annenlerle görüşmüyo musun yani
bence kesinlikle aranı düzelt ailenle
yarın bi gün herkes gider ailen kalır
onlar yüzünden insan o kadar yıl emek verdiği yavrusundan nasıl vazgeçer anlamıyorum
aksine iyice sahip çıkmaları ezdirmemeleri lazım
eşinin karakteri onlar gibi değildir umarım
Eşim doktor ben de eşimin ailesinin gözünde basit bir araştırma görevlisiyim. İlk zamanlar utançlarından beni köyde herkese doktor olarak söylemişlerdi. Bu etiket merakı nedir anlayamıyorum.
Evet öyle ama benim ailem bunu gurur yaptı. Bazen arıyorum telefonda bile konuşmak istemiyor. Ablam sayesinde ailemden haber alıyorum. Abim de annemi, babamı dolduruyor. Beni istemeye bile gelmediler ablası geldi ailem kabul etmedi doğal olarak. Ben gittim kendi başıma evlendim gelinlik bile giymedim heves de etmiyorum ailem beni ömür boyu affetmeyecektir benim yanımda sadece ablam var. Eşim şükürler olsun çok iyidir annesine hiç çekmemiş.
çok güzel anlatmışsın.
Allah ağız tadınızı bozmasın.
konu sahibi de inşallah ailesinin etkisinde kalmaz.
Evet öyle ama benim ailem bunu gurur yaptı. Bazen arıyorum telefonda bile konuşmak istemiyor. Ablam sayesinde ailemden haber alıyorum. Abim de annemi, babamı dolduruyor. Beni istemeye bile gelmediler ablası geldi ailem kabul etmedi doğal olarak. Ben gittim kendi başıma evlendim gelinlik bile giymedim heves de etmiyorum ailem beni ömür boyu affetmeyecektir benim yanımda sadece ablam var. Eşim şükürler olsun çok iyidir annesine hiç çekmemiş.
keşke aileni çiğneyip evlenmeseydin bi bildikleri vardır ki istememişler
ama olan olmuş artık bu sahip çıkmama olayı vicdansızlık gibi geliyo bana
abini arayıp konuşsan yada yanına gitsen belki siniri geçer. ama sana karşı doldurması hiç afedilemez bence
ablan birşey yapmıyomu seni barıştırmak için
çok üzüldüm sana ama Allahtan eşin iyiymiş
valla kimse kbakmasın da bugüne kadar ne kadar evli doktor görsem hepsi ya boşanmış ya karı kız manyağı ya aşırı derecede sorumsuz ya da sapıktı.
sadece hem bayan hem erkek doktor olduğu zaman yürüyen ilişkiler gördüm diğer türlüsünü inanın bitane bile görmedim.
kimseyi takmayın.bırakın konuşsunlar sanki onlar evlenecekler.
sen nasıl böyle bi genelleme yaparsın arkadasım!... demekki sana öyleleri denk gelmiş.. benim eşimde doktor aramızda ufak tefek sorunlar olsada ne karı kız manyağı nede sapık!... lafını bilse konuş....
sen nasıl böyle bi genelleme yaparsın arkadasım!... demekki sana öyleleri denk gelmiş.. benim eşimde doktor aramızda ufak tefek sorunlar olsada ne karı kız manyağı nede sapık!... lafını bilse konuş....
valla kimse kbakmasın da bugüne kadar ne kadar evli doktor görsem hepsi ya boşanmış ya karı kız manyağı ya aşırı derecede sorumsuz ya da sapıktı.
sadece hem bayan hem erkek doktor olduğu zaman yürüyen ilişkiler gördüm diğer türlüsünü inanın bitane bile görmedim.
gördüğünüz doktorarı bilemiyorum gerek eşim olsun gerek onun çevresindeki insanlar ne sapıklar nede sapık adayı..her meslekte her grupta yokmu böyle insanlar bu genellemeye şiddetle karşı çıkıyorum...ne yani benim sadece evinde benim yanımda mutlu olan kocam dışarda karı kız manyağı sorumsuz bir sapıkmı oluyor??lütfen biraz daha dikkatli eleştirelim
arkadaşa ben cevap verecektim siz benden önce davranmışsınız...sapık olan o doktorlar değil bence onlara bu zihniyetle yaklaşan insanlar...
ne boş konuşuyosun sen ya beni sapık yapan neymiş?
sen benim gördüklerimi gördün mü duyduklarımı duydun mu yaşadıklarımı yaşadın mı?
her konuya yorum yapmak zorunda değilsin,bilmediğin bişeyle ilgili yorum yapma hakkın da yok.ah zaten senin gibi bilgisi olmayan insanların bi fikri de olmasa bu ülke daha yaşanabilir biyer olurdu.
zaten yazım tarzımızdan hitabetimizden hangimizin fikri ve bilgisi olduğu açıkça belli oluyor..sizinle münakaşa etmeyeceğim...
aynen katılıyorum hastanede calısan arkadasım anlatıyor doktorları bırtane durust yok ıclerınde dıyor emzırme odasında hemsıre ve hosteslerle eslerını aldattıklarını , gece neler neler dondugunu.. ondan dolayı hıcbırzaman doktor esım olsun ıstemedım:)adam olsun kı doktorlar parayı bulup karısına deger vermıyor genelde
evet belli oluyo, bi konuyla ilgili yorum yaptığım için sapık zihniyetli demek hakkını nerden aldığınızı merak ediyorum.herkesin her şeyle ilgili bi tecrübesi olabilir iyi ya da kötü.öncelike kişinin bunu aktarırken genelleme yapma amacında olmadığını idrak edin.hoşlanmadığınız her şeyle ilgili insanlara böyle saldıramazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?