- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
- Konu Sahibi angelina 34
-
En dağınık halimle de olsa stres olmam annem sonucta ne yapıyor ki sizi bu gebe halinizle bu kadar yoruyorIyi geceler kızlar derdim şu ki annem ne zaman kızım sana gelicem dese beni bir stres basıyor.annem temiz titiz bi kadın millet annesi gelince rahatlar ben geriliyorum.bel fitigim var temiz olmasına rağmen evi süpürdum sildim tozları aldım balkonu yıkadım tuvaletleri hallettim.2 saattir fıtığın azdı resmen ağlıcam.bu durumu anneme anlatmalımiyim sizce.sanki annem değil misafir geliyor
Biraz kirli görse yüzünü asar tedirgin eder insaniTemiz olmasına rağmen temizlik yapmanızın bi anlamı yok ki?
Anneniz titizse eğer eviniz düzenli ve temizse neden bu kadar abartıp kendinizi yoruyorsunuz?
Sizin temiz olup olmamanızla alakalı birşey mi söyledi ya da ima etti?
Bende bunu demek istiyorum en azından şu dönemde rahat olmalıyım diye düşünüyorum ama cekiniyorumInsan annesinin de yaninda rahat olmazsa kimin yaninda rahat olur ki.. durumunuz ortada. ev temizken sagliginizdan olmaya deger mi.. soylense de sizi boyle kabul etsin siz de soylenmesine kulak asmayin.
Ben annenize bir sıkıntı göremedim. Siz kendinize sres yapıyorsunuz. Benim annemde aşırı titizdir. Ben hiç kasmam annem sonuçta yabancı değil. Hatta ev dağınıksa filan temizlik yaparken gelirse sıyırır kolları yardım ederIyi geceler kızlar derdim şu ki annem ne zaman kızım sana gelicem dese beni bir stres basıyor.annem temiz titiz bi kadın millet annesi gelince rahatlar ben geriliyorum.bel fitigim var temiz olmasına rağmen evi süpürdum sildim tozları aldım balkonu yıkadım tuvaletleri hallettim.2 saattir fıtığın azdı resmen ağlıcam.bu durumu anneme anlatmalımiyim sizce.sanki annem değil misafir geliyor
Duvarları çamaşır suyuyla silip zehirlenen biri olarak bildiriyorum kurtuluşu yok hastalık çünkü bu kendileri yapamayınca artık aynısını bizden bekliyorlarIyi geceler kızlar derdim şu ki annem ne zaman kızım sana gelicem dese beni bir stres basıyor.annem temiz titiz bi kadın millet annesi gelince rahatlar ben geriliyorum.bel fitigim var temiz olmasına rağmen evi süpürdum sildim tozları aldım balkonu yıkadım tuvaletleri hallettim.2 saattir fıtığın azdı resmen ağlıcam.bu durumu anneme anlatmalımiyim sizce.sanki annem değil misafir geliyor
Gelince laf mı söylüyor?Iyi geceler kızlar derdim şu ki annem ne zaman kızım sana gelicem dese beni bir stres basıyor.annem temiz titiz bi kadın millet annesi gelince rahatlar ben geriliyorum.bel fitigim var temiz olmasına rağmen evi süpürdum sildim tozları aldım balkonu yıkadım tuvaletleri hallettim.2 saattir fıtığın azdı resmen ağlıcam.bu durumu anneme anlatmalımiyim sizce.sanki annem değil misafir geliyor
Evet bugün geldi yine laf söyledi evimin dağınık olduğunu söyledi kendince toparladi evi. ama ben dünden yapmıştım her şeyi. Bir keresinde geldiğinde hastaydım iş yapamamıştım resmen iğrenerek oturdu evde.Gelince laf mı söylüyor?
Neden rahat olamıyorsunuz?
Benim annemde cok titiz,cidden evi sürekli toplama halinde olması insanı deli ediyor.
Biz artk anneme sen hastasın diyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?