Annemle aramdaki ilişkiye anlam veremiyorum.

Lepistess1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
64
40
29
Demek ki onun zihniyetine göre bu yaptığın - ne yaptıysan😂- ters geliyo. En baştan söylememeliydin belki ama söylemişsin bi kere birşey derse gül espriye vur olayı çokta bahsetme ilişkini etkileyebilir bu ruh halin çnkü
Yaptığım şey hayatımda biri olması ve onunla evlenmek istiyor olmam sanırım. Evet bu hareketlerini görünce dedim en başından söylememeliymişim iş ciddiye binince söylemeliymişim diye. Ama işte saflık ettim arkasından iş çeviriyor gibi olmayım haberi olsun bilsin istedim.
 

Passifloraetkisi

Aktif Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2021
996
1.287
Yaptığım şey hayatımda biri olması ve onunla evlenmek istiyor olmam sanırım. Evet bu hareketlerini görünce dedim en başından söylememeliymişim iş ciddiye binince söylemeliymişim diye. Ama işte saflık ettim arkasından iş çeviriyor gibi olmayım haberi olsun bilsin istedim.
Evet o saflığı bende yapmıştım ve pişman edildim malesef iyi niyetli olmak her zaman işe yaramıyo akıllarına gelen şeylerin çoğunu yapmıyoruzdur emin ol
 


Lepistess1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
64
40
29
Bencillik ediyor yaşınızda gayet yerinde . Çevremde birkaç kez görmüştüm annesi evlenmesini istemiyordu çünku yalnız hissediyordu kendini . Babasi ouyor tek kiz oluyor vs . Boyle insanlar pek istemiyor . Mesela su an bir arkadasim var iki kiz kardes anneleeinin umrunda degil evlenmeleri cunku evlenirlerae yalniz kalacak . Bende farkli bir sehire evlendim evlendigimden beri bizim buraya gel diyor artik cevap vermiyorum bu sorusuna . 5 yil oldu artik sadece canimi acitiyor . Ben de ozluyorum ama o boyle yapinca sadece uzuluyorum ve esimle tartisiyoruz esime soyleyince. Ilk evlendigimde de sen bensiz duramazdin nasil alistin demisti . Halbuki esim ilk 2 yil issizdi o yuzden cok vakit gecirdik Annemi aramadim belki uzulur aglardim ama annem resmen uzulup aglamama sasirip bozulmustu . Halbu ki sevinmesi lazimdi . Aglamiyor yerinde mutlu sikintisi yok diye .
Ah anneler.
 

simonskitty

Her şey geçer, hayat kalır.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
1.180
1.517
Arkadaşlar iyi akşamlar, bayramınız mübarek olsun öncelikle. Önceki konumu aranızda belki okuyan olmuştur. Hayatımda 5 senedir biri olduğunu ve ciddi düşündüğümüzü ama benim bazı konularda çekincemin olduğundan bahsetmiştim. Biz üniversite son sınıfta tanışmıştık. Anneme de söylemiştim en başından ama bunu söyleyince annemin tavrı bana karşı değişti ve 5 sene boyunca laf sokuşturmaları devam etti. Bu akşam yine bunu yapınca üzüldüm ve buraya yazmak istedim çünkü ya ben de bi sorun var ya annem de. Başka da paylaşacağım kimsem yok. Anneme ilk söylediğimden beri sürekli sen benim beklentilerimi hayallerimi yıktın, senden hiç beklemezdim, daha erken ne bu acele, keşke hiç gelmeseydik bu şehire(okuyacağım şehire ailemle beraber gitmiştim ve hayatımdaki insanla orada tanıştım, memleketi de orası.) gibi şeyler söyledi. Halbuki ben ona daha yeni tanıştığımızı hemen evlilik olmayacağını acele etmediğimi hep söyledim. Geçen sene artık evlilik düşündüğümüzü ve izinleri olursa yazın nişan gibi birşeyler yapmak istediğimizi söylediğimde de demediği laf kalmadı özellikle senden hiç beklemezdim lafı çok ağırıma gitmişti sanki ben kötü bir şey yapıyormuşum gibi ve bana tavır aldı pandemiden dolayıda bir şey yapamadık. Babam üni. İçin gittiğimiz şehri çok sevmişti bu akşam hiç gelmeseydik keşke oradan geri dediğinde annem yine imalı bir şekilde ben de diyorumki keşke o şehre hiç gitmeseydik dedi. Ben de sordum neden öyle diyorsun hep falan diye öyle işte dedi, taş bana sanırım dedim, kardeşim de neden öyle dedinki şimdi kıza dedi, kendisi iyi biliyor dedi benim için. Halbuki bilmiyorum anlamadım insanın hayatında birinin olması suç mu?Sorduğum zamanda hep aynı laflar çok erken senden beklemezdim başka bir şey yok. Elimden geldiğince her anlamda destek olurum yanlarında olmaya çalışırım ama annemin gereksiz tavrı artık beni yormaya başladı. O kadar yoruldum ki görevimin olduğu ilden ailemin yanına gelesim yok. Bu tavırları hakedecek ne yaptım onu da bilmiyorum. Çok üzülüyorum annemin bana böyle davranmasına, anlam veremiyorum. 😔 Hayatında biri olduğu için ailesi bu şekilde soğuk ve habire bu durumdan dolayı laf sokuşturan var mı aranızda?
Birlikte olduğunuz kişinin maddi durumu ya da mesleği nasil? Siz çalışıyor musunuz? Acaba size mi yakistiramiyor? Belki daha iyi bir hayat düşüyordu sizin için?
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 572 gün geçti.

