• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle babamin arasindayim

Umarim görüşmemiştir yaa babacığınızın canı yanmaz umarim..:silah:

Anneniz bile isteye aldatmis. Koca su iş bulsun diye kimse bunu yapmaz gerekirse copculuk yapar yine midesini doyurur insan. Siz bu olayın disindasiniz artık. Anneme babamın öğrendiğini artık ne halt yicekse yiyebilicegini beni karistirmamasini söylerdim. Baba da zaten dokumlerden ulasicak kanıtlara. Başka yaicak bisi yok

P pozitif_ telefon dokumleri geldi mi ne oldu merak ettim?

Babam günlerdir beklemesine rağmen dökümler gelmedi tekrar aradığında dökümü istediği numaradan araması gerektiğini söylemişler kendi adına bile olsa aradığı numara dışındaki bi numaranın dökümleri alınamıyormuş yolluyoruz diyen kişiler prosedürü bilmediği için tamam demişler ama yollamamışlar babamda yavaş yavaş vazgeçti sanırım düşüncelerinden çünkü annem ev ve iş arasında gidip geliyo sadece babam yada biz olmadan yanında tek başına hicbiyere gitmiyo yani şu anlık atlattık gibi gozukuyor😐

Babam günlerdir beklemesine rağmen dökümler gelmedi tekrar aradığında dökümü istediği numaradan araması gerektiğini söylemişler kendi adına bile olsa aradığı numara dışındaki bi numaranın dökümleri alınamıyormuş yolluyoruz diyen kişiler prosedürü bilmediği için tamam demişler ama yollamamışlar babamda yavaş yavaş vazgeçti sanırım düşüncelerinden çünkü annem ev ve iş arasında gidip geliyo sadece babam yada biz olmadan yanında tek başına hicbiyere gitmiyo yani şu anlık atlattık gibi gozukuyor😐
Umarım anneniz bir daha aynı hataları tekrarlamaz. Belkide hayırlısı böyledir

Back
X