Annemle Halam Arasında Kaldım...

Canım bak yaşın küçükmüş , bu sebeple buradaki üyeler gibi göremezsin bir çok şeyi.Kusura bakma ama halan tam bir cadı.Seni de anneni üzmek için kullandığını düşünüyorum.Seni gezmeye götürecek ki annen yalnız kalsın diye.Annen sana bakamıyor mu der mi insan yeğenine? Bu cümlede bile annenize laf sokuyor.

Ayrıca biri annemin üzülmesine sebep olsun çok sevsem de o insanla görüşmem ki annemi üzen biri bana ne kadar iyi olsa da sevemem o insanı.Bence anneni dinle.

Gerçi ne söylesek boş. İnsan evlenmeden evliliğin çocuk sahibi olmadan da anneliğin ne demek olduğunu anlayamıyor. Çok klasik ama annemi anne olunca anladım. Sen de ancak o zaman anlarsın.

Bu arada bende mi bir gariplik var sülaleden biri anneme babama, ozelliklede anneme laf soylediginde canini sıktıgında o kişi gozumde kuculup un ufak oluyor. Annemi uzenler kara listede, bana birsey deseler zamanla unutabiliyorum ama annem uzulduyse asla

Bende de öyle.Yaş 28 ama annem annem yine annem.Hayattaki en değerlimdir.

Anneyle hala arasında kalmak nasıl oluyor yahu? Halayla teyze desen anlarım da anne böyle bir durumda taraf yapılamaz bana göre.

Ayrıca halanız bariz art niyetli fitneci görümce, anneniz haklı. Sırf annenizi gıcık etmek için bile size samimi davranıyor olabilir, o potansiyeli gördüm yazdıklarınızdan.

Annen olsam evlatlıktan redderdim herhalde. Bu ne saçma düşünce ya. O anne ölse halan senin suratına bile bakmaz, sırf annene gıcıklık olsun diye öyle davrandığı çok belli. Ben de halamı çok severim; ama asla annemle aynı konuma gelemez, tercih edilecekse de annem tercihim olur.

Bir de şöyle bir şey var hepinize her şeye rağmen teşekkür ederim.Belki beni evladınız yerinde düşünüp cevap verdiniz.Fakat hata bende biraz da,kendimi iyi ifade edemedim sanırım.Şöyle ki halam sürekli anneme laf çarpsa,annem öyle kalakalsa evet sonuna kadar haklısınız.Fakat annem de halama çok ağır sözler söylüyor.Hatta yine ben küçükken bir gün konu neydi tam hatırlamıyorum da evimizde tartışma çıkmıştı ve annem halamı evden kovdu.Yani annem kendi hakkını fazlasıyla koruyabiliyor zaten.Ama yine de tabii ki her zaman sonuna kadar annemin arkasındayım.

Şunu da söyleyeyim ben de bir halayım yegenlerimi çok severim. Elimden gelen maddi manevi desteği sağlarım ama asla anneleri olamam anneleri kadar sevemem ve annelerine laf etmem. Kızımı sevdiğim kadar sevemem zaten mümkün değil.

Demek ki halan annene karşı kendini evden kovduracak kadar cadı bir görümce... Tabi ki annenin arkasında olmalısın. Hatta cumartesi buluşmasını iptal et annenle plan yap anneni mutlu et.

HalAn az değilmiş

Hayır annenizin arkasında değilsiniz.
Aciklamalarinizdan anladigim kadarıyla karışısındasınız.
Resmen annenizi kötüleyim diye uğraşıyorsunuz hala .

Yazık o çağlarda gençler annelerin beğenmiyor net şekilde annemin ayağına değecek taş benim yüreğime değer kimseye laf ettirmem edenide silerim anneme laf soyleyeninde arasında kalmam çokta sevmem bence annene laf ettirmesine izin veren sizsiniz annen e yaptıda bunlari hakettiği acaba

burda secim yapcak konu yok anneye benim yanimda halam hakkinda konusma halaya hala annem hakkinda konusma konusursaniz yüzünüze bakmam oldu bitti

Ne olursa olsun anne. en kucuk ornek saat gece 3 suan kizimin atesi var ve bu sadece benim umrumda...yarin sabah gece guzel bir uyku cekmis gibi gulumseyip kahvalti haxirlamam gerek.neden .evin ic huzuru icin .kizlarim esim icin .esimin kardesinin umrunda bile degil butun bunlar.annenin canini yakamamis ugrasmis sevgili halan sonunda seni bulmus seni kullanarak anneni incitmeye calisiyor bence

bedduaniZ o yasta bir COCUK icin cok cirkin

konuyu okumadım annemi de halamı da çok seviyorum nasıl ayırabilirim ki demişsin sanki iki evlattan ya da annenle babandan bahsetmiş gibi ... tabi ki de annem herkesten ayrı ..

halan gelip ah canm annen iyi bakamamış diyince seni sevdiğinden mi söylüyordu acaba ? yoksa anneni yermek icin mi ... gıcık oldum halana ne münasebet ya görümcem benim çocuğuma benden iyi baktığını düşüncek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…