kedilinick

Nirvana
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
18.788
27.140
Yillarca
Arkadaşlar iyi akşamlar, bayramınız mübarek olsun öncelikle. Önceki konumu aranızda belki okuyan olmuştur. Hayatımda 5 senedir biri olduğunu ve ciddi düşündüğümüzü ama benim bazı konularda çekincemin olduğundan bahsetmiştim. Biz üniversite son sınıfta tanışmıştık. Anneme de söylemiştim en başından ama bunu söyleyince annemin tavrı bana karşı değişti ve 5 sene boyunca laf sokuşturmaları devam etti. Bu akşam yine bunu yapınca üzüldüm ve buraya yazmak istedim çünkü ya ben de bi sorun var ya annem de. Başka da paylaşacağım kimsem yok. Anneme ilk söylediğimden beri sürekli sen benim beklentilerimi hayallerimi yıktın, senden hiç beklemezdim, daha erken ne bu acele, keşke hiç gelmeseydik bu şehire(okuyacağım şehire ailemle beraber gitmiştim ve hayatımdaki insanla orada tanıştım, memleketi de orası.) gibi şeyler söyledi. Halbuki ben ona daha yeni tanıştığımızı hemen evlilik olmayacağını acele etmediğimi hep söyledim. Geçen sene artık evlilik düşündüğümüzü ve izinleri olursa yazın nişan gibi birşeyler yapmak istediğimizi söylediğimde de demediği laf kalmadı özellikle senden hiç beklemezdim lafı çok ağırıma gitmişti sanki ben kötü bir şey yapıyormuşum gibi ve bana tavır aldı pandemiden dolayıda bir şey yapamadık. Babam üni. İçin gittiğimiz şehri çok sevmişti bu akşam hiç gelmeseydik keşke oradan geri dediğinde annem yine imalı bir şekilde ben de diyorumki keşke o şehre hiç gitmeseydik dedi. Ben de sordum neden öyle diyorsun hep falan diye öyle işte dedi, taş bana sanırım dedim, kardeşim de neden öyle dedinki şimdi kıza dedi, kendisi iyi biliyor dedi benim için. Halbuki bilmiyorum anlamadım insanın hayatında birinin olması suç mu?Sorduğum zamanda hep aynı laflar çok erken senden beklemezdim başka bir şey yok. Elimden geldiğince her anlamda destek olurum yanlarında olmaya çalışırım ama annemin gereksiz tavrı artık beni yormaya başladı. O kadar yoruldum ki görevimin olduğu ilden ailemin yanına gelesim yok. Bu tavırları hakedecek ne yaptım onu da bilmiyorum. Çok üzülüyorum annemin bana böyle davranmasına, anlam veremiyorum. 😔 Hayatında biri olduğu için ailesi bu şekilde soğuk ve habire bu durumdan dolayı laf sokuşturan var mı aranızda?
Yıllarca 2 ablamda sevgilimin olmasına deli olurlardi

24 yasimdaydim olması çok normaldi ama onlar bana kizmayi kusmeyi soğuk yapmayı tercih ederlerdi

Olmazmış cokkk kucukmusum aman allahimmis nasıl yaparmisim bunu .

