- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.994
- 548
- Konu Sahibi zalimhayat_82
Ben gerçekten merak ediyorum anneniz benim annemin dediklerini size dese aaa evet annecim evlen tabi mi derdiniz daha babanızdan boşanmadan
Annemin babamın kahrını çekmesi istediğim yok ki,ayrılmak istiyorum daha mutlu olucam dedi tamam sen nasıl mutlu olucaksan dedim bu mu suç?
Kim daha annesi babasından ayrılmadan annesiyle evlenme muhabbetleri yapar,insanın zaten şu dönemde böyle şeyler gözü görmez ki,herşeyin zamanı var.
Benim babam daha önce başkasıyla evlendi sonra tekrar annemle barıştı,ben o dönemle babamla da küstüm konuşmadım,babamın başkasıyla evlenmesine meraklı değilim yani,bu ikisi içinde geçerli
Babamı ömür boyu çekmesi modernlik değil,boşanmadan başkasıyla evlilik düşünmesi bana göre modernlik
Evet annem babamdan cok cekmis ise ilerde ona huzur ve mutluluk veren biri ile evlenmesini isterim. Bunda ne var? Burda baban icin evlensin diye tepki verenlere sessiz kaliyorsun fakat annen evlenmek istediginde bir nevi namussuzluk ile sucluyorsun. Cifte standart bu olsa gerek.
Dedigim gibi evlilikleri yillar önce bitmis aslinda, simdi sadece yasallastiriyorlar.