- 27 Temmuz 2015
- 84
- 21
- 18
- 36
- Konu Sahibi 1511amorfati111
İnsanlar neden böyle.. ailen bile... geçtiğimiz gün açtığım konudan arkadaşlar bilir. kandırılmıştım ve kredi çektim. ilk zamanlar borçları ödeyemedim. anneme durumu anlattım ondan 3.000 tl aldım geciken taksitleri kapattım. neyse sonra aradan 4 ay geçmeden annem her fırsatta lafını ediyordu. en son kredinn 1. yılında başka bankadan hem devam eden kredi kapatması ve art 5.000 tl çekip yeniden borçlandım. 5.000 tl yide anneme verdim. yeni ev alındı estra masraflar çıkınca 3.000 tl borcumun üzerine 2.000 de ben verdim. neyse akşam ev masraflarından konu açıldı. annemde evde müsriflik yapıyorsunuz dedi. zaten 1 tane kız kardeşim var oda pek dağınık umursamaz.. annem haklısın ev ödüyorsunuz masraflarınız var ama akşamdan akşama evdeyim bunları ben yapmış olamam dedim. zaten çalışıyosun bi faydan yok bize bide müsriflik demez mi. öyle zoruma gitti ki 27 yaşındayım annem neler yaşadığımı biliyor. bu borçlardan kurtulmak için onlardan hiç bişi beklemedim , kendi kendime ödüyorum. önemde bir düğünüm var nişanlıyım bu yola çıkarkende annemlerle konuştum. benim maaşım borçlarıma gidiyo nasıl yaparız dedim. annem sen borçlarını ödemeye bak biz nişanını düğününü yaparız demişlerdi. ama unutmuşum her koşulda başıma kakılacağını.. her fırsatta konusu geldikçe. herkez kendisi yapıyo ailesine yük olmadan yapıyo falan diyo. oysa yola çıkmadan bana gazı veren destke olucam diyen onlar.. artık bu saatten sonra düğünümle ilgili hiç bişey istemem de yaptırmamda. çok zoruma gitti. zaten düğün içinde ev mobilyasıda aldırmıcaktık. kız olarak eksiklerimi alıcaklardı. ama yok bi yük daha alırım sırtıma ama bunu onlara yaptırmam.. her seferimde kırılıyorum. nişanlıma bahsetsem tamm kendimiz yapalım der pekte imkanımız yok... of hayat ne kadar acımasız...