- 16 Haziran 2019
- 331
- 391
- 103
- 26
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
Ben hakkımda böyle konuşmasını sevmiyorum. Evet görünürde kötülük yapmıyor gibi duruyor ama en büyük kötülüğü yapıyor bana . İnsanlara ben sürekli ders çalışırmışım, üniversite hayatında cok başarılıymışım (ortalama bi öğrenciyim), akademisyen mi olsam, özel de mi çalışsam karar veremiyormuşum falan insanlara böyle anlatıyor ve insanlar benden cok büyük beklentiler içine giriyor ben de kaygılanıyorum bu beklentileri karşılayamazsam diye.Sizden görmek istediği tepkileri insanlara siz vermissiniz gibi anlatıyor.
Kötü şeylerde dememiş hiç.
Etek konusunda zaten kısa demissiniz içinizden.
Üniversite olayını da sizi yuceltmek için söylemiş gibi geldi.
Hic kötü bir örnek vermemissiniz bu yüzden neden bunu kafaya taktiniz anlamadım.
Çok doğru psikoloji değil ama kötü bir şey yapmıyor
Annenizin psikolojisi bozuk ,çıkışı psikiyatr malesef
Hayırlı olsun ama böyle bir karar vermek başlı başına bir uzmanlık ,psikyatri görsünBen pdr okuyorum zaten ve bununla ilgili araştırıyorum sürekli ama hasta olduğunu düşünmüyorum. Bu konuyu kendisiyle konuştuğumda sen öyle söylemiştin diyip gülüyor asla ciddiye almıyor beni
Bazi insanlar bu şekilde kendini mutlu ediyor.Ben hakkımda böyle konuşmasını sevmiyorum. Evet görünürde kötülük yapmıyor gibi duruyor ama en büyük kötülüğü yapıyor bana . İnsanlara ben sürekli ders çalışırmışım, üniversite hayatında cok başarılıymışım (ortalama bi öğrenciyim), akademisyen mi olsam, özel de mi çalışsam karar veremiyormuşum falan insanlara böyle anlatıyor ve insanlar benden cok büyük beklentiler içine giriyor ben de kaygılanıyorum bu beklentileri karşılayamazsam diye.
Bu sadeve ilk aklıma gelen iki tanesiydi bunu hep yapıyor. Kötü bir şey dememiş diyorsunuz ama isterse mükemmel şeyler söylesin sonuçta onlar benim fikirlerim değildi
Benim yanımda olması önemli değil ki ben yokken de böyle şeyler uyduruyorMümkün mertebe aynı ortama girme annenle dısarda, evin icindekilerde zaten annenin huyunu bildikleri icin cok dert edinmezsin kendine sıkma canını
Aynı anneannemMerhaba,
Benim derdim annemle. Annem olmamış şeyleri olmuş gibi anlatıyor ama hastalık falan değil. Kendi düşüncelerini, söylediklerini sanki ben düşünmüşüm, söylemişim gibi anlatıyor. Ve bunu sadece bana yapmıyor babama falan da yapıyor. Mesela ben bir eteğe bakıyordum bana dedi ki fazla kısaymış bacakların cok görünür ben de üstelemedim etek gerçekten kısaydı baya. Bu olayı arkadaşına şöyle anlatıyor bir etek bakıyormuşuz annemde bana bir etek göstermiş sonra ben demişim ki anne o etek cok kısa ben onu giyememasla öyle bir şey demedim.
Diğer bir örnekte bugün oldu. Ben üniversite 4. sınıftayım ve bölümümü sevmiyorum en basından beri. Üniversiteyi kazandığım yıl babama dedim ki bu bölümü okuyacağıma bir sene daha hazırlanayım başka bölüme gideyim. Babam bana okuyacaksan oku okumayacaksan okuma dedi ben mecbur kayıt yaptırdım. Bu konu bu şekilde kapanmıştı. Bugün annem kuzenime diyor ki ‘ Biz kızımızın istediği bölümde okumasını söyledik. Hatta ilk senesi bittiğinde babası dedi ki istemiyorsan başka bölüme geç hayatını sevmediğin meslekte harcayacağına bir iki yılın gitmiş olur dedi.’ Ve kesinlikle böyle bi şey de olmadı cünkü babam bana öyle dese ben anında bırakırdım okulu.
Bu şekilde yaşadığım bir sürü olay var kendi düşüncelerini başkaları düşünüp söylemiş gibi anlatıyor, cok sinirim bozuluyor gerçekten böyle yapma diyorum umursamıyor bile bıktım bana önerileriniz var mı
Benim yanımda olması önemli değil ki ben yokken de böyle şeyler uyduruyor
Merhaba,
Benim derdim annemle. Annem olmamış şeyleri olmuş gibi anlatıyor ama hastalık falan değil. Kendi düşüncelerini, söylediklerini sanki ben düşünmüşüm, söylemişim gibi anlatıyor. Ve bunu sadece bana yapmıyor babama falan da yapıyor. Mesela ben bir eteğe bakıyordum bana dedi ki fazla kısaymış bacakların cok görünür ben de üstelemedim etek gerçekten kısaydı baya. Bu olayı arkadaşına şöyle anlatıyor bir etek bakıyormuşuz annemde bana bir etek göstermiş sonra ben demişim ki anne o etek cok kısa ben onu giyememasla öyle bir şey demedim.
Diğer bir örnekte bugün oldu. Ben üniversite 4. sınıftayım ve bölümümü sevmiyorum en basından beri. Üniversiteyi kazandığım yıl babama dedim ki bu bölümü okuyacağıma bir sene daha hazırlanayım başka bölüme gideyim. Babam bana okuyacaksan oku okumayacaksan okuma dedi ben mecbur kayıt yaptırdım. Bu konu bu şekilde kapanmıştı. Bugün annem kuzenime diyor ki ‘ Biz kızımızın istediği bölümde okumasını söyledik. Hatta ilk senesi bittiğinde babası dedi ki istemiyorsan başka bölüme geç hayatını sevmediğin meslekte harcayacağına bir iki yılın gitmiş olur dedi.’ Ve kesinlikle böyle bi şey de olmadı cünkü babam bana öyle dese ben anında bırakırdım okulu.
Bu şekilde yaşadığım bir sürü olay var kendi düşüncelerini başkaları düşünüp söylemiş gibi anlatıyor, cok sinirim bozuluyor gerçekten böyle yapma diyorum umursamıyor bile bıktım bana önerileriniz var mı
Sanki kayınvalidemi anlattınız. Aldığını almadı olur almadığını aldı söylediğini söylemedi olurMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?