• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin sorun edilecek nesi var :(

eşiniz gerçekten terbiyesizlik yapıyor.
eşinizin ailesi de uzaktaymış,onlarda elbet gelmişlerdir
ya da geleceklerdir yanınıza,aynılarını siz de onun ailesi
için söyleyin, suyu çok kullanıyorlar diyin, çok yiyiyorlar diyin,
niye geldiler diyin,bu kadar kalınır mı diyin, hergün neden annenle
konuşuyorsun diyin, diyin de diyin,
bakalım ne yapacak o zaman.
taviz vermeyin asla, sonu gelmez.

eşimin ailesi düğünümüzden 4 gece sonra geldiler memlekete dönecekleri için 1 gece kaldılar ama ben hiç öyle yapmadım rahat etmeleri için elimden geleni yaptım
canım onun senin annenle ilgili söylediklerini filan biriktir biraz.. zamanı gelince yani onun da annesi gelince benzer şeyler söyle bakalım ne olacakmışş----bizim evliliğimiz de 2 yıl boyunca aile kavgası ile geçti, doğumumda annesi geldi 40 gün kaldı ve ben aynını yaptım kapı arkasında annesinin gün içerisinde hoş karşılamadığım davranışlarınıi hoşuma gitmeyen espirivari konuşmalarını aktardım filan... artık bıktırmıştım ve şuan şaka yollu da olsa aileme dil uzatamıyor, karşı atağa geçtiğimde o da biliyor ki ben haklı çıkacağım..

analar baş tacıdır, seni doğurmuş büyütmüş onun ellerine teslim etmiş nasıl böyle nankör bencil ve kıskanç olabiliyor bu erkekler, ne hakla?
bende eşime aynısını söyledim annenler biz geldiğinde bende sana aynı huzursuzluğu yaşatacağım dedim ama ben yapabileceğimi sanmıyorum
oğullarının hatasını ailesine mal edemem herhalde
Canım eşinin ailesini ağırladınız mı? Acaba aynı ilgiyi kendi ailesine karşı görmediğini düşünüp kuruyor olabilir mi?

Ne olursa olsun eşinin annene olan tutumu hoş değil. Bu konuda konuşun canım, böyle olmaz çok ayıp. "Annemin durumunu biliyorsun ben onun evladıyım, yalnız bırakamam, gerektiğinde telefonda görüşeceğiz elbette." de

Birde annene söyle evinize geldiğinde hiçbirşey almasın. İyilikten maraz doğuyor demek ki.

Yalnız çok ayıp eşinin yaptığı. Sen onun ailesine karşı bu şekilde davransan ne hisseder acaba :20:?
düğünden 4 gün sonra 1 gün misafir ettik ama ben asla onun gibi davranmadım
onun dışında uzakta oturdukları için daha hiç gelmediler

annenin soun edilecek hiç bi yanı yok kabalık eşin de 5 ayda 5 gün kalmış çok mu kaldı ki size faydası olmuş olmasa bile yok suyu kullandı yok tel. etti diye yakınması çok çirkin ama erkekler böyle kendi ailelerine toz kondurmaz eşinin annesine her türlü kusuru bulur.kadıncağız yalnızmış gelsin ne olacak kendi ailesi gelince de aynı yakınmalarda bulunabilir mi sor ona suyu kullandılar kaldılar diye sorun yaratır mı yine? hiç sanmam... ama bana kalırsa taviz verme orası senin de evin bunu unutmasın ayrıca misafirlere kaba davranmayı sevmem ama sen de aynen onun gibi davran bakalım nasıl oluyormuş yada ailesi gidince her hareketlerini eleştir

annenin soun edilecek hiç bi yanı yok kabalık eşin de 5 ayda 5 gün kalmış çok mu kaldı ki size faydası olmuş olmasa bile yok suyu kullandı yok tel. etti diye yakınması çok çirkin ama erkekler böyle kendi ailelerine toz kondurmaz eşinin annesine her türlü kusuru bulur.kadıncağız yalnızmış gelsin ne olacak kendi ailesi gelince de aynı yakınmalarda bulunabilir mi sor ona suyu kullandılar kaldılar diye sorun yaratır mı yine? hiç sanmam... ama bana kalırsa taviz verme orası senin de evin bunu unutmasın ayrıca misafirlere kaba davranmayı sevmem ama sen de aynen onun gibi davran bakalım nasıl oluyormuş yada ailesi gidince her hareketlerini eleştir

