Annemle babamin arasindayim

Bende eğer annem bildiğimi söylerse önceden rahatsız ettiğini bildiğimi ama annemin o zaman kızdığını bildiğim bunun şimdi devam ettiğini bilmediğimi söylemeyi dusunuyodum
Bu mantıklı 👍
Ve şunu da ekliyim anneniz kendini masum göstermeye çalışmasın bal gibi adamın ilgisi hoşuna gitmiş karşılık vermiş. Yk baban işsizdi filan diye ajitasyon yapmasın :stop:
Namuslu bi kadın açlıktan ölse dahi gidip böyle bi hareketi yapmaz.

Ben anlamadım. Annem yüz vermedi diyorsun neden korkuyorsun o zaman?
Annem bana yüz vermediğini söylemişti ama sonra bi kere yemeğe çıktığını itiraf etti bi kaç kez Tlf da gorustuklerinide numarasından anladım son aramalardan yani aslında duygusal olarak karşılık vermiş bi bakıma ama ben kızdığımda daha görüşmediğini adamın onu aramadığını falan söyledi

Bu mantıklı 👍
Ve şunu da ekliyim anneniz kendini masum göstermeye çalışmasın bal gibi adamın ilgisi hoşuna gitmiş karşılık vermiş. Yk baban işsizdi filan diye ajitasyon yapmasın :stop:
Namuslu bi kadın açlıktan ölse dahi gidip böyle bi hareketi yapmaz.
Kesinlikle katılıyorum bunu hiçbişey maruz gösteremez aldatma sadece fiziksel değildir annem bal gibi babami aldatmış durumda benim gözümde ama o daha görüşmediğini aramadığını tersledigini söyledi bende ona inandım böyle bişeyin sorumlusu olmak istemiyorum bisey olursa vicdan azabı çekmek istemiyorum o yüzden babama bisey söyleyemedim içimde tuttum hep

Annem bana yüz vermediğini söylemişti ama sonra bi kere yemeğe çıktığını itiraf etti bi kaç kez Tlf da gorustuklerinide numarasından anladım son aramalardan yani aslında duygusal olarak karşılık vermiş bi bakıma ama ben kızdığımda daha görüşmediğini adamın onu aramadığını falan söyledi
O zaman en güzeli hiç karışmamak. Sen evlatligini ikisine de yap ama aralarındaki mevzuya girme.

Ay inanılmaz üzüldüm ya yaşadığınız kalp ağrısını tahmin bile edemiyorum.Aslında hiçbir şey gizli kalmıyor işte istedikleri kadar saklasınlar böyle saçma sapan şekilde çıkıyor ortaya. Umalım ki anneniz hala görüşüyor olmasın. Babanızın kanına şüphe girmiş bi kere dökümlerde çıkmasa bile siz annenizi uyarın kendine gelsin babanız bu işin peşini kolayca bırakmaz.

Ben olsam daha is buralara gelmeden ya kendi isteginle babamdan ayril ya da ben anltirim herseyi o bosar seni derdim.
Inşallah başınıza gelmesin böyle bisey bende çok ikilemlerde kaldım ama ailem söz konusu olunca cesaret edemedim aklımdan ya babam o sinir ve kızgınlıkla kötü şeyler yaparsa diye vicdan yaptım hep kendi kendime bin bir türlü senaryoyu kafamda çevirip en son susmaya karar verdim ki annemde artık görüşmediğini söylüyordu tek umudum ekstreler temiz çıksın

Ay inanılmaz üzüldüm ya yaşadığınız kalp ağrısını tahmin bile edemiyorum.Aslında hiçbir şey gizli kalmıyor işte istedikleri kadar saklasınlar böyle saçma sapan şekilde çıkıyor ortaya. Umalım ki anneniz hala görüşüyor olmasın. Babanızın kanına şüphe girmiş bi kere dökümlerde çıkmasa bile siz annenizi uyarın kendine gelsin babanız bu işin peşini kolayca bırakmaz.
Inanın kalp sikismalarimi anlatamam 2 gündür inşallah bende öyle umuyorum

Inşallah başınıza gelmesin böyle bisey bende çok ikilemlerde kaldım ama ailem söz konusu olunca cesaret edemedim aklımdan ya babam o sinir ve kızgınlıkla kötü şeyler yaparsa diye vicdan yaptım hep kendi kendime bin bir türlü senaryoyu kafamda çevirip en son susmaya karar verdim ki annemde artık görüşmediğini söylüyordu tek umudum ekstreler temiz çıksın
umarim gorusmuyordur anneniz siz de rahatlarsiniz

Bence annenize söyleyin. O adam da ne terbiyesiz bir şeymiş öyle. Annenizin babanıza anlatmamasını anlayabiliyorum ama keşke anneniz de hiç görüşmeseydi adamla,, tersleseydi, uzak dursaydı.

