• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle babamin arasindayim

Babanız 20 yıldır nasıl farketmemiş insan hiç mi şüphelenmez?

yanlış anlamayın babam mülayim sakin insandır diyorsunuz ya kimi erkek veya kadın bilse de bilmezliğe gelir
çünkü cesaretsizdir korkar yüzleşemez, ne yapacağını bilemez
babanızın 20 yıldır şüphelenmediğine ihtimal veremem
Bilmiyorum daha önce suphelendimi ama şimdi şüphelendiği için annemin geçmişte ima ettiği şeyleride artık buna yormaya başladı şu zaman söyle söylemişti bu zaman böyle söylemişti gibi söylemlerde bulunuyo bana ve acaba bundanmiydi diye şüphelerini artıyor ki hepsi o adamla alakalı biliyorum ama tabi evet baba hepsi o adamla alakalı haklisin şüphelerinde diyemiyorum

Konu sana gelirse" baba, ben nasıl böyle birşey kondurayım, sordum inkar etti" de. Sakın Anneni önce tembihleyip suç ortaklığı yapma.
Evet önceden konusmicam dediginiz gibi ortaya çıkarsa çok önceden bi iki rahatsız ettiğini ama annemin kovduğunu biliyorum dahasını bilmiyorum dicem

Evet önceden konusmicam dediginiz gibi ortaya çıkarsa çok önceden bi iki rahatsız ettiğini ama annemin kovduğunu biliyorum dahasını bilmiyorum dicem
Öyle dersen de anneni aklamış gibi olursun. Neticede suçun büyüğü annenin.(babana karşı) Baban adama zarar vermeye kalkarsa kendine eder. Daha dışarda kalmalısın bence.

Merhaba Arkadaşlar,

Bunu bi yerde paylaşmazsam kalp krizi geçiricem kimseye anlatamıyorum kalbim sıkışıyo.

Babamin bi arkadaşı var ve yillardir anneme aşık olduğunu biliyorum.daha önceki yıllarda anneme çok yalvarmış ama annem hiç yüz vermemiş ama annem babama anlatmadığı için ailecek görüşülmeye devam edildi.bi ara bu olay bitmişti ama son 2 yıldır yine başladığını hatta babam işsizdi bu arkadaşının iş yerinde ise başlaması için annemin bu adamla bi kere yemeğe çıktığını anlattı annem ve bi kaç Tlf görüşmesini yakaladım anneme bitirmesi gerektiğini defalarca söyledim kizdim annemde her sorduğumda aramadığını görüşmediğini söyledi bu arada babam o adamın çalıştığı yerden cıktı başka bi yerde çalışıyo şimdi ailecek görüşüldüğü bi akşam annemlerdeki sehpanın eskimiş olduğunu farkediyo bu adam marangoz kendisi sehpayi alıp çalıştığı yerde cilâlatmayi teklif ediyo babamda kabul ediyo sehpayi alıp götürüyor 2 gün sonra babam o işyerindeki başka bi arkadaşını aramış sormuş filanca sehpa getirdimi diye oda evet getirdi demiş babamda o sehpalar benim güzel cilala diye takilirken adamda aa seninmiydi filanca getirdi kimin diye sordum sevgilimin dedi demiş ve babam Tlf da konuşurken annem yanındaymış arkadaşı ertesi gün gelmiş babama açıklama yapmış ben sehpayi götürdüm sevgilimin diye takildim falan demiş babamin içine kurt düşmüş bizimle bu kadar ilgilenmesi sevgilim demesi ve bu Tlf konuşmasını açıklamaya gelmesi çünkü bitek annem duymuş bu konuşmayı ve babam beni aradı bu olanlardan şüphelendiğini ve annemin adamı arayıp neden sevgilim dedin diye söylediğini adamında gelip bu yüzden açıklama yaptığını düşünerek şüpheye kapılmış ve annemin Tlf ekstrelerini istemiş 1 2 güne kadar gelecek ekstreler babam beni arayıp paylaştı ve kimseye söylememem için söz verdirdi tabi ben önceki bildiklerimi anlatamadım babama olmaz falan dedim ama şimdi iki gündür deliriyorum ya annem hala Tlf da konusuyosa ekstrede o adamın numarası konuşmalar çıkarsa ben napicam nasıl bu rezaletin altından kalkicam evliyim 2 çocuğum var eşime asla anlatamam böyle biseyi kafayı yemek üzereyim.
Annen buyuk bı hata yapmış. Ama baban şiddet uygular mı annene zarar verme ihtimali varsa lütfen kadın sığınma evine gitsin . Ne haberler duyuyoruz. Allah hayır kapılar açsın .

