- Konu Sahibi Pinki-dream
-
İşte anneanne alır dyor zaten bana kaynana sureklide bende bnu anlamoyorum keske alablse alsın :) benm isme gelir ama ne anane ne babane destek olma taraftarı deil :) maneviyat olsun sükür oda olmayan var tabiki ama merak eddim szilere neler yapıldı neler edildi
evet böyle bir gelenek var, ama beşiğin 2 katı değerinde takı takacak annem, birde beşiği al diyemem.Gerçi kayınvalidem eşimin beşiğini vereceğini söyledimerhaba,kizinin besigini aldigini her defasinda soylemesi kadar normal bisey yok cunku genelde bebegin besigini ananesi alir eski bir gelenek olarak :))belliki size laf carpitmaya calisiyor.
bu arada 9 aylik bir bebegim var o kadar cok kiyafet ihtiyaci oluyo ki.hamileyken bende senin gibi dusunuyodum ama dogduktan sonra her carsiya gittigimde dolu posetlerle eve geldim.bu arada saglikla kucagina alirsin ins.hayirli dogumlar
ilk bebeğim olacak nasipse, annem bilezik takacağını söyledi, hastahane çıkışı,nevresim takımı, yorgan battaniye, tulum zıbın çorap vs alırım dedi.
ablamada ana kucağını sen alacaksın diye talimat verdioda ana kucağını alacak, tulum vs alırım dedi.
bende ilk çocuk diye herşeyi abartıp almak istemiyorum,duruma göre eksik oldukça büyüdükçe alıcam.Evet heves ediyoruz ama çok getiren oluyor ,çocuklar çabuk büyüyor derken çoğu kullanılmıyor bile.zaten oda yapmayacağım evim 3 odalı daha yeni evliyim o yüzden eşyalarım hepsi yeni, birkaç seneye oturma odam eskirse yerine çocuk odası yapmayı düşünüyorum.
eşimin tarafından henüz ses yok, halbuki kayınvalidem her seferinde kızının beşiğini ve bir sürü ıvır zıvırını aldığını söylüyor
Tabiki bakabilcegimizi dusunduk de yaptıkaileler destek olmalı tabiki burda yok zorunda deiller diyenler var ven sahsım adına aileme asırı derecede destek oldum ıkı sene maaşımı verdim simdide ister istemez biseyler karsılansın istiyorum yada unut ediyorum olmazsa kusecek halimiz yok tabiki genelde zaten insanın ailesi destek oluyor karsı tarafın umru ble olmuyor ama neler neler gördüm takılar odalar havada ucustu arkadsların felan herkeste olemi acaba m rak eddim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?