- 31 Ağustos 2017
- 211
- 279
- 23
her şey yolunda hoş ama beddua olmadıAhhh yazık... Acaba anneniz halaniz yüzünden ne kadar gözyaşı döktü? Babanizla kac kere kavga etti? Annenin yanında hala kim ya...
Sizi dokuz ay karnında taşıyıp hamileliğin bütün sıkıntısını çeken anneniz, doğum sancısı en büyük ağrılardan biri, küçücük bir bebeğin her şeyiyle ilgilenmek uykudan yemeden içmeden gezmeden feragat edip ilgilenen anneniz... Sonra da gelip günde birkaç saat sevip annen sana iyi bakamamis diyen kötü niyeti uzaydan bakınca bile belli olan bir hala. Amaç anneyi daha doğrusu gelini kötülemek kötü hissettirmek...
Cumartesi günü iki çocuğuyla gezsin... İçimden daha kötü cümleler geçiyor da neyse.
Sen gerçekten 17 yaşında mısın ya. İnşallah halan gibi bi görümcen olur.
Çok sinirlendim.
Konuyu okudum. Annemi de çok seviyorum halamı da. Nasıl ayırayım yazmışsınız?
Anne olsam ve evladım şu cümleyi kursa, yıkılırım ya..
Merhabalar halamla annem kendimi bildim bileli birbirlerinden hiç haz etmezler.Hatta babam bu durumu çok üzülür,diğer aile bireylerimiz de öyle.Fakat en çok ben üzülüyorum.Çünkü annemi de çok seviyorum,halamı da çok seviyorum.Nasıl ayırabilirim ki?Hatta hatırlıyorum,küçük çocukken annemle halam beni kucaklarına almak için kavga ederlerdi.Bazen halam bize geldiğinde ben küçükken;ah canım annen iyi bakmıyor tabii,zayıflamışsın.Gel yavrum ben sana bakarım diyordu.Annem de boş kalmıyor tabii hooop kavga.
İşin ilginç yanı diğer konularda kavga etmezler,hep benimle ilgili olan konularda.Paylaşamazlar beni.Halamın çocuğu da var,hem de iki tane.Ben seviyorum tabii ki halamı.Ama artık arada kalıyorum anneme gidiyorum halamı çekiştiriyor,halama gidiyorum annemi çekiştiriyorBen çok üzülüyorum.Mesela az önce halam bana mesaj atmış Cumartesi bize gel kızım,gezelim demiş.Ben de nereden söylediysem annemin yanında söyledim.Söylemez olaydım.Yine başladı benim çocuğumun benimle gezme hakkını da elimden alıyor vs.vs.Uzun uzun yazmayacağım.Durumlar böyle
Hicbir anne bu lafların altinda kalmamalı zaten.Bir de şöyle bir şey var hepinize her şeye rağmen teşekkür ederim.Belki beni evladınız yerinde düşünüp cevap verdiniz.Fakat hata bende biraz da,kendimi iyi ifade edemedim sanırım.Şöyle ki halam sürekli anneme laf çarpsa,annem öyle kalakalsa evet sonuna kadar haklısınız.Fakat annem de halama çok ağır sözler söylüyor.Hatta yine ben küçükken bir gün konu neydi tam hatırlamıyorum da evimizde tartışma çıkmıştı ve annem halamı evden kovdu.Yani annem kendi hakkını fazlasıyla koruyabiliyor zaten.Ama yine de tabii ki her zaman sonuna kadar annemin arkasındayım.
görümce kimmiş de çocuğum için benimle kavga edecek.Niye bu kadar sert yorum yapıyorsunuz ki?Ben annemin sadece halamla değil,kimseyle arasında sorununun olmasını istemem.Kolay mı sanıyorsunuz?Çocukluğum halamla annemin beni paylaşamamalarıyla,bağırışlarıyla geçti.
Bazen halam bize geldiğinde ben küçükken;ah canım annen iyi bakmıyor tabii,zayıflamışsın.Gel yavrum ben sana bakarım diyordu.
Aynen öyle.Allah evladın da hayırlısını versin ne dengesiz bir konu bu
tamam çocuğum o zaman ben senin duymak isrediklerini söyleyeyim sen halanın öz çocuğusun ve annene evlatlık verildin okey miBir de şöyle bir şey var hepinize her şeye rağmen teşekkür ederim.Belki beni evladınız yerinde düşünüp cevap verdiniz.Fakat hata bende biraz da,kendimi iyi ifade edemedim sanırım.Şöyle ki halam sürekli anneme laf çarpsa,annem öyle kalakalsa evet sonuna kadar haklısınız.Fakat annem de halama çok ağır sözler söylüyor.Hatta yine ben küçükken bir gün konu neydi tam hatırlamıyorum da evimizde tartışma çıkmıştı ve annem halamı evden kovdu.Yani annem kendi hakkını fazlasıyla koruyabiliyor zaten.Ama yine de tabii ki her zaman sonuna kadar annemin arkasındayım.
annen halanı evden kovacak konuma geldiyse, düşün halanın şirretliğini.Bir de şöyle bir şey var hepinize her şeye rağmen teşekkür ederim.Belki beni evladınız yerinde düşünüp cevap verdiniz.Fakat hata bende biraz da,kendimi iyi ifade edemedim sanırım.Şöyle ki halam sürekli anneme laf çarpsa,annem öyle kalakalsa evet sonuna kadar haklısınız.Fakat annem de halama çok ağır sözler söylüyor.Hatta yine ben küçükken bir gün konu neydi tam hatırlamıyorum da evimizde tartışma çıkmıştı ve annem halamı evden kovdu.Yani annem kendi hakkını fazlasıyla koruyabiliyor zaten.Ama yine de tabii ki her zaman sonuna kadar annemin arkasındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?