Annemle Babammmmm

zalimhayat_82

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
131
22
13
43
Annem ve babamla ilgili konu açmıştım ama işin içinden çıkamıyorum
Annem babamdan boşanmak istiyor ki bu evlilik için çok çabaladı,babam başkasıyla evlenmesine rağmen bizim için afetti,babamın hakaretlerine mağruz kaldı kısaca babam hayatını çok hızlı yaşadı
Bundan 2 sene kadar önce bu zamana kadar çoook iyiydiler geçmiş hiç açılmıyordu ve ben hayret içerisinde kalıyordum çok mutluydular
Babamın kendimizi bildik bileli bitmek bilmeyen borçları var para harcamayı çok seviyor annem de tam tersi,bir çok konuda zıtlar.borçların ödenmesi için annemde babam da çabaladılar şu an baya bir borçları var ve babamın işyerini satması gerekiyor birde başka yerde çalışmaya devam etmesi gerekiyor ama babam çalışmayı sevmeyen bir insan biraz püskür annem de tam tersi çalışsın evde durmasın istiyor,erkenden işyerini kapatıp eve geliyor annem misafir kabul edemiyorum diye yakınıyor vs

En son babamın anneme sivri konuşmaları yüzünde annem boşanıcam ben dedi,babamın yüzünü bile görmek istemiyor.babam da sürekli ben ne yaptım ben ne yapıyorum niye düşman gibi deyip kendini haklı görüyor,kaç kere konuştuk ama kaç yaşında adam değişmiyor ben ne yapayım
Bana annen niye böyle dedi ben birşey yapmıyorum dedi,ben de ben ne yapayım kaç yaşında insanlarsınız kaç kere konuştuk dedim,kendimi öldürücem dedi bana kızdı
Annem evli kalırsam kendimi öldürücem intihar edicem diyor,babam ayrılırsam kendimi öldürücem diyor
İnanın üzüntüden kolum uyuşmaya başladı,çocuğumla ilgilenemicek duruma geldim
Ben ne yapıcam şaşırdım kaldım çok üzülüyorum ben ne yapayım ne olur birşeyler yazın

Kadin cekecegini cekmisbence ayrilsin . Baban oldurmez kendini merak etme
Evet annem çok çekti ama bir yandan da babam için üzülüyorum,haberlerde neler duyuyoruz
Bir anlık cinnet geçirip kendine ya da anneme birşey yaparsa diye çok korkuyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti
Biri annem biri babam,annemin mutlu olmasını çok istiyorum ama babama da ne yaparsa yapsın üzülüyorum
Ne yapıcam ben ya

Babanınki boş tehdit ama anneninki yalan olmaya bilir.. adam daha ne yapsın , annen taş olsa çatlardı.. şu saatten sonra ağzıyla kuş tutması lazım babanın , oda işe yararmı bilmem ama .. yani zaten haddinden fazla hızlı yaşamış hayatı baban ,mümkünse silik olsun artık göze batmasın..

Hayat tecrübeme göre söylüyorum babanız gibi adamlar korkak ve yalancı oluyor. Hiçbir şey yapamazlar. Yağ gibi üste çıkarlar. Hiçbir iyiliği ve fedakarlığı hak etmezler( anneniz açısından)
Bence anneniz yeterince çekmiş annenize destek olun, babanızda her zaman yaptığını yapsın yalnız veya 3. Başka kişi ile kendine yakıştırdığı hayatı yaşasın.
Annenizde kalan ömrünü kahır çekerek harcamasın.

Babaninki boş tehdit. Tembel insanlar intihar icin bile tembel oluyor. Annen çekeceğini çekmiş, sizin uğruna tekrar kabul etmiş.olmuyorsa zorlamanin anlami yok. Annenizin kararlarina saygi duyun ve arkasinda durun
Çok korkuyorum annem de babam da kendine birşey yapıcak diye,kendileri birbirini yiyor ama bilmiyorlar ki en çok etkilenen biz oluyoruz,Bir tarafta annem bir tarafta babam,ne yaparsa yapsa bir yanım hala babama düşkün
İkisi içinde çok üzülüyorum,niye bu durumlara geldi diyorum ama kardeşim de babam hal etti diyor ben neden çok etkileniyorum,çocuğum beni sürekli mutsuz görüyor ama elimde değil hala kendimi küçük bir çocuk gibi hissediyorum

Babam hiç çaba göstermiyor zaten sorunda bu,biraz çabalasa kadın belki yumuşucak.annem görmek istemiyorum diyor babam erkenden eve geliyor
Hep kendini haklı görüyor,ben ne yapıyorum ki diyor hangisini anlatayım
Benim yerimde olsanız ne yapardınız