Ailem kalpten mi gitsinmis 😅😅😅😅😅

Kendilerinin sevgilileri de 19 yaşındayken vardı yani 😅😅😅😅

Bende onlara soğuk yaptım okumaya gittiğimde arayıp sormadım filan 🤷

O süreçte sevgilimle de ayrıldık zaten malın tekiydi asdasfafsfads😂
 

samantha

Guru
Pro Üye
3 Şubat 2009
7.714
10.581
41
Bence tamamen namus meselesine takik olmasindan ötürü. Bana pek modern zihniyetli gelmedi. Erken demesi kocaman bi bahane. Ya da kazandigin parayi senelerce ona vermeni beklio. Ama kim bunu acik acik itiraf edebilir ki.
 

Nihal Shibuya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2021
2.658
7.482
41
28 yaşında evlenmek için annenizin onayını mı bekliyorsunuz? Çok tuhaf.
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 21-01-2022

Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 44 gün kaldı.

Önümüzdeki hafta ve sonrasında doğum beklentisi sebebiyle kan hacminiz artacaktır. Kan hacminizdeki artış ağırlığınıza yaklaşık 900- 1800 gr. ekleyecektir. Vajinal (normal) veya Sezaryan doğum, hangisi olursa olsun, C Vitamini, demir, çinko ve enerji, doğum sonrasında iyileşmenize yardımcı olacaktır. Kat kat giymeniz sizi normalde olduğundan daha sıcak hissettirir. Üçüncü trimesterda cinsel isteğinizde azalma olabilir.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2200 gr. - Yaklaşık boyu : 45.1 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Lepistess1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
64
40
29
Yillarca

Yıllarca 2 ablamda sevgilimin olmasına deli olurlardi

24 yasimdaydim olması çok normaldi ama onlar bana kizmayi kusmeyi soğuk yapmayı tercih ederlerdi

Olmazmış cokkk kucukmusum aman allahimmis nasıl yaparmisim bunu .

Ailem kalpten mi gitsinmis 😅😅😅😅😅

Kendilerinin sevgilileri de 19 yaşındayken vardı yani 😅😅😅😅

Bende onlara soğuk yaptım okumaya gittiğimde arayıp sormadım filan 🤷

O süreçte sevgilimle de ayrıldık zaten malın tekiydi asdasfafsfads😂
Aynı annemin tepkileri.
 

Stevya

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
3.868
20.417
Anladığım kadarıyla annenizin evlenmenizi istememesi için hiçbir geçerli sebebi yok.

Kendi ayakları üzerinde durabilen yetişkin bir kadınsınız, evlenmek için annenizin onayını beklemeyin. Tavrınızı net bir şekilde koyun ortaya.
 

labellevie

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
4.756
5.952
İlk başta annenize hak verdim sandım ki mezun olur olmaz evlenmek istediniz. Annenizin beklentisi var net, onlara destek olmanızı istiyor. Ki destek oluyorsanız da kesilmesini istemiyor demek ki.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 628 gün geçti.



Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 50 Kg. ile 68 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 165 cm. Başlangıç Kilom :75 Kg. Şimdiki Kilom :73 Kg.

Lepistess1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
64
40
29
İlk başta annenize hak verdim sandım ki mezun olur olmaz evlenmek istediniz. Annenizin beklentisi var net, onlara destek olmanızı istiyor. Ki destek oluyorsanız da kesilmesini istemiyor demek ki.
Kardeşimi okutmak için destek olmamı bekliyor memlekete ev yaptırayım diye bekliyor sanırım ama ben bunları yaparsam kendime ihtiyaçlarıma yetişemem.