Annemin titizliği

angelina 34

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.609
1.633
133
Iyi geceler kızlar derdim şu ki annem ne zaman kızım sana gelicem dese beni bir stres basıyor.annem temiz titiz bi kadın millet annesi gelince rahatlar ben geriliyorum.bel fitigim var temiz olmasına rağmen evi süpürdum sildim tozları aldım balkonu yıkadım tuvaletleri hallettim.2 saattir fıtığın azdı resmen ağlıcam.bu durumu anneme anlatmalımiyim sizce.sanki annem değil misafir geliyor

Temiz olmasına rağmen temizlik yapmanızın bi anlamı yok ki?

Anneniz titizse eğer eviniz düzenli ve temizse neden bu kadar abartıp kendinizi yoruyorsunuz?

Sizin temiz olup olmamanızla alakalı birşey mi söyledi ya da ima etti?

Kendinizi salıp rahatlamadıkça bu böyle sürüp gider. Anneniz ya da herhangi biri evinizi eleştirme lüksüne sahip değil. Orası sizin eviniz. Ben eskiden hep kadınlar çok titiz olmalı ve temizlik yapmayı sever diye düşünürdüm. E ben hiç sevmiyorum kendimi olmadığım bir kalıbın içinde kasıp dururdum. Sonra olduğum gibi olmayı denedim valla çok rahatladım. Birileri titiz olabilir ne güzel ben değilim bu da benim evim. Nokta

En dağınık halimle de olsa stres olmam annem sonucta ne yapıyor ki sizi bu gebe halinizle bu kadar yoruyor

Ne yapıyorsa insan kendine yapıyor.

Temiz olan evi tekrar niye temizliyorsunuz , ya da dağınık ve tozluysa yine olduğu gibi gelmeli anneniz.

Yabancınız değil ki sonuçta , bel rahatsizligim var yapamıyorum bu aralar dersiniz eğer bir şey derse. Hatta destek isteyin.

Eğer demiyorsa lafını bile etmeyin.

İyi de temizlik yapmaman için gayet iyi bir bahanen var karnın burnunda ve de fıtıgın varmıs buna ragmen annen hala temizliğine laf soyleyemez bence..

Bende biri gelirken annemde olsa bu dediklerini tekrarlarim. Toz alirim, klozet temizlerim.suprurum, havlulari degistorriim. Lavobolari ovarim tezgahlari silerim. Ayni gun yapmadysam yaparm.
Sadece balkonlari her zaman yikamam. Ama pisse gene yikarim kışın yikamam
Bana normal geldi.

Insan annesinin de yaninda rahat olmazsa kimin yaninda rahat olur ki.. durumunuz ortada. ev temizken sagliginizdan olmaya deger mi.. soylense de sizi boyle kabul etsin siz de soylenmesine kulak asmayin.

Biraz kirli görse yüzünü asar tedirgin eder insani

Insan annesinin de yaninda rahat olmazsa kimin yaninda rahat olur ki.. durumunuz ortada. ev temizken sagliginizdan olmaya deger mi.. soylense de sizi boyle kabul etsin siz de soylenmesine kulak asmayin.
Bende bunu demek istiyorum en azından şu dönemde rahat olmalıyım diye düşünüyorum ama cekiniyorum

Benim annem de çok titizdir. Temizliğe çağırır gideriz ablamla ama beğenmez bizim yaptğmızı tekrar yapar fakat bizim evimiz dağınıksa kirliyse hiç birşey demez daha yardımcı olmaya çalışır. Hiç strese felan da girmem annem sonuçta. Tam tersi kayınvalidemgl geleceği zamn beni stres basar.

Ben de annemden çok çekiniyorum. Temizliğime takıldığı gibi evimin düzenine, dolap içlerime, yaptığım yemeğin tarifine kadar herşeye karışır. Şunu böyle yapsan daha iyi olmaz mı? Şu dolabı düzenlesen çok yer açılır sana (çok düzensiz demeye getiriyor). Hayır yapmıycamdan da anlamaz sürekli ısrar eder. Gidene kadar ben huzursuz huzursuz hiç oturmadan evde dolanırım. Bunun çözümünü ben de bulamadım konunun takibindeyim

Ben annenize bir sıkıntı göremedim. Siz kendinize sres yapıyorsunuz. Benim annemde aşırı titizdir. Ben hiç kasmam annem sonuçta yabancı değil. Hatta ev dağınıksa filan temizlik yaparken gelirse sıyırır kolları yardım eder

Ayni sey ben de var. Annem gelmeden önce hep sıkı bir temizlik yaparım :) ama yine beğenmez. Esim de ben de temizlik isinde cok basarisisiz ne yazık ki. Biraz daha titiz olun diye söylenir, ben de siz bana hiç iş yaptirmadiniz ki bilmiyorum ancak bu kadar oluyor derim. Elinden geldiğince o yapar, yemekleri de o yapar geldiğinde. Belki siz de benden bu kadar derseniz, şakaya vursanız daha rahat hissedersiniz.

Duvarları çamaşır suyuyla silip zehirlenen biri olarak bildiriyorum kurtuluşu yok hastalık çünkü bu kendileri yapamayınca artık aynısını bizden bekliyorlar

Gebeliginiz ileri. Lutfen kendinizi boyle zorlayici hareketlerden kacinin. Erken dogum olursa cok uzulursunuz. Gebeligim sizin haftalarinizdayken yan gelip yatiyordum besiye cekilmis dana gibi. Iyi ki de yatmisim, bunlar sizin son dinlenme zamanlariniz. Bebeginiz dogunca maraton baslayacak. Kime ayip olursa olsun, bebeginizi tehlikeye atma riskini almayin.

Gelince laf mı söylüyor?
Neden rahat olamıyorsunuz?
Benim annemde cok titiz,cidden evi sürekli toplama halinde olması insanı deli ediyor.
Biz artk anneme sen hastasın diyoruz:)

Gelince laf mı söylüyor?
Neden rahat olamıyorsunuz?
Benim annemde cok titiz,cidden evi sürekli toplama halinde olması insanı deli ediyor.
Biz artk anneme sen hastasın diyoruz:)
Evet bugün geldi yine laf söyledi evimin dağınık olduğunu söyledi kendince toparladi evi. ama ben dünden yapmıştım her şeyi. Bir keresinde geldiğinde hastaydım iş yapamamıştım resmen iğrenerek oturdu evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…