Annemize ne alacağız?

paci61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
202
0
46
Trabzon
Anneler günü yaklaştı annenize ne aldınız veya ne alacaksınız? Fikirlerimizi paylaşalım eminim güzel fikirler vardır.

bir demet kırmızı karanfil ve fatiha :

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annecinin
işte bu sebepten ve anne olamayan kadınlarıda düşününce anneler gününü hiç sevmiyorum
tamamen ticaret düşünülerek uydurulan günlerden birisi bana göre

canım ben poloristen ayakkabı aldım bide şuanda kampanya var biliyomuun bilmiyorum 100 tlilk alışverişte pırlanta kolye veya bileklik veriyolar şık ayakkabılar var yani bak istersen

Çok güzel ne hediye alacağım diye düşünmek,ama bir dert olmasa gerek..

Burası bir derdim var bölümüde

bir demet kırmızı karanfil ve fatiha :

allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

tüm bu özel günler kapitalistlerin oyunu sırf o gunmu akıllara gelir anneler bugunlerde hedıye alınmasına karsıyım...

allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

tüm bu özel günler kapitalistlerin oyunu sırf o gunmu akıllara gelir anneler bugunlerde hedıye alınmasına karsıyım...

haklısınız ancak böyle bir özel gün oluşturulmuşsa annelerimizden biz de ufak da olsa güzel bir söz küçük de olsa hhediye bekler

ben anneme kipa'dan sinbo marka fön makinesi almaya karar verdim. fiyatı 30 lira ve yanında saç düzleştirici hediyeymiş , mükemmel olacak :))))))))

ben anneme pike takımı aldım..kızımda bana 3 aylık spor üyeliği almış :)))

Son düzenleme:
ben anneme kipa'dan sinbo marka fön makinesi almaya karar verdim. fiyatı 30 lira ve yanında saç düzleştirici hediyeymiş , mükemmel olacak :))))))))

sinbo marka saç kurutma makinamız vardı yandı. Simbo alırken bir kere daha düşünmenizi tavsiye ediyorum. Tabi belli de olmaz elektronik şans işi.

canım ben poloristen ayakkabı aldım bide şuanda kampanya var biliyomuun bilmiyorum 100 tlilk alışverişte pırlanta kolye veya bileklik veriyolar şık ayakkabılar var yani bak istersen

bende polaristen ayakkabı ya da çanta almayı düşünüyorum :)

sinbo marka saç kurutma makinamız vardı yandı. Simbo alırken bir kere daha düşünmenizi tavsiye ediyorum. Tabi belli de olmaz elektronik şans işi.

fikirleriniz için teşekkürler :) nihayetinde öğrenciyim ekonomik olsun diye alacağım bozulana kadar kullansa olur :44:

ben nevresim takımı veya güzel bir bluzle üzerine uygun bir şal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…