• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle babamin arasindayim

pozitif_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
67
33
98
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Bunu bi yerde paylaşmazsam kalp krizi geçiricem kimseye anlatamıyorum kalbim sıkışıyo.

Babamin bi arkadaşı var ve yillardir anneme aşık olduğunu biliyorum.daha önceki yıllarda anneme çok yalvarmış ama annem hiç yüz vermemiş ama annem babama anlatmadığı için ailecek görüşülmeye devam edildi.bi ara bu olay bitmişti ama son 2 yıldır yine başladığını hatta babam işsizdi bu arkadaşının iş yerinde ise başlaması için annemin bu adamla bi kere yemeğe çıktığını anlattı annem ve bi kaç Tlf görüşmesini yakaladım anneme bitirmesi gerektiğini defalarca söyledim kizdim annemde her sorduğumda aramadığını görüşmediğini söyledi bu arada babam o adamın çalıştığı yerden cıktı başka bi yerde çalışıyo şimdi ailecek görüşüldüğü bi akşam annemlerdeki sehpanın eskimiş olduğunu farkediyo bu adam marangoz kendisi sehpayi alıp çalıştığı yerde cilâlatmayi teklif ediyo babamda kabul ediyo sehpayi alıp götürüyor 2 gün sonra babam o işyerindeki başka bi arkadaşını aramış sormuş filanca sehpa getirdimi diye oda evet getirdi demiş babamda o sehpalar benim güzel cilala diye takilirken adamda aa seninmiydi filanca getirdi kimin diye sordum sevgilimin dedi demiş ve babam Tlf da konuşurken annem yanındaymış arkadaşı ertesi gün gelmiş babama açıklama yapmış ben sehpayi götürdüm sevgilimin diye takildim falan demiş babamin içine kurt düşmüş bizimle bu kadar ilgilenmesi sevgilim demesi ve bu Tlf konuşmasını açıklamaya gelmesi çünkü bitek annem duymuş bu konuşmayı ve babam beni aradı bu olanlardan şüphelendiğini ve annemin adamı arayıp neden sevgilim dedin diye söylediğini adamında gelip bu yüzden açıklama yaptığını düşünerek şüpheye kapılmış ve annemin Tlf ekstrelerini istemiş 1 2 güne kadar gelecek ekstreler babam beni arayıp paylaştı ve kimseye söylememem için söz verdirdi tabi ben önceki bildiklerimi anlatamadım babama olmaz falan dedim ama şimdi iki gündür deliriyorum ya annem hala Tlf da konusuyosa ekstrede o adamın numarası konuşmalar çıkarsa ben napicam nasıl bu rezaletin altından kalkicam evliyim 2 çocuğum var eşime asla anlatamam böyle biseyi kafayı yemek üzereyim.

Babam çok mülayim bi insandır kimseye zarar veremez ama kestiremiyorum bu konuda nede olsa aldatilmislik var dua ediyorum inşallah gorusmuyodur ve ekstrede çıkmaz diye
O zaman karışmayın bence inşallah görüşmüyordur

annene de tarafını seçsin bugün yarın, anne ben arada kalıyorum bak ben duygusal olarak kötü hissediyorum babam öğrenirse naparız falan de, vicdan yaptır bence annen evden gitsin. gitmediği takdirde büyük bir kavga olur zannımca :(

Babam öğrenirse zaten tamamen ayrılırlar tek temennim hala konuşmuyo olması çünkü son zamanlarda kaç kez sordum hayır konuşmuyorum tabi falan diyo ama tabi babam bana şüphelerini söyleyince tekrar konuşması muhtemel geldi en azından gerçekten niye sevgilim dedin diye aramış kizmista olabilir ve babamin en yakın arkadaşı bu adam böyle bi darbeyi ben söyleyemem babama imkanı yok zaten bu sırrı 20 seneden fazladır tutuyorum bende çok yıprandım bu konuda annem yüz vermediğini söylemişti ama yemeğe çıktığını söyledi sonra bi kaç kez Tlf da numarasını gördüm aramalarda anneme kizdim oda sen benim Tlf nasıl karıştırırsın diye uste çıkmaya calisti

ağzım açık kaldı :O baban öğrenirse de en azından senin bildiğini bilmesin bence.çocuğum da annesiyle işbirliği yaptı psikolojisine girmesin.
Simdi bundanda korkuyorum eğer babam ekstrede çıkarsa sizi toplicam açıklıcam çocuklarının önünde dedi acaba annem der mi büyük kızda biliyodu eğer babam öğrenir ve aciklicam diye çağırırsa o zaman anneme beni karıştırma diye önceden soylesemmi yoksa gidip direk oturup dinlesemmi karar veremiyorum hiç bi sekilde

Simdi bundanda korkuyorum eğer babam ekstrede çıkarsa sizi toplicam açıklıcam çocuklarının önünde dedi acaba annem der mi büyük kızda biliyodu eğer babam öğrenir ve aciklicam diye çağırırsa o zaman anneme beni karıştırma diye önceden soylesemmi yoksa gidip direk oturup dinlesemmi karar veremiyorum hiç bi sekilde
Bence bazı özel durumlarda yalan söylemek gerekiyor bu da öyle durumlardan biri. Annenizin hatası yüzünden babanızdan olmayın. İnkar edin

Bence bazı özel durumlarda yalan söylemek gerekiyor bu da öyle durumlardan biri. Annenizin hatası yüzünden babanızdan olmayın. İnkar edin
Bende eğer annem bildiğimi söylerse önceden rahatsız ettiğini bildiğimi ama annemin o zaman kızdığını bildiğim bunun şimdi devam ettiğini bilmediğimi söylemeyi dusunuyodum

Eger cok ustelersede annen ben adamin asik oldugunu biliyordum ama annem karsilik vermiyordu diyin yemekten sonraki gorusmelerden haberin yokmus gibi davran

Bende eğer annem bildiğimi söylerse önceden rahatsız ettiğini bildiğimi ama annemin o zaman kızdığını bildiğim bunun şimdi devam ettiğini bilmediğimi söylemeyi dusunuyodum
bu durumda inkar etmeniz en doğrusu sanki. Çünkü bildiğinizi eşiniz de öğrenirse onun da sizin hakkınızdaki düşünceleri değişebilir. Gerçekten çok zor bir durum

Back
X