annemin soyledikleri...

acın internetten boşanma diye arayın bir travma olduğunu okuyacaksınız Allah yaşatmasın ne diyeyim.
ben burda boşanmış bir çok üye ile konuştum hepsi de çok yardımcı oldu ve çok anlayışlı idi hicbir imada bulunan boşanmış üye görmedim ayrıca sizin ne alıp veremediğiniz var boşanmış üyelerle yazmayın yorum madem çok alinganiz
Yahu benim ne sorunum olucak. Size sadece her denileni ustunuze almayın kafaya takmayin kendinizi cok kotu durumdaymış durumuna düşürmeyin . Kendiniz diyorsunuz cok cekmissiniz,lanet birinden kurtuldum diye sevinip guclu durmaniz lazim diyorum siznediyorsunuz. Cogu kisi zulum gördüğü evlilikten cikinca mutluluk naralari atar kurtuldum diye,siz sanki dunyanin sonu gibi cevaplar veriyonuz. 1 bucuk ssene gecmia üstünden bu kadar aci veriyorsa insanlara evliliginizde olan olumsuzluklarida anlatmayin çünkü duydugunuz en ufak bir lafta ki bu iyi birsey olsa bile saldiiya geçiyor oluyorsunuz. Alingan olmayın, gecmisi bırakın mutlu olmaya bakin her denileni kafaya takmayin,yastayim pskolojisini birakin diyorum kisaca ve iyi günler dileyip gidiyorum. Algilariniz beni anlamayacak sekilde kapali cunku

Ama o ortamda hepiniz yaşadıklarınızı anlatmışsınız, konu açılınca da anneniz böyle söylemiş, sizin yaşadıklarınıza sevindiğini düşünmüyorum ben açıkcası, o an kendi yaşadığı sıkıntıları düşünerek konuşmuş sadece.

Yahu benim ne sorunum olucak. Size sadece her denileni ustunuze almayın kafaya takmayin kendinizi cok kotu durumdaymış durumuna düşürmeyin . Kendiniz diyorsunuz cok cekmissiniz,lanet birinden kurtuldum diye sevinip guclu durmaniz lazim diyorum siznediyorsunuz. Cogu kisi zulum gördüğü evlilikten cikinca mutluluk naralari atar kurtuldum diye,siz sanki dunyanin sonu gibi cevaplar veriyonuz. 1 bucuk ssene gecmia üstünden bu kadar aci veriyorsa insanlara evliliginizde olan olumsuzluklarida anlatmayin çünkü duydugunuz en ufak bir lafta ki bu iyi birsey olsa bile saldiiya geçiyor oluyorsunuz. Alingan olmayın, gecmisi bırakın mutlu olmaya bakin her denileni kafaya takmayin,yastayim pskolojisini birakin diyorum kisaca ve iyi günler dileyip gidiyorum. Algilariniz beni anlamayacak sekilde kapali cunku
1.5 sene geçtiğini nerden çıkardınız 3 ay önce boşandım daha çok yeni ve aciliyim evet

Benim de annem aynı yan yanarken bisey demez .milletinnyaninda sürekli laf çarpar . Aldırma ben başka çözüm bulamadim

kızlar merhaba boşandım ailemle yaşıyorum geçen hafta tatile götürdüm annemi geldik neyse dün bir komşumuza gittik severim kendisini orda komşumuz geliniyle yaşadıklarını anlattı üzülmüş vs sonra eşiyle olan ilişkisini anlattı derken annem babamla yaşadıklarını ben de eski eşimle yaşadıklarımı anlattım komsumuz çok üzüldü icim eziliyor anlattıkça aynı benim yaşadıklarım vs derken annemin dediği bir cümle çok içime oturdu; babama demiş ki sen zamanında bana çektirdin el oğlu da kızına çektirdi aynısını şimdi için yanıyor değil mi...annemle babama biz hep boşanın derdik asla boşanmadılar ama bunun suçlusu ve annemin yaşadıklarının cezalısı ben olmak zorunda miydim ...annem hep böyle hep başkalarının yanında laf çakar içindekileri onların yanında söyler şok olurum ki bu konuşmadan önce saatlerce beraberdik gezdik o zaman niye söylemedin kadin bu düşünceni...gecenlerde de arkadaşlarımın yanında benim işyerinde çok sorun yaşadığım bir dönem çok sinirli olduğumu anlatıyor normalde çok sakinim ya hani hep böyle değil gibisinden...

anlamıyorum gerçekten...
kadın sana değil, babana laf çakmış, alıncak bi durum göremedim ben...

G greengirll o kadar konu actin en uzgun donemlerinde bile kibarligi elden birakmadin. :KK200:
Konuya gelirsek bence hepiniz hatalisiniz, her seyi herkese anlattiginiz icin. Alinganlik ettigini dusunmuyorum.

allah allah niye böyle yapıyorlar cevap veremeliyim diye herhalde
Sessiz sakin bir tipseniz Gu nun tüm yorgunluğunu tüm stresini sizin üzerinizden çıkarıyor başkasına diş geçiremeyince. Yanibiz de durumlar böyle . Ben cevap vermiyorum bi yerden sonra yetişemiyorum cunku .Bana bi gebersen ,gebersen de kurtulsam.onu bile basaramiyrlsun demişti univeristedeyken.Saclaeim cok uzuundu yere dusuyor hep diye bunu soyleru Simdi mesleğe basladim.Bu kadar ağır konuşamıyor yine de laf sokuyor arada takmıyorum ben de .Ama Allah korusun bir şey olsa insan üzülür ister istemez ama kendinden öyle soğuttu ki çok hafif atlatırım o sureci diyorum.

Back
X