Annemin titizliği

Anlamiyorki biz eskiden hamileyken neler neler yapardık diyor

Aslında söylüyorum ama memnuniyetsiz hali beni rahatsız ediyor

Iyı de rahatsız oluyorsa onun problemi. Rahatsız olmak istiyorsa olsun ne yapalım yani.
sınıfta mı bırakacak
sen kendi rahatına bak.

Bir de ben sizin gibi yapabilsem keşke ah ahh çok imrendim size

Birden olmadı benim de zamanla oluyor
Ne kadar zamanla peki?
Dün misafir gelecek diye normalde elimin değmediği yerleri bile temizledim laf olmasın pis demesinler diye. Akşama kadar nasıl bunaldıysam uçuk çıktı dudağımdan.

Ne kadar zamanla peki?
Dün misafir gelecek diye normalde elimin değmediği yerleri bile temizledim laf olmasın pis demesinler diye. Akşama kadar nasıl bunaldıysam uçuk çıktı dudağımdan.
Belli bir zamanı yok. Ama her anlamda kendim gibi olmaya çalışıyorum. Kendimi kasmıyorum elbette evimi temizliyorum misafir geleceği zaman özeniyorum ama kendimi yiyip bitirmiyorum çünkü hayat değerli ben de değerliyim.

Aynı bende sizin gibi oluyorum birşey derse yada yüzü değişirse hemen modum düşüyor Malesef düşündümde hep böyle olucak gibi

Sanırım hamilesiniz ve bu dönemde evin cok temiz düzenli olması zaten sizden beklenemez...Benim annemde titizdir ama asla o geliyo diye ugrasmam kaldıki Cat kapı geldigide olur..Burası benm evim benim kurallarım herkes kendi evinin düzeninden sorumludur .Sizde öyle yapın orası sizin eviniz anneniz bişey derse burası benim evim deyip net tavır koyun....Ablam biraz daha az titizdir mesela bana göre annem gidince çıt diyemez çünkü ablamın lafı agzında begenmeyen gelmesin der direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…