Annemize ne alacağız?

kolye küpe takım set almak istiyorum incili sallantılı bişeyler olabilir.
gönlüm pırlantalar elmaslar almak ister hak ediyor da benim vefakar annem
ama daha öğrenciyim kahretsin.

Anneler günü yaklaştı annenize ne aldınız veya ne alacaksınız? Fikirlerimizi paylaşalım eminim güzel fikirler vardır.
Daha evvel cicek,bluz,tencere,tava alirdim ama artik birkac yildirdir sunu yapiyorum bu jeste sevindiklerini de fark ediyorum.Kayinvalideme ve Anneme birer ceyrek altin takarim:)) Malum altin kiymetli yastik altina atarlar.Mutlular bende mutlu oluyorum.

Allah rahmet eylesin... her ölüm acı ama en acısı annenin yoklğu... Rabbim günahlarını affetsin... annemde bu ay annesini yani anneannemikaybetti kolu kanadı kırıldı anlayabiliyorum seni cnm
bir demet kırmızı karanfil ve fatiha :

ben yüzsüzlük yaptım kızlarımdan yani eşimden malum kızlar küçük olunca aslında hediyeleri o almış olacakparfüm ve ayakkabı istedim:82:
üç kızım var aslında bir hediye hakkım daha var ama neyse bu kadar yeter
anneme ne alacağıma karar veremedim daha:44:

Kesinlikle her anne küçük de olsa bir hediye bekler diye düşünüyorum. Zaten annelerimiz küçücük bir hediyeyle bile mutlu olabiliyorlar

aman olsun o kadarcık annelerimiz daha çok hediyeyi hakediyor annenize güzel bir bluz alabilirsiniz mesela veya ayakkabı çanta alırken gerçekten ihtiyacı olup olmadığını düşünmenizde fayda var

Kararım sürekli değişiyor önce mikser düşünüyordum şimdi annemin sehpaya ihtiyacı var sehpa birde epilasyon aleti almayı düşünüyorum ama epilasyon aleti konusunda braunun hangi modelini seçeceğime karar veremedim

ben anneme 10 ggün önce yazlık ayakkabı aldım dün eşarp aldım geçen ay da etek almıştım
sanırım anneler gününe 1 etek daha alırım ve şöyle bir ssat almayı düşünüyorum

ama çok pahalı yaa:18::18::18:

sehpa takımları ne kadardır ki epilasyonla birlikte baya bir maliyet gerektirecek

Annem deri sehpa takımlarını beğeniyor fiyatı 100 lira civarı 80 lirayada bir epilasyon aleti almayı düşünürsek 180 sehpa takımlarını almakta babam ve kardeşimde bana yardım edecekler ben 25 lirasını vereceğim epilasyonda 80 toplam 105 oluyor haftalıklarım şuan 75 oldu zaten alabilirim heralde =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…