- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
sen nerde yaşıyosun ki
istemediğin bi adam için sırf 7-8 milyar alıyo diye bilmediğin yerlere mi gideceksin
ayrıca sen çalışıyo musun
Öğretmen deyince insanlarda bir burun kıvırma oluyor.İtibar mı kaybetti bu meslek yoksa maaşlardan mı bilemiyorum ki?görüştüğüm kişinin evi falan var yani bir borca girmicez.O da önemli değil de çok anlayışlı bir ailesi var çocuk beni onu tanıdım tanıyalı bekliyor,el üstünde tutuyor,benim düşünmem gerekn şeyleri bile o düşünüp hallediyor ben pek verici bir insan değilim ilşkimde verici olan taraf da o.Ama işte öyle boylu poslu falan değil ama ben çok sempatik buluyorum.Bir arkadaşımla tanıştırdığımda ben sana daha yakışıklı uzun boylu birini yakıştırırdım diye laf bile soktu.Halbuki ona sırf benim arkadasım diye ne yapacagını şaşırmıştı çocuk.Sanırım benim çevremdekilerde bir sorun var.
Öğretmen deyince insanlarda bir burun kıvırma oluyor.İtibar mı kaybetti bu meslek yoksa maaşlardan mı bilemiyorum ki?görüştüğüm kişinin evi falan var yani bir borca girmicez.O da önemli değil de çok anlayışlı bir ailesi var çocuk beni onu tanıdım tanıyalı bekliyor,el üstünde tutuyor,benim düşünmem gerekn şeyleri bile o düşünüp hallediyor ben pek verici bir insan değilim ilşkimde verici olan taraf da o.Ama işte öyle boylu poslu falan değil ama ben çok sempatik buluyorum.Bir arkadaşımla tanıştırdığımda ben sana daha yakışıklı uzun boylu birini yakıştırırdım diye laf bile soktu.Halbuki ona sırf benim arkadasım diye ne yapacagını şaşırmıştı çocuk.Sanırım benim çevremdekilerde bir sorun var.
cnm ben iyi bi bölüm okuyorum söyle diyim kazancı günümüze göre iyi helede bi bayan için çok çok iyi ...sevgilim ise iyi bi bölümde okumuyo biz 1.5 ylıdır birlikteyiz birbirimizin iyi günü kötü günü hep yanımızda olduk bu herşeyden önemli para tabiki önemli ama sadece para içinevlenilmez burda hergün okuyoruzne çiftler var özene bezene seçtiği koltuklarına iki kez oturmmadan ayrılan ...zaten maddi bir zorluk yaşama durumunuz yok ama konuştuğunuzun biri varken başkasıyla görüşmeyin derim neticede karşıdakinin gururu kıralabilirDoğuda bir yerde çalışıyormuş pratisyenmiş 7-8 milyar alıyormuş evlen mis gibi oh ne güzel işte dedi kuzenim ben kaç yaşındaymış madem iyi kazanıyor neden doğudaymış da buralara gelmiyormuş dedim yaşı da büyüktür yıllardır ordaysa dedim bilmiyorum dedi kuzenim tek bildiği doktor olması yani geri kalan önemli değil.çok iyi biriymiş diyor.zaten kim bana biirni önerse hep çok iyi ve çok yakışıklı diyorlar görüşmeye gidince hayal kırıklığı.Okuldakiler de kafamı karıştırıyor en aşağı öğretmen olsun evi olsun bak biz kredi ödeyip duruyoruz anca diyorlar.Bu arada benim görüştüğüm çocuğun ailesinin durumu iyi anne baba öğretmen emeklisi kültürlü insanlar ama etki altında kalmaya başlıyorum artık
en yakın arkadaşım doktor,ağabeyimde.. o yüzden bu konuda fikrim olacak.Annem ve çevresi ne zaman biri bir doktorlar evlensin aferin akıllı kızmış derler.Ben ise kendim gibi bir öğretmenle görüşüyorum ama gel gör ki annemle bunu paylaştığımda kıyamet kopmuştu.Öğretmen diye beğenmedi.çevremde çok zengin ve yakışlıklı biriyle evlenmemi bekliyorlar çünkü bizim durumumuz iyi dış görünüş olarak da beğenirler.Benim ise böyle bir takıntım yok görüştüğüm kişinin anne babası da emekli öğretmen bir kızkardeşi var doktor.Tanıdığım kadarıyla iyi insanlar.Ben şu an tekrar onunla görüşüyorum ama ailemden gizli.bugün beni kuzenim aradı böyle böyle bir doktor var görüş diye.Doktor ya adı yetiyor hemen görüş diyorlar.çalıştığım okulda da bunu gözlemledim eşin ne kadar iyi bir konumdaysa o kadar saygı görüyorsun.Sanki doktor olunca karakter de otomatikman mükemmel.
Annem ve çevresi ne zaman biri bir doktorlar evlensin aferin akıllı kızmış derler.Ben ise kendim gibi bir öğretmenle görüşüyorum ama gel gör ki annemle bunu paylaştığımda kıyamet kopmuştu.Öğretmen diye beğenmedi.çevremde çok zengin ve yakışlıklı biriyle evlenmemi bekliyorlar çünkü bizim durumumuz iyi dış görünüş olarak da beğenirler.Benim ise böyle bir takıntım yok görüştüğüm kişinin anne babası da emekli öğretmen bir kızkardeşi var doktor.Tanıdığım kadarıyla iyi insanlar.Ben şu an tekrar onunla görüşüyorum ama ailemden gizli.bugün beni kuzenim aradı böyle böyle bir doktor var görüş diye.Doktor ya adı yetiyor hemen görüş diyorlar.çalıştığım okulda da bunu gözlemledim eşin ne kadar iyi bir konumdaysa o kadar saygı görüyorsun.Sanki doktor olunca karakter de otomatikman mükemmel.
en yakın arkadaşım doktor,ağabeyimde.. o yüzden bu konuda fikrim olacak.
millet sanıyorki doktorlar ayda 30 000 40000 kazanıyor. hepsinin durumu çok çok iyi.
ama bu şehir efsanesinden öteye gitmiyor.
.tabiiki arada durumu süper olanlar var ama çok az..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?