geçen hafta derslerim dolayısıyla annemin evine kalmaya gittim eşim çalıştığı için gelemedi. Yüksek lisans derslerim var annemlerin oturduğu şehirde o yüzden 1 gece annemler de kaldım. Diğer oda da ders çalışıyordum ara verdim oturma odasına geçmek için kalktım kapı kapalıydı annem 'bizim ki de öyle değil mi yap iyiliği bul kötülüğü daha bir gün olsun anne gel kal demez oraya giderim dönerken bir kez olsun kal diye teklif etmez bende her şeyin farkındayım ama evlat için susuyorsun huzuru bozulmasın diye susuyorsun geçen gittiğimde de ebyar ona anneme kalması için bi teklif et ayıp oluyor dedi de öyle geldi teklif etti' diye anlatıyor babama. O an beynimden vurulmuşa döndüm gözümden yaşlar süzüldü kendime engel olamadım :( o gece kaldım ama nasıl kaldım tüm gece ağladım. Ertesi gün eve geldim yarım saat sonra eşim geldi işten ama ağlamaktan yüzüm gözüm şiş resmen sinir krizi geçirdim bağırdım çağırdım sen böyle yapmaya devam edersen bende yokum bu evlilikte gidiyorum şimdi dedim. Eşim çok üzüldü defalarca özür diledi farkında olmadan yaptığını annemin de böyle düşündüğüne çok üzüldüğünü söyledi. Sonra annemi aradı işte ebyar bir gün evde yoktu ev onsuz çok kötü sen nasıl evde yalnız kalıyorsun anne Allah aşkına sen de kendini yalnız hissetme burası da senin evin falan diye konuştu. Şu an düzelmiş gibi eşim ama bilemiyorum tabi ki onu zaman gösterecek ama gösterdiğim tepkiyi eşim hiç beklemiyordu

annen için yaptigin sinir krizi tepksinin aynisini maa$ karti içinde yap bence
gerekiyorsa Numara yap ama maa$ kartini verme
bu erkekler ne kadar akilli yaaa , bide kadinlik analik hizmtçilik yetmesin bide ustune ayligina el koysun
e$ine agir gel , duracagin yeri bil de ..

geçen hafta derslerim dolayısıyla annemin evine kalmaya gittim eşim çalıştığı için gelemedi. Yüksek lisans derslerim var annemlerin oturduğu şehirde o yüzden 1 gece annemler de kaldım. Diğer oda da ders çalışıyordum ara verdim oturma odasına geçmek için kalktım kapı kapalıydı annem 'bizim ki de öyle değil mi yap iyiliği bul kötülüğü daha bir gün olsun anne gel kal demez oraya giderim dönerken bir kez olsun kal diye teklif etmez bende her şeyin farkındayım ama evlat için susuyorsun huzuru bozulmasın diye susuyorsun geçen gittiğimde de ebyar ona anneme kalması için bi teklif et ayıp oluyor dedi de öyle geldi teklif etti' diye anlatıyor babama. O an beynimden vurulmuşa döndüm gözümden yaşlar süzüldü kendime engel olamadım :( o gece kaldım ama nasıl kaldım tüm gece ağladım. Ertesi gün eve geldim yarım saat sonra eşim geldi işten ama ağlamaktan yüzüm gözüm şiş resmen sinir krizi geçirdim bağırdım çağırdım sen böyle yapmaya devam edersen bende yokum bu evlilikte gidiyorum şimdi dedim. Eşim çok üzüldü defalarca özür diledi farkında olmadan yaptığını annemin de böyle düşündüğüne çok üzüldüğünü söyledi. Sonra annemi aradı işte ebyar bir gün evde yoktu ev onsuz çok kötü sen nasıl evde yalnız kalıyorsun anne Allah aşkına sen de kendini yalnız hissetme burası da senin evin falan diye konuştu. Şu an düzelmiş gibi eşim ama bilemiyorum tabi ki onu zaman gösterecek ama gösterdiğim tepkiyi eşim hiç beklemiyordu
ağlamana üzüldüm ama sana hak veriyorum insan ailesi söz konusu olunca dayanamıyor hele ki ailesi fedakar ve iyi niyetli ise yapılanı haksızlık olarak görüyor annen de herşeyin farkında ama ses etmemiş kıyamam...eşin bi adım atmış en azından tepki ve üzüntünü de gördü olmadı sakin anınızda bi daha konuşursun kendini daha fazla yıpratma erkekler bağırıp çağırmayınca ağlamayınca bazı şeylerin ciddiyetini anlamıyorlar maalesef (kendimden biliyorum) annende fazla yüz vermesin annemle eşim arasında bi olay yaşadım sonrasında annemi tembih ettim bi süre öyle davrandı şimdi eşim kedi gibi oldu

Back
X