- 27 Ağustos 2018
- 131
- 22
- 13
- 43
- Konu Sahibi zalimhayat_82
-
Evet annem çok çekti ama bir yandan da babam için üzülüyorum,haberlerde neler duyuyoruzKadin cekecegini cekmisbence ayrilsin . Baban oldurmez kendini merak etme
Çok korkuyorum annem de babam da kendine birşey yapıcak diye,kendileri birbirini yiyor ama bilmiyorlar ki en çok etkilenen biz oluyoruz,Bir tarafta annem bir tarafta babam,ne yaparsa yapsa bir yanım hala babama düşkünBabaninki boş tehdit. Tembel insanlar intihar icin bile tembel oluyor. Annen çekeceğini çekmiş, sizin uğruna tekrar kabul etmiş.olmuyorsa zorlamanin anlami yok. Annenizin kararlarina saygi duyun ve arkasinda durun
Babam hiç çaba göstermiyor zaten sorunda bu,biraz çabalasa kadın belki yumuşucak.annem görmek istemiyorum diyor babam erkenden eve geliyorBabanınki boş tehdit ama anneninki yalan olmaya bilir.. adam daha ne yapsın , annen taş olsa çatlardı.. şu saatten sonra ağzıyla kuş tutması lazım babanın , oda işe yararmı bilmem ama .. yani zaten haddinden fazla hızlı yaşamış hayatı baban ,mümkünse silik olsun artık göze batmasın..
Babam zaten sürekli kendini haklı görüyor,devamlı ben ben yapıyorum ki diyorHayat tecrübeme göre söylüyorum babanız gibi adamlar korkak ve yalancı oluyor. Hiçbir şey yapamazlar. Yağ gibi üste çıkarlar. Hiçbir iyiliği ve fedakarlığı hak etmezler( anneniz açısından)
Bence anneniz yeterince çekmiş annenize destek olun, babanızda her zaman yaptığını yapsın yalnız veya 3. Başka kişi ile kendine yakıştırdığı hayatı yaşasın.
Annenizde kalan ömrünü kahır çekerek harcamasın.
Sizin yerinizde olsam annenizi desteklerdim dedim.Babam zaten sürekli kendini haklı görüyor,devamlı ben ben yapıyorum ki diyor
Hani dese kızım ben annenin neye kızdığını neye kızamadığını biliyorum ayrılmaması için elimden geleni yapıcam bütün çabamla uğraşıcam dese bekli böyle olmucak ama ben ben yaptım geçinmeye niyeti yok diyor ben ne yapayım
Çok korkuyorum bir ambulans geçsin acaba babam kendine birşey mi yaptı diyorum psikolojim alt üst olmuş durumda,gözlerim şişti ağlamaktan neden benim de diğer aileler gibi normal ailem yok
Şu an çocuğumla uğraşmak istiyorum ama annenle babamla uğraşmaktan çocuğumla ilgilenemiyorum
Ben ne yapıcam siz benim yerinde olasınız ne yapardınız ikisinin de üzülmesini istemiyorum
İki yetişkin insana daha fazla karışıp müdahale etmezdim.Babam hiç çaba göstermiyor zaten sorunda bu,biraz çabalasa kadın belki yumuşucak.annem görmek istemiyorum diyor babam erkenden eve geliyor
Hep kendini haklı görüyor,ben ne yapıyorum ki diyor hangisini anlatayım
Benim yerimde olsanız ne yapardınız
Evet daha önce ayrılmışlardı tekrar barıştılar,annenin mutlu olmasını istiyorumDaha önceki konularınızı biliyorum lütfen annenizi babanızdan kurtarın daha neden çeksin bu kadın bu adamı. Yazık kadıncağıza. Babanız da öldürmez kendini zaten daha önce ayrılmışlardı sanırım . Bişi olmaz öyle bir adama canı tatlı belli ki. Ama annen çok çekmiş onun söylediğini daha çok ciddiye alırdım ben olsam.
Estağfurullah aptallık değil de aşırı duygusal davranıyorsunuz,bu da gerçekleri görmenize engel oluyor.Evet daha önce ayrılmışlardı tekrar barıştılar,annenin mutlu olmasını istiyorum
Babama da üzülüyorum ne yaparsa yapsın onu seviyorum ben çok mu aptalım ki,karşıdan bakıldığında objektif olarak neden bu kadar üzülüyorsun diye düşünen olabilir ama içim öyle değil çok duygusalım sürekli ağlıyorum,sanırım benim de psikolojim bozuldu
Babama hala ve hala çok üzülüyorum
O şimdi bize kızabilir karışmıyoruz diye ama kaç kere karıştık konuştuk ama yok olmuyor,bana küserse diye korkuyorum
Ben ne annemle be babamla aramın bozulmasını istemiyorum
Annemi destekliyorum ama aslında annenim de psikiyatriste gitmesini istiyorum,ikisinin de tedavi olması gerekiyorSizin yerinizde olsam annenizi desteklerdim dedim.
Gidecek gibiyse alın psikiyatriste götürün.
İlla ara bulucu olacaksanız " baba psikatriste git. Sen iyi değilsin belki düzelirsen annem bunları görür falan" deyin ama annenizi baskılamayın.
Kimseye psikolojik şiddet uygulamaya hakkı yok.
Yaşamış yemiş içmiş sefayı çekmiş bişey yapmasına gerek yok yapmış zaten yapacağını kadınada cefa çektiriyor herkesin mutlu olmaya hakkı var hayatını yaşamaya hakkı varEvet annem çok çekti ama bir yandan da babam için üzülüyorum,haberlerde neler duyuyoruz
Bir anlık cinnet geçirip kendine ya da anneme birşey yaparsa diye çok korkuyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti
Biri annem biri babam,annemin mutlu olmasını çok istiyorum ama babama da ne yaparsa yapsın üzülüyorum
Ne yapıcam ben ya
Hala baba diyorsunAnnemi destekliyorum ama aslında annenim de psikiyatriste gitmesini istiyorum,ikisinin de tedavi olması gerekiyor
Empati yapamıyor babam,biraz çabalasa düzelicek belki ama ben babamı savunamıyorum ki
Ben de istemiyorum ayrılmalarını ama babam bir çaba içinde değil,barıştırmaya kalkınca annem ben öldürürm kendimi diyor,babam da ayrılma durumunda böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?