Bence oluruna bırakın, anneniz sizin bildiğinizi söylemez. Zaten olanı inkar edecek. Söylerse de inkar edersiniz. Bu hatayı anneniz yaptıysa bedelini de o ödemeli. Bunu yapan bedeline de katlanmaya hazırdır.

Babam öğrenirse zaten tamamen ayrılırlar tek temennim hala konuşmuyo olması çünkü son zamanlarda kaç kez sordum hayır konuşmuyorum tabi falan diyo ama tabi babam bana şüphelerini söyleyince tekrar konuşması muhtemel geldi en azından gerçekten niye sevgilim dedin diye aramış kizmista olabilir ve babamin en yakın arkadaşı bu adam böyle bi darbeyi ben söyleyemem babama imkanı yok zaten bu sırrı 20 seneden fazladır tutuyorum bende çok yıprandım bu konuda annem yüz vermediğini söylemişti ama yemeğe çıktığını söyledi sonra bi kaç kez Tlf da numarasını gördüm aramalarda anneme kizdim oda sen benim Tlf nasıl karıştırırsın diye uste çıkmaya calisti
Babanız 20 yıldır nasıl farketmemiş insan hiç mi şüphelenmez?

yanlış anlamayın babam mülayim sakin insandır diyorsunuz ya kimi erkek veya kadın bilse de bilmezliğe gelir
çünkü cesaretsizdir korkar yüzleşemez, ne yapacağını bilemez
babanızın 20 yıldır şüphelenmediğine ihtimal veremem

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Bunu bi yerde paylaşmazsam kalp krizi geçiricem kimseye anlatamıyorum kalbim sıkışıyo.

Babamin bi arkadaşı var ve yillardir anneme aşık olduğunu biliyorum.daha önceki yıllarda anneme çok yalvarmış ama annem hiç yüz vermemiş ama annem babama anlatmadığı için ailecek görüşülmeye devam edildi.bi ara bu olay bitmişti ama son 2 yıldır yine başladığını hatta babam işsizdi bu arkadaşının iş yerinde ise başlaması için annemin bu adamla bi kere yemeğe çıktığını anlattı annem ve bi kaç Tlf görüşmesini yakaladım anneme bitirmesi gerektiğini defalarca söyledim kizdim annemde her sorduğumda aramadığını görüşmediğini söyledi bu arada babam o adamın çalıştığı yerden cıktı başka bi yerde çalışıyo şimdi ailecek görüşüldüğü bi akşam annemlerdeki sehpanın eskimiş olduğunu farkediyo bu adam marangoz kendisi sehpayi alıp çalıştığı yerde cilâlatmayi teklif ediyo babamda kabul ediyo sehpayi alıp götürüyor 2 gün sonra babam o işyerindeki başka bi arkadaşını aramış sormuş filanca sehpa getirdimi diye oda evet getirdi demiş babamda o sehpalar benim güzel cilala diye takilirken adamda aa seninmiydi filanca getirdi kimin diye sordum sevgilimin dedi demiş ve babam Tlf da konuşurken annem yanındaymış arkadaşı ertesi gün gelmiş babama açıklama yapmış ben sehpayi götürdüm sevgilimin diye takildim falan demiş babamin içine kurt düşmüş bizimle bu kadar ilgilenmesi sevgilim demesi ve bu Tlf konuşmasını açıklamaya gelmesi çünkü bitek annem duymuş bu konuşmayı ve babam beni aradı bu olanlardan şüphelendiğini ve annemin adamı arayıp neden sevgilim dedin diye söylediğini adamında gelip bu yüzden açıklama yaptığını düşünerek şüpheye kapılmış ve annemin Tlf ekstrelerini istemiş 1 2 güne kadar gelecek ekstreler babam beni arayıp paylaştı ve kimseye söylememem için söz verdirdi tabi ben önceki bildiklerimi anlatamadım babama olmaz falan dedim ama şimdi iki gündür deliriyorum ya annem hala Tlf da konusuyosa ekstrede o adamın numarası konuşmalar çıkarsa ben napicam nasıl bu rezaletin altından kalkicam evliyim 2 çocuğum var eşime asla anlatamam böyle biseyi kafayı yemek üzereyim.
Gerçekten babanız iyi bir insanmış ki karşısına çıkmış.Hayat böyle birşey işte gerçekler er ya da geç açığa çıkar

Olayı hic bırseklde bılmedıgınızı söyleyin inkar edin annenız söylerse o zaman niye bana soylemedın diye babanızı ofkelenır bence inkar daha lehınıze

Back
X