete bir kaç günlüğüne, gidiş tarihimiz aksadı, onu haber vermekti amacım aslında söylerken.huylu huyundan vazgeçmez
çok rahatsız oluyorsan annenle de paylaşmayacaksın bu gibi durumları.
Öyle elbet de anlayamıyorum amacını...Annenizi böyle kabul edeceksiniz .Anne bu atamazsın da satamazsın da..
O kardeş mevzuuu zaten anlatmaya kalksam 3 gün sürer...anlatmayın madem annenize
cidden çok rahatsız edici bir durum ki eğer kız kardeşiniz favorileriyse beni de çok üzerdi
Ay vallahi dertlerimin başka bir boyutunu dile getirmişsiniz...ayni dertten muzdaribiz ve o nazar degme kismina kesinlikle katiliyorum. Ama malesef düzelmiyorlar, ben tek careyi araya mesafe koyup (ayni evde yasamamiza ragmen) bazi seyleri anlatmamakta buldum.
Misal Yurtdisinda yasiyorum ve cok iyi bir Liseye girdim cogu Türklerin giremedigi veya girse bile bitiremedigi. Yillarca Insanlara Okulumla havayi basti da basti en son sinifta okulun bitmesine yarim sene kala bazi rahatsizliklardan dolayi okulu birakmak zorunda kaldim.
Üstünden 5 sene gecti suan Banka'da ise basladim yine havayi basiyor uyariyorum ama fayda etmiyor.
Elalemin yaninda benim Okulumu Isimi öve öve bitiremeyen Insan gel gelelim yalnizken tabiri caizse beni Insan yerine pek koymaz, yasam enerjimi herseyimi sömürür bütün psikolojik sorunlarimin sebebidir. Ablam ikisinede cok hadsiz davranir elestirir onlari para kaynagi olarak görür yine de el bebek gül bebek davranirlar ona.
Siz anlatinca kendi hayatimi gördüm resmen. Keske bir caresi olsa. Sevgi eksikliginin caresi yok, o bosluk hep kalir öyle de diger meseleleri ben mesafe koyarak cözdüm. Allah yardimciniz olsun.
Onu da tadıyorum, evde başbaşayken bana kulp kanat buluyor ahahahaAyy ne anneler var Benim annemde beni hep yerer milletin yanında
Huylu huyundan vazgecmez böyle kabul edicen mecbur
Ah tatlım ya, kaç kere nazar değiyor dedim ama ne çare...Anne babalarin oldugi ortamlarda cogu zaten cocogunu over ve bazilari oyle yer edinir ye kurkum ye ve cikar meselesi anlatsin bosverin.
Cozum olarak su onerilebilir basima kotu seyler geliyor nazar degiyor diyerek anlatin annenizin onem verdigi seyler olsun.
Size sunu da soyliyeyim cocugunu kotuleyen insanlar da var size ozenen derdim bu olsun diyenler cok olacaktir.
Basbasayken değil direk bana biri ayy ne güzel kızın var söyle böyle desin bişeylere iltifat etsinler hemen baslıyo sen bide suyunu görsen böyle demezsin diye :)Onu da tadıyorum, evde başbaşayken bana kulp kanat buluyor ahahaha
Ah tatlım ya, kaç kere nazar değiyor dedim ama ne çare...
Benim kızdığım normalde bana değer vermezken beni reklam malzemesi yapması.
bıraksın ya kendi halime ne övsün ne yersin...
Benimki dışardayken över eve gelince ahhhh ah bi de bana sorsalar der...Basbasayken değil direk bana biri ayy ne güzel kızın var söyle böyle desin bişeylere iltifat etsinler hemen baslıyo sen bide suyunu görsen böyle demezsin diye :)
Nazardan geçtiğimiz sene başımıza gelmedi...Annenizin cevresi ve sizin ki ayni mi anlatsin bosverin sizin gibi insanlar gordum var artik ugrasmiyorlar annenizle az gorusun hayatiniza bakin sonucta sizi buyutmus.
Ne yaparsanız yapın değişmeyecektir. Siz alışsanız iyi olur bu haline. Bazı insanlar nedensiz bi şekilde övünmeyi çok sever.
Keşke bir çaresi olsa...Bir insanı bu yaştan sonra değiştiremezsiniz.
Malesef çekeceksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?