Annenin morali bozuksa demek ki oda arama vs. yapmış bence üzülme herşey olacağına varır nereye kadar sürecekti böyle?

Çok zor bir durum. Ne desem bilemedim benimde başıma böyle kötü bir olay geldi babamla ilgili ve ben çok büyük bir hata yaptım aileme söyledim, halama söyledim 😭 tutamadım içimde, hatta o dönem yakın arkadaşım şu an eltim olan sinsiye anlattım hayattaki en büyük pişmanlığım o kadar lafçıymış ki. Küstü bana karşılığı yüzünden eminim oda herkese anlatmıştır. Verebileceğim tek tavsiye kimseye anlatmayın olur bunu da zaten yapmazsınız benden başka bir enayi yapmaz bunu.

Çok zor bir durum 😔 hem babanız hem anneniz bu durumu neden sizinle paylaştı ki bir çocuk için çok ağır bir yük.. kendi içlerinde halletselermiş keşke babanız dökümleri alınca paylaşsaymış sizle.. tek diyeceğim eşinize ve ailesine hiç bir şey anlatmayın boşansalar bile ortalığa saçılmasın bu konu annenizi düşündüğüm için değil çocukları için

Çok zor bir durum. Ne desem bilemedim benimde başıma böyle kötü bir olay geldi babamla ilgili ve ben çok büyük bir hata yaptım aileme söyledim, halama söyledim 😭 tutamadım içimde, hatta o dönem yakın arkadaşım şu an eltim olan sinsiye anlattım hayattaki en büyük pişmanlığım o kadar lafçıymış ki. Küstü bana karşılığı yüzünden eminim oda herkese anlatmıştır. Verebileceğim tek tavsiye kimseye anlatmayın olur bunu da zaten yapmazsınız benden başka bir enayi yapmaz bunu.
Est olurmu öyle şey bende teyzemle falan paylassammi diye düşündüm ama dökümler henüz gelmediği için yapmadım sonra burasi geldi aklıma ve bana çok yardımı oldu Allah razı olsun herkesten

Annenin morali bozuksa demek ki oda arama vs. yapmış bence üzülme herşey olacağına varır nereye kadar sürecekti böyle?
Annemin morali bozuk çünkü babam şüpheleri kendine yediremeyip elinde kanıtta olmayınca çok saçma bi sebepten kavga çıkarmış konuşmuyorlar şu an hatta annem bu sebepten kavgamı olur eğer özür dilemezse bende ayrılırım modunda ama tabi ben babamin söylediklerini anneme soyleyemiyorum

Çok zor bir durum 😔 hem babanız hem anneniz bu durumu neden sizinle paylaştı ki bir çocuk için çok ağır bir yük.. kendi içlerinde halletselermiş keşke babanız dökümleri alınca paylaşsaymış sizle.. tek diyeceğim eşinize ve ailesine hiç bir şey anlatmayın boşansalar bile ortalığa saçılmasın bu konu annenizi düşündüğüm için değil çocukları için
Kesinlikle artık bu durumların altında kalmaktan ezildim yıprandım keşke annem anlatmasaydı yıllarca beni bu yükle bırakmasaydı keşke babam dökümleri alınca varsa böyle bisey arasaydı kaç gündür kafam yerinde değil diğer 2 kardeşimin hiç birseyden haberi yok annemde babamda her sorunlarını bana anlatır aman kardeşlerin duymasın diye bana dert biriktirir sanki ben çocukları değil arkadaşlarıyım bazen nefret ediyorum böyle yaptıkları icin

Annen buyuk bı hata yapmış. Ama baban şiddet uygular mı annene zarar verme ihtimali varsa lütfen kadın sığınma evine gitsin . Ne haberler duyuyoruz. Allah hayır kapılar açsın .
34 yillik evliler babamin hiç şiddet uyguladığına sahit olmadım Allah korusun olmaz inşallah babamin mizacına güveniyorum biraz ama aldatilmisligin verdiği gurur yıkılması ve öfkeyle bisey olabilirmi bilmiyorum

Back
X