annemin yaptırdıgı havlular

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
133
42
kızlar ben çalışan bir bayanım ve annem birsürü havlu kenarlı havlu yaptırmış çeyizim için.. ama cok fazla.. ben bunları kullanmak istemiyorum cünkü yıkadıktan sonra kenarları ütüleme sıkıntısı olacak.. en iyisi şıkmkenarlıga gerek olmayan havlular alayım.. benim durumumda olanlar ne gibi bir çözüm buldu

Ben anneme yaptırmamıştım çeyiz serme günü baktım kayınvalide küçük bir hurçla geldi rahat 15 tane falan kenarları dantel havlu:confused:Özel anlarda çıkartıyorum misafir geldiğinde asıyorum güzel duruyorlar onun dışında çok kırışmıyorlar ilginç şekilde tekrar astığım oldu yıkayıp öyle astığım :KK53:Tatlı bir kaç renk gelin havlusu olarak olabilir bence çeyiz sermede misafir geldiğinde mevlütlerde falan serersin canım:21:

kızlar ben çalışan bir bayanım ve annem birsürü havlu kenarlı havlu yaptırmış çeyizim için.. ama cok fazla.. ben bunları kullanmak istemiyorum cünkü yıkadıktan sonra kenarları ütüleme sıkıntısı olacak.. en iyisi şıkmkenarlıga gerek olmayan havlular alayım.. benim durumumda olanlar ne gibi bir çözüm buldu
bende hiç sevmiyordum böyle nakışlı süslü püslü havlular. bende çalışanım ama evine misafir geldiğinde çıkarr asarsın. zaten çalışansın kaç kere misafirin gelecek. geldiğinde de yıkayıp bi ütü sürersin. anneninde hevesini kırma bence yapmış hazır al koy. havluya da çok ihtiyaç oluyor

Back
X