Babam zaten sürekli kendini haklı görüyor,devamlı ben ben yapıyorum ki diyor
Hani dese kızım ben annenin neye kızdığını neye kızamadığını biliyorum ayrılmaması için elimden geleni yapıcam bütün çabamla uğraşıcam dese bekli böyle olmucak ama ben ben yaptım geçinmeye niyeti yok diyor ben ne yapayım
Çok korkuyorum bir ambulans geçsin acaba babam kendine birşey mi yaptı diyorum psikolojim alt üst olmuş durumda,gözlerim şişti ağlamaktan neden benim de diğer aileler gibi normal ailem yok
Şu an çocuğumla uğraşmak istiyorum ama annenle babamla uğraşmaktan çocuğumla ilgilenemiyorum
Ben ne yapıcam siz benim yerinde olasınız ne yapardınız ikisinin de üzülmesini istemiyorum

Daha önceki konularınızı biliyorum lütfen annenizi babanızdan kurtarın daha neden çeksin bu kadın bu adamı. Yazık kadıncağıza. Babanız da öldürmez kendini zaten daha önce ayrılmışlardı sanırım . Bişi olmaz öyle bir adama canı tatlı belli ki. Ama annen çok çekmiş onun söylediğini daha çok ciddiye alırdım ben olsam.

Sizin yerinizde olsam annenizi desteklerdim dedim.
Gidecek gibiyse alın psikiyatriste götürün.
İlla ara bulucu olacaksanız " baba psikatriste git. Sen iyi değilsin belki düzelirsen annem bunları görür falan" deyin ama annenizi baskılamayın.
Kimseye psikolojik şiddet uygulamaya hakkı yok.

İki yetişkin insana daha fazla karışıp müdahale etmezdim.
Su akar yolunu bulur. Her şey olacağına varır.
Siz ağlayıp kahrolunca olayların seyri değişecek mi? Evladınıza gereken ilgiyi veremeyecek kadar yıpranmanız doğru gelmiyor bana.

Anne ve babanızın içinde bulunduğu bu tatsız duruma evlat olarak üzülmenizi anlıyorum ama bu iş artık sizin boyunuzu aşmış.
Meseleyi dramatize etmeden her ikisine de duygusal destek olmaya çalışın.

İntihar konusuna gelince o iş konuşmaya benzemez, babanızınki boş tehdit gibi görünüyor.
Anneniz ise intihar etmese bile cinnet geçirmeye daha yakın. Ayrılmak istiyorsa kararına saygı duyun.
Dünyada ilk boşanan anne baba değil sizinkiler.

Ben de annemden yana çıkarım.
Babama da acımam bu durumda.
Tehditleri varsa da polise bildirin muhakkak. Allahım korusun hani kendine ne yaparsa yapsın da anneyi korumalı diye düşünürdüm ben olsam.

Evet daha önce ayrılmışlardı tekrar barıştılar,annenin mutlu olmasını istiyorum
Babama da üzülüyorum ne yaparsa yapsın onu seviyorum ben çok mu aptalım ki,karşıdan bakıldığında objektif olarak neden bu kadar üzülüyorsun diye düşünen olabilir ama içim öyle değil çok duygusalım sürekli ağlıyorum,sanırım benim de psikolojim bozuldu
Babama hala ve hala çok üzülüyorum
O şimdi bize kızabilir karışmıyoruz diye ama kaç kere karıştık konuştuk ama yok olmuyor,bana küserse diye korkuyorum
Ben ne annemle be babamla aramın bozulmasını istemiyorum

Estağfurullah aptallık değil de aşırı duygusal davranıyorsunuz,bu da gerçekleri görmenize engel oluyor.
Hani olaylar yeni olsa anlayabilirim de adamın bir,iki hatası da olmamış yani.
Hakkınzda hayırlısı olsun inşallah.

Annemi destekliyorum ama aslında annenim de psikiyatriste gitmesini istiyorum,ikisinin de tedavi olması gerekiyor
Empati yapamıyor babam,biraz çabalasa düzelicek belki ama ben babamı savunamıyorum ki
Ben de istemiyorum ayrılmalarını ama babam bir çaba içinde değil,barıştırmaya kalkınca annem ben öldürürm kendimi diyor,babam da ayrılma durumunda böyle oluyor

Başka yorum yazıcak yok mu bu kadar mı önemsiz gördünüz konumu

Yaşamış yemiş içmiş sefayı çekmiş bişey yapmasına gerek yok yapmış zaten yapacağını kadınada cefa çektiriyor herkesin mutlu olmaya hakkı var hayatını yaşamaya hakkı var
Sizde annenizi destekleyin
Girsin başka kadınlarla borç ödesin

Hala baba diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…