- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
eşiniz gerçekten terbiyesizlik yapıyor.
eşinizin ailesi de uzaktaymış,onlarda elbet gelmişlerdir
ya da geleceklerdir yanınıza,aynılarını siz de onun ailesi
için söyleyin, suyu çok kullanıyorlar diyin, çok yiyiyorlar diyin,
niye geldiler diyin,bu kadar kalınır mı diyin, hergün neden annenle
konuşuyorsun diyin, diyin de diyin,
bakalım ne yapacak o zaman.
taviz vermeyin asla, sonu gelmez.
eşimin ailesi düğünümüzden 4 gece sonra geldiler memlekete dönecekleri için 1 gece kaldılar ama ben hiç öyle yapmadım rahat etmeleri için elimden geleni yaptım
bende eşime aynısını söyledim annenler biz geldiğinde bende sana aynı huzursuzluğu yaşatacağım dedim ama ben yapabileceğimi sanmıyorumcanım onun senin annenle ilgili söylediklerini filan biriktir biraz.. zamanı gelince yani onun da annesi gelince benzer şeyler söyle bakalım ne olacakmışş----bizim evliliğimiz de 2 yıl boyunca aile kavgası ile geçti, doğumumda annesi geldi 40 gün kaldı ve ben aynını yaptım kapı arkasında annesinin gün içerisinde hoş karşılamadığım davranışlarınıi hoşuma gitmeyen espirivari konuşmalarını aktardım filan... artık bıktırmıştım ve şuan şaka yollu da olsa aileme dil uzatamıyor, karşı atağa geçtiğimde o da biliyor ki ben haklı çıkacağım..
analar baş tacıdır, seni doğurmuş büyütmüş onun ellerine teslim etmiş nasıl böyle nankör bencil ve kıskanç olabiliyor bu erkekler, ne hakla?
oğullarının hatasını ailesine mal edemem herhalde
düğünden 4 gün sonra 1 gün misafir ettik ama ben asla onun gibi davranmadımCanım eşinin ailesini ağırladınız mı? Acaba aynı ilgiyi kendi ailesine karşı görmediğini düşünüp kuruyor olabilir mi?
Ne olursa olsun eşinin annene olan tutumu hoş değil. Bu konuda konuşun canım, böyle olmaz çok ayıp. "Annemin durumunu biliyorsun ben onun evladıyım, yalnız bırakamam, gerektiğinde telefonda görüşeceğiz elbette." de
Birde annene söyle evinize geldiğinde hiçbirşey almasın. İyilikten maraz doğuyor demek ki.
Yalnız çok ayıp eşinin yaptığı. Sen onun ailesine karşı bu şekilde davransan ne hisseder acaba?
onun dışında uzakta oturdukları için daha hiç gelmediler