• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle anlaşamıyorum

yenidenhayata

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2017
61
42
8
36
Sorun annem, hiçbir zaman anlaşamadım küçüklüğümden beri sevgisini görmedim bir sarıldığını öptüğünü hiç hatırlamam sevdiğini, hep soğuktu ama dışarıya tatlı dilli sempatiktir herkese kendini sevdirir tatlı diliyle gerçek yüzünü bize gösterdi hep... annem çalışıyordu hep bunu bahane ederek ihmal etti... küçüklüğümde evimizi b.k götürürdü temizlik vb yapmaz dağınık pis... şöyle bir kahvaltı hazırlayıp sofra kurduğunu görmedim / fedakar değildir her şey zor gelir ona... hizmet etmeyi sevmez .... hiçbir zaman sevgi dolu şefkatlı olmadı / ben artık çok yoruldum !!!! Onu sevmiyorum artık yılların birikimi var onunla ilişkim iyi olmadığı için yanlış evlilik yaptım / ona göre hep ben biz hatalıyız hep o haklı aşırı dominant birisi sürekli Emirler verir ayrıca sinirlidir....kendi ailesiyle de ilişkileri iyi değil annesini aramaz sormaz. Bende tam tersiyim evime çocuğuma düşkünüm evinizi temizlerim temizim derli topluyum yemek yapmayı misafir ağırlamayı vb severim ... onunla birlikte iken bütün enerjim çekiliyor yanında mutsuz oluyorum içimden konuşmak gelmiyor yokluğumda özlemiyorum çünkü hiçbir zaman annelik yapmadı .... zora sıkıntıya gelemez rahatına düşkün tembel birisidir ... ben artık ilişki kurmak istemiyorum onunla çünkü hiçbir zaman değişmeyecek ... haftasonu birlikteydik bütün işleri ben yaptım bişey yapmadı elinde telefon oyun oynuyor ilgilini başka şeylere yönlendir dedim iş yapıp senin hizmetçin kölen mi olayım dedi bakış açısı bu bütün gün evdeydi bi yemek yapmadı ben geldim yemek yaptım vb .... hiç bir değişme Yok oysaki ben birisine yemek yaptığımda mutlu olurum ... babamda bıkmış durumda Kahvaltı hazırlıyorum diyor yiyor ertesi gün kendi kahvaltıda kavun peynir yiyor bana sormuyor bile diyor ... yine bende bir gün kendine dondurma koyuyordu bana da koysana dedim kendini koydu sadece Yorgun’um koyamam dedi daha bir sürü şeyler gerçekten tanıyamıyorum ve mutsuzum ... aranızda benim gibi annesi olan var mı ? Gerçekten çıkmadayım nevyapacağımı bilmiyorum

Görüşmelerinizi minimum seviyeye indirin ki huzur bulasiniz... Okurken ben bunaldım Allah yardım etsin... Malesef herkes anne olamıyor işte.

Sorun annem, hiçbir zaman anlaşamadım küçüklüğümden beri sevgisini görmedim bir sarıldığını öptüğünü hiç hatırlamam sevdiğini, hep soğuktu ama dışarıya tatlı dilli sempatiktir herkese kendini sevdirir tatlı diliyle gerçek yüzünü bize gösterdi hep... annem çalışıyordu hep bunu bahane ederek ihmal etti... küçüklüğümde evimizi b.k götürürdü temizlik vb yapmaz dağınık pis... şöyle bir kahvaltı hazırlayıp sofra kurduğunu görmedim / fedakar değildir her şey zor gelir ona... hizmet etmeyi sevmez .... hiçbir zaman sevgi dolu şefkatlı olmadı / ben artık çok yoruldum !!!! Onu sevmiyorum artık yılların birikimi var onunla ilişkim iyi olmadığı için yanlış evlilik yaptım / ona göre hep ben biz hatalıyız hep o haklı aşırı dominant birisi sürekli Emirler verir ayrıca sinirlidir....kendi ailesiyle de ilişkileri iyi değil annesini aramaz sormaz. Bende tam tersiyim evime çocuğuma düşkünüm evinizi temizlerim temizim derli topluyum yemek yapmayı misafir ağırlamayı vb severim ... onunla birlikte iken bütün enerjim çekiliyor yanında mutsuz oluyorum içimden konuşmak gelmiyor yokluğumda özlemiyorum çünkü hiçbir zaman annelik yapmadı .... zora sıkıntıya gelemez rahatına düşkün tembel birisidir ... ben artık ilişki kurmak istemiyorum onunla çünkü hiçbir zaman değişmeyecek ... haftasonu birlikteydik bütün işleri ben yaptım bişey yapmadı elinde telefon oyun oynuyor ilgilini başka şeylere yönlendir dedim iş yapıp senin hizmetçin kölen mi olayım dedi bakış açısı bu bütün gün evdeydi bi yemek yapmadı ben geldim yemek yaptım vb .... hiç bir değişme Yok oysaki ben birisine yemek yaptığımda mutlu olurum ... babamda bıkmış durumda Kahvaltı hazırlıyorum diyor yiyor ertesi gün kendi kahvaltıda kavun peynir yiyor bana sormuyor bile diyor ... yine bende bir gün kendine dondurma koyuyordu bana da koysana dedim kendini koydu sadece Yorgun’um koyamam dedi daha bir sürü şeyler gerçekten tanıyamıyorum ve mutsuzum ... aranızda benim gibi annesi olan var mı ? Gerçekten çıkmadayım nevyapacağımı bilmiyorum
her ne olursa olsun hanımefendı senın annen sevmıyorum dıyemezsın. bende kucuk yasta bırakıldım annemle aram ıyı degıl. fakat bu tur sozler de demedım.

