• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin yaptığı

sayeste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
219
6
96
Kırıkkale
arkadaşlar ben 6 yıllık evliyim 2 çocuğum var çalışan bie bayanım eşim mühendis ve antepli en çankırılıyım benim aileme yakın bir şehirde oturuyoruz evlendiğimizden beri .ama eşimin iş yeinde huzuru yoktu birkaç senedir sınava girdi 2 faeklı sınava biri uzmanlık diğeri kpss uzmanlığı kazanamadı kpss den iyi puan aldı ve kasım ayında tercih yaptı ilk sıralara ankarayı yazdı sonra kendi memleketine yakın yerleri yazdı ve iskenderun da iyi bie kurumu kazandı.fakat annemler çok sorun yaptı antepe yakın diye ve eşim bunun üzerine Ankara ya nakil yaptırmak için uğraştı ama olmadı kendi işyerinde yerini değiştirmek için uğraştı ama o da olmadı ve istifa etti iskenderuna gideceğiz mecburen ama annemle babam şimdi benimle konuşmuyor gidiyoeum diye taşınırken de gelmeyeceklermiş ben de çok üzülüyoum ama burası bizim için daha hayırlı ben de gitmek istiyorum annemlere göre eşim beni kandırarak götürüyormuş ailesine yakın bdr yere bennim yerimde olsanız ne yapardınız yardım edn bana

aklı başında kadınsınız eşinizin sizi kandırma gibi bi durumu olabilir mi??
aileniz durumu kabullenicektir mecburen...

kesinlikle ailenize yüz vermeyin bir kadının yeri eşinin yanıdır herşeyden önemlisi 2 tane çocuğunuz var size destek olmaları gerekirken köstek olmuşlar onların değil sizin konuşmamanız lazım asıl...bence ailenize çok yüz vermiişsiniz bir erkekle kadın evlendikten sonra önceliği kendi kurduğu ailededir bunu böyle görmeyen insanların evliliği hiç bir zaman uzun sürmez benden söylemesi..

aılenızın tepkısı cok yanlış.sonucta aklı basın da yetıskın bır bayansınız.esınız sızı nasıl kandırabılır
cok sacma.aılenıze bence bu konu da tavız vermeyin derım .elbette sızın ıyılıgınızı ıstıyordur ancak,sız artık evlısınız
sız kararlarınızı esınız ıle bırlıkte alabılırsınız .sızın kararlarınıza ne sızın aılenız ne de esınızın aılesı mudehale etme yetkısıne sahıp degıllerdır.
bu konu da tavız vemeyın.esınızın bu durumdan haberı var mı ? varsa eger tepkısız kalıp sesını cıkarmıyorsa gercekten saygılı bır esınız var demektır.

siz kendi aile birliğinizi korumakla yükümlü bir yetişkin bireysiniz yani anne babanıızın bu duruma karışmak gibi bir lüksleri bulunmuyor bulunmamalı...

aılenızın tepkısı cok yanlış.sonucta aklı basın da yetıskın bır bayansınız.esınız sızı nasıl kandırabılır
cok sacma.aılenıze bence bu konu da tavız vermeyin derım .elbette sızın ıyılıgınızı ıstıyordur ancak,sız artık evlısınız
sız kararlarınızı esınız ıle bırlıkte alabılırsınız .sızın kararlarınıza ne sızın aılenız ne de esınızın aılesı mudehale etme yetkısıne sahıp degıllerdır.
bu konu da tavız vemeyın.esınızın bu durumdan haberı var mı ? varsa eger tepkısız kalıp sesını cıkarmıyorsa gercekten saygılı bır esınız var demektır.

eşimin de haberi var ama bişey demiyor benim hatırım için ama çok üzülüyor

sızın aılenıze yakınken ıyıde esınızın aılesıne yakınkenmı kotu ne enteresan.annenızı kusturmeyın derım ben ılerde ne olacagı bellı olmaz.benım annemın her dedıgı cıkar her annenın cıkar belkıde haklıdır hıc dusundunuzmu?

Back
X