Annemle aramdaki ilişkiye anlam veremiyorum.

rouges

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
2.680
2.801
Evlenmeni istemediği çok belli. Hiç bir şekilde ikna edemezsin boşuna uğraşma.
Evlendikten sonra da rahat bırakacağını pek sanmıyorum. Büyük ihtimalle araya mesafe koymak zorunda kalacaksın.
Mesafe koyman gerektiğini kabul edip bunu başarana kadar çok uzun ve meşakkatli bir süreç seni bekliyor sanırım.
 

labellevie

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
4.740
5.902
Kardeşimi okutmak için destek olmamı bekliyor memlekete ev yaptırayım diye bekliyor sanırım ama ben bunları yaparsam kendime ihtiyaçlarıma yetişemem.
Kardeşiniz burs, kredi alır siz de ihtiyaç duyduğunda harçlık gönderirsiniz olur biter. Bunun için sizin evliliğinizi engellemenin gereği yok ki.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 625 gün geçti.



Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 50 Kg. ile 68 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 165 cm. Başlangıç Kilom :75 Kg. Şimdiki Kilom :73 Kg.

Lepistess1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
64
40
29
Evlenmeni istemediği çok belli. Hiç bir şekilde ikna edemezsin boşuna uğraşma.
Evlendikten sonra da rahat bırakacağını pek sanmıyorum. Büyük ihtimalle araya mesafe koymak zorunda kalacaksın.
Mesafe koyman gerektiğini kabul edip bunu başarana kadar çok uzun ve meşakkatli bir süreç seni bekliyor sanırım.
Zaten geçen sene dememe rağmen bu sene bana hiç sormadılar özellikle babamdan çok bekledim ee siz ne istiyosunuz, ne zaman yüzük takılcak tarzı şeyler. Konya ovası genişliği var siz ne zamana kadar böyle sürdürceksiniz diye sormak yok. Yok sayıyolar resmen.
 

Lyanna Mormont

Halaybaşı
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
10.576
36.616
32
Anneniz gittiginiz sehri dolayisiyla sevgilinizin memleketini sevmiyor gibi geldi bana. Orali birini buldugunuz icin sanki tavri. Nerede okumustunuz?
 

makewayforthebadguy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
1.100
2.165
32
Maddi beklentileri var ya ondan sanırım. Ben olsam kardeşimin okulu bitene kadar kardeşime yardımcı olurdum. Paramı biriktirir evlenirdim.
 

Lyanna Mormont

Halaybaşı
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
10.576
36.616
32
Sanırım yanlış anlattım. Ben ilişkimi söylediğimden beri öyle diyor onun öncesinde hiçbir zaman keşke bu şehire hiç gelmeseydik demedi.
Yok dogru anlattınız. Hic gelmeseydik demesinin nedeni sevgilinizin o sehirli olmasi. Sevgili bulmasaydiniz sorun olmazdi, dort sene yasar donerdiniz.

Bir yere gecici sure gitmekle o yerden bir damadinin olmasi cok farkli cunku.
 

Nameles

🙅🙆🙅
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
2.911
3.462


Etkisiz Eleman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
509
1.038
Benim annem 30 yaşımda bile benim kızım okuyor, daha küçük ne evlenmesi diyordu. Okuyor dediği de doktora yapıyordum çalışırken. Evlilik lafını bile ettirmezdi. 32 yaşımda evlenmek istedim. Evlenme meraklısısın acelen ne dedi. Maddi beklentilerinden falan değil. Kimseyle paylaşmak istemediğinden. Onun gözünde hala 17 yaşındayım. Bu arada nisanlıyım ve damadını çok seviyor.
 

Mastershef

Zararın bir yerinden dönmüş bir kadın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
9.488
11.273
Arkadaşlar iyi akşamlar, bayramınız mübarek olsun öncelikle. Önceki konumu aranızda belki okuyan olmuştur. Hayatımda 5 senedir biri olduğunu ve ciddi düşündüğümüzü ama benim bazı konularda çekincemin olduğundan bahsetmiştim. Biz üniversite son sınıfta tanışmıştık. Anneme de söylemiştim en başından ama bunu söyleyince annemin tavrı bana karşı değişti ve 5 sene boyunca laf sokuşturmaları devam etti. Bu akşam yine bunu yapınca üzüldüm ve buraya yazmak istedim çünkü ya ben de bi sorun var ya annem de. Başka da paylaşacağım kimsem yok. Anneme ilk söylediğimden beri sürekli sen benim beklentilerimi hayallerimi yıktın, senden hiç beklemezdim, daha erken ne bu acele, keşke hiç gelmeseydik bu şehire(okuyacağım şehire ailemle beraber gitmiştim ve hayatımdaki insanla orada tanıştım, memleketi de orası.) gibi şeyler söyledi. Halbuki ben ona daha yeni tanıştığımızı hemen evlilik olmayacağını acele etmediğimi hep söyledim. Geçen sene artık evlilik düşündüğümüzü ve izinleri olursa yazın nişan gibi birşeyler yapmak istediğimizi söylediğimde de demediği laf kalmadı özellikle senden hiç beklemezdim lafı çok ağırıma gitmişti sanki ben kötü bir şey yapıyormuşum gibi ve bana tavır aldı pandemiden dolayıda bir şey yapamadık. Babam üni. İçin gittiğimiz şehri çok sevmişti bu akşam hiç gelmeseydik keşke oradan geri dediğinde annem yine imalı bir şekilde ben de diyorumki keşke o şehre hiç gitmeseydik dedi. Ben de sordum neden öyle diyorsun hep falan diye öyle işte dedi, taş bana sanırım dedim, kardeşim de neden öyle dedinki şimdi kıza dedi, kendisi iyi biliyor dedi benim için. Halbuki bilmiyorum anlamadım insanın hayatında birinin olması suç mu?Sorduğum zamanda hep aynı laflar çok erken senden beklemezdim başka bir şey yok. Elimden geldiğince her anlamda destek olurum yanlarında olmaya çalışırım ama annemin gereksiz tavrı artık beni yormaya başladı. O kadar yoruldum ki görevimin olduğu ilden ailemin yanına gelesim yok. Bu tavırları hakedecek ne yaptım onu da bilmiyorum. Çok üzülüyorum annemin bana böyle davranmasına, anlam veremiyorum. 😔 Hayatında biri olduğu için ailesi bu şekilde soğuk ve habire bu durumdan dolayı laf sokuşturan var mı aranızda?
Bir arkadaşımin annesi arkadaş için sürekli "İnşallah evlenemezsin evde kalırsın "diyormuş o geldi aklıma..Çok garibime gitmişti
 

Etkisiz Eleman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
509
1.038
Bir arkadaşımin annesi arkadaş için sürekli "İnşallah evlenemezsin evde kalırsın "diyormuş o geldi aklıma..Çok garibime gitmişti
Benim annem de evlilik sürecini olabildiğince uzattı. Pandemi de isine geldi tabi. Ama karşı tarafa hiç sorun çıkarmadı. Bütün tribi banaydı. Bazen ağlıyor evlenince gelmezsin diye. Belki sizin anneniz de evden kopacağınızı düşünüyordur