Üzüldüm gerçekten. Evladına sevgi, ilgi veremeyecek insan doğurmasa keşke. Sanki evlenip çocuk yapmak farz. O duygu sende yoksa yapma, boşuna da çocuklarının günahına girme. Ama düşünmüyorlar bunu işte. Yapacak bir şey yok; bu annenizin karakteri, bu yaştan sonra değişmez. Daha az görüşüp, asıl mutlu olduğunuz yere, kendi yuvanıza odaklanmanız sizin için en iyisi.

Gelen mesajlara bakacak olursak herkes uzaklaşmanın iyi fikir olduğunu düşünüyor .... bende artık fazla ilişki kurmak istemiyorum çünki enerjim çekiliyor .... doğru bir karar mı görüşmemek

Degişmez canım degiştiremesin benim annemde böyle bir iç çektim okurken biz tükendik çocuklar olarak doktorada götürdük 3 gün içti ilacı yok artık anladım ben huyu böyle inan aynı anlatıgın vibi bagırır çagırır hep bir şikayet hiç bir şdkilde memnun edemesin biz hep pervaneyiz etrafında ama yinede bir nankörlük benimde enerjim kalmadı inanın sizede allah kolaylık versin uzaklaşabiliyorsanız biraz mesafe koyun hayatta en büyük şansmış iyi bir annen baban olması ben bunu anladım

Degişmez canım degiştiremesin benim annemde böyle bir iç çektim okurken biz tükendik çocuklar olarak doktorada götürdük 3 gün içti ilacı yok artık anladım ben huyu böyle inan aynı anlatıgın vibi bagırır çagırır hep bir şikayet hiç bir şdkilde memnun edemesin biz hep pervaneyiz etrafında ama yinede bir nankörlük benimde enerjim kalmadı inanın sizede allah kolaylık versin uzaklaşabiliyorsanız biraz mesafe koyun hayatta en büyük şansmış iyi bir annen baban olması ben bunu anladım
Bende kaç kere deşik psikoloğa git ilaç al vb istemiyor huyu böyle kendi annesinin de öyle ben baba tarafına çekmişim... mesafe koyacağım Ne kadar uzak o kadar huzur ....

Yetişkin bi insansınız görüşmek zorunda değilsiniz zaten size bi hayrı analığı da olmamış lazım değil

Sorun annem, hiçbir zaman anlaşamadım küçüklüğümden beri sevgisini görmedim bir sarıldığını öptüğünü hiç hatırlamam sevdiğini, hep soğuktu ama dışarıya tatlı dilli sempatiktir herkese kendini sevdirir tatlı diliyle gerçek yüzünü bize gösterdi hep... annem çalışıyordu hep bunu bahane ederek ihmal etti... küçüklüğümde evimizi b.k götürürdü temizlik vb yapmaz dağınık pis... şöyle bir kahvaltı hazırlayıp sofra kurduğunu görmedim / fedakar değildir her şey zor gelir ona... hizmet etmeyi sevmez .... hiçbir zaman sevgi dolu şefkatlı olmadı / ben artık çok yoruldum !!!! Onu sevmiyorum artık yılların birikimi var onunla ilişkim iyi olmadığı için yanlış evlilik yaptım / ona göre hep ben biz hatalıyız hep o haklı aşırı dominant birisi sürekli Emirler verir ayrıca sinirlidir....kendi ailesiyle de ilişkileri iyi değil annesini aramaz sormaz. Bende tam tersiyim evime çocuğuma düşkünüm evinizi temizlerim temizim derli topluyum yemek yapmayı misafir ağırlamayı vb severim ... onunla birlikte iken bütün enerjim çekiliyor yanında mutsuz oluyorum içimden konuşmak gelmiyor yokluğumda özlemiyorum çünkü hiçbir zaman annelik yapmadı .... zora sıkıntıya gelemez rahatına düşkün tembel birisidir ... ben artık ilişki kurmak istemiyorum onunla çünkü hiçbir zaman değişmeyecek ... haftasonu birlikteydik bütün işleri ben yaptım bişey yapmadı elinde telefon oyun oynuyor ilgilini başka şeylere yönlendir dedim iş yapıp senin hizmetçin kölen mi olayım dedi bakış açısı bu bütün gün evdeydi bi yemek yapmadı ben geldim yemek yaptım vb .... hiç bir değişme Yok oysaki ben birisine yemek yaptığımda mutlu olurum ... babamda bıkmış durumda Kahvaltı hazırlıyorum diyor yiyor ertesi gün kendi kahvaltıda kavun peynir yiyor bana sormuyor bile diyor ... yine bende bir gün kendine dondurma koyuyordu bana da koysana dedim kendini koydu sadece Yorgun’um koyamam dedi daha bir sürü şeyler gerçekten tanıyamıyorum ve mutsuzum ... aranızda benim gibi annesi olan var mı ? Gerçekten çıkmadayım nevyapacağımı bilmiyorum[/QUOTHerşey bi yana insan evladını sevmeli bence sevgisizlik yanlış kararlar verdirir kız çocuklarında şu an anneme bi kere daha şükrettim Allah yardımcınız olsun evladınıza sarılın siz de

Back
X