Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlendiniz mi?nerden başlıyım bilemiyorum , erkek arkadaşımla 9 yıldır birbirmizi tanıyoruz, 7 yıldırsa sevgiliyiz çok seviyoruz birbirimizi.Ama aile yapılarımız çok farklı .Onun annesi babası yaşlı insanlar tabiki bunun hiçbir önemi yok ama benim annem va babam gözleri görmeyen mağdur insanlar (ayrıca bir çok dayım ve teyzem de bu durumda )ben sevgilimin ailesinin ,benim ailemi yadırgayacağını düşünüyorum hep ben hiç utanmıyorum sevgilimde biliyo durumu ama annesiyle babası daha beni ve ailemi tanımıyor.İnanın çok fazla endişeliyim ilk erkek arkadasım ve ben anneme babama bu sene soyleyebıldım yarın pazar gunu sevgılım bıze gelıcek annemle ve babamla tanısıcak. Annemler onay verıcekmı bılmyıorum ama vermezlerse onlarıda kırmam sozkonusu olamaz .Çünkü annem hep tedirgin ben ona güven vermek isteiyorum sevgilimse gerçekten doğru insan benim için ailesi de dindar insanlar iyi insanlar ama aklımda hep bir acaba var dışlanırlarsa annemle babam çok kırlırlar çünkü karşı tarfa kalabalık bir aile.Ben bu tür bi ailede buyudugum ıcın çok normal hersey bana ama korkuyorum ıste...Tek korkum aılemı yadırgamaları..