• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle ilgili dürüstçe yorum istiyorum

Sen niye yükseldin hayirdir ne cocukluk travman var bilmem ama bu kadar belli etme git tedavi ol

Annesine araba alirken destek olsa kötü mü olur

Anneden babadan kalan mirasi bir güzel tikinirken ohh ohh biraz vermeye gelince komso ovlonmoson

Ha oldu her anne baba hak etmez ama konu sahibinin annesi gayet hak etmis ne var yahu annesidir kendisini zorlamadan katkida bulunsa ölür mü abart abart duyarkasar
Yok travmam ben anne baba çocuğuna destek olur siz hayatınızı kurun diyen anne babayla büyüdüm çok şükür evet miras evlada kalır asla vermesin demiyorum böyle anasına babasına sağlıksız bağlı olan kadın erkekler evlenmesin diyorum ama sen ilerde doğurduğundan beklenti içinde olacaksın herhalde

Onunla vakit geçirmeyi o kadar seviyorum ki. Ben şimdiden onu anlık planlarla haftasonları alıp bir yerlere kaçırmanın vakit geçirmemizin hayalini kuruyorum. Bu onu mutlu ediyor ama ya beklentisi fazlasıysa…
Ya sen İyi misin sürekli kendi kafanda kuruyorsun kadin senden bir sey istemiyor hala icten ice kirilirsa ya beklentisi fazlaysa bilmem ne niye böyle polyanacilik yapiyorsun

Sor bir ihtiyaci varsa al beyin okuma gücün olmadigina göre icten ice küsmesi senin sucun olmazdi ki öyle birsey de yok

O senin Annen tabi icinden geliyrsa istedigini yap ama o annelik yapmis yani bunlari yapmak zorundaydi zaten bir lütuf degil ezilip büzülme

Yok travmam ben anne baba çocuğuna destek olur siz hayatınızı kurun diyen anne babayla büyüdüm çok şükür evet miras evlada kalır asla vermesin demiyorum böyle anasına babasına sağlıksız bağlı olan kadın erkekler evlenmesin diyorum
Ailene her hangi bir sey aldin mi bugüne kadar bir kilo makarnadan bahsetmiyorum hediye olur zorda olur yardim olur vs oldu mu ??

Annenizin verdiği emeğin değerini biliyor olmanız çok güzel, sizi tebrik ederim. Araba değiştirmek annenizin büyük bi hayali ise bu konuda ona destek olabilirsiniz, ben olsam öyle yapardım ancak anneniz zaten çalışan ve kendine bakabilecek güce sahip bir kadın. Maddi desteğe ihtiyacı olmadığı sürece alıştırıp beklenti içine sokmayın, ileride evlendiğiniz de zorlanırsınız. Arada çok beğendiği şeyleri alarak, sürprizler yaparak şımartabilirsiniz.
Şu an biraz daha önceye göre sıkışık durumda buna rağmen bazı şeyleri yapmak istiyor maalesef . Emekliliği için çalışmasını hatta yatırımlarını da onun için yapmasını teşvