Annemin ve Babamın fikri...

ben sanmıyorum yadırgayacaklarını
heleki diyorsunki inançları yerinde dindar insanlar...
bununda allahtan geldiğine inanırlar bnce
bişey diceklerini sanmıyorum

Eğer evlatlarının mutluluğunu, huzurunu isteyen bir aile yapısına sahipseler tabi ki yadırgamazlar...

İnsanız başımıza ne gelecek sadece Allah bilir....

Umarım herşey istediği gibi olur canım....

hiçbir insan dört dörtlük değildir,inanın...
Allah aza noksanlığı vermesin kimselere...
hepimiz birer engelli adayıyız aslında,çünkü
yarın ne olacağımız belli değil...
insanları hiçbir zaman engelli olmalarıyla,
yaşantı tarzlarıyla küçümsememek gerekir...
dışlamamak gerekir..sizin huzursuzluğunuz çok yersiz bence...
eğer sizi siz olduğunuz için kabul etmiyorlarsa,
bence üzülmenize bile değmez o insanlar...
bu niyetteki insanlarla mutlu olamazsınız...
siz siz olun hayatınızın hiçbir devresinde,
annenizin ve babanızın bu durumlarıyla ilgili,
insanların olumsuz düşünmeleri konusunda
kafanızda soru işaretleri bırakmayın...
herşey bizler için lütfen unutmayalım ve
engelli bütün insanları kabullenelim...
sırf engelleri yüzünden dışlanma korkusuyla evlerinden
çıkamayan insanlar var...
ben bu dışlayan insanları da buradan esefle kınıyorum...
sevgiler...

eğerki sevgilin aileni yadırgayacaksa bence aklına başına toplayıp birkere daha düşünmen gerekicek .yarın öbürgün kime ne olacağı hiç belli olmaz sonuçta.dediğin gibi sevdiğinin ailesi dinine bağlı ise bence annene babana saygıda kusur etmiyeceklerr. bilhassa sana daha çok değer vereceklerini düşünüyorummm :))) inşallah herşey gönlünce olur canım Şeniz

canım inançlı ve dindar diyorsun eğer böyleyse yadırgayacaklarını sanmıyorum.hepimiz insanız ve yarın ne olacağımız ellı değil.onlar farklı gözle bakarsa hiç düşünme bırak.Ailen herseyden daha önemlı canım...
inş hersey yolunda gider canım arkadaşım.güzel düşün güzel olsun.dualarımız senınle canım..
gelişmeleri haberdar et olur mu canım...

arkadaşlar sevgilim pazar günü bize tanışmaya geldi annem yemek yaptı birsuru bırde mısafır teyze gelmıstı aslında canım sıklmıştı ama megersem sevgılımle aynı memleket cıktılar cok guzle gectı babam la tanıstı annemle tanıstı o teyzeyıde cok sevdı annem herseyı sordu o da cok agır baslıydı zaten elınde bır demet cıcekle bı de pastayla gelmıs annemı fethettı sıgara ıcıyodu annemde bılıyodu ıc ıstersen fılan dedı ıcmedı annemın hosuna gıttıgını anladım bu konuda dogal olarak acıldı babam soyledı bız boyleyız aılen sorun yapmasın sonucta arkadaslarımızda boyle dedı. sevgılım annesıne cok onceden anlatmıs annesı de hersey Allah'tan demiş.Annem çok sevdi. O gider gitmez babam aferin doğru seçim yapmışsın inş. aileside seni sever dedi sömestırda ailesiyle tanısıcam Hersey yolunda destegınız ıcın tesekkur edıyorum...

canım zaten sen boşuna telaş yapmıştın..ailen kötü insanlarmı ki istemesinler..saydığın nedenler zaten reddetme nedenleri olmazdı,sadece seni istemiyorlarsa bahaneleri olabilirdi..hayırlısı olsun..mutluluklar

boşuna kendine stres yapmışsın bak herşey istediğin gibi olmuş
Allah tamamını erdirsin inşallah

canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim...

inşallah bundan sonrada herşey gönlünce olsun...

canım çok sevindim herseyın güzel gecmesine.ailenın onu sevmesine...hep mulu ol hayatım....hayırlısı olsun herseyınnn...

canım benim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine
bak o kadar endişelenecek birşey yokmuş demek ki.
umarım bundan sonra da herşey yolunda gider

nerden başlıyım bilemiyorum , erkek arkadaşımla 9 yıldır birbirmizi tanıyoruz, 7 yıldırsa sevgiliyiz çok seviyoruz birbirimizi.Ama aile yapılarımız çok farklı .Onun annesi babası yaşlı insanlar tabiki bunun hiçbir önemi yok ama benim annem va babam gözleri görmeyen mağdur insanlar (ayrıca bir çok dayım ve teyzem de bu durumda )ben sevgilimin ailesinin ,benim ailemi yadırgayacağını düşünüyorum hep ben hiç utanmıyorum sevgilimde biliyo durumu ama annesiyle babası daha beni ve ailemi tanımıyor.İnanın çok fazla endişeliyim ilk erkek arkadasım ve ben anneme babama bu sene soyleyebıldım yarın pazar gunu sevgılım bıze gelıcek annemle ve babamla tanısıcak. Annemler onay verıcekmı bılmyıorum ama vermezlerse onlarıda kırmam sozkonusu olamaz .Çünkü annem hep tedirgin ben ona güven vermek isteiyorum sevgilimse gerçekten doğru insan benim için ailesi de dindar insanlar iyi insanlar ama aklımda hep bir acaba var dışlanırlarsa annemle babam çok kırlırlar çünkü karşı tarfa kalabalık bir aile.Ben bu tür bi ailede buyudugum ıcın çok normal hersey bana ama korkuyorum ıste...Tek korkum aılemı yadırgamaları..
Evlendiniz mi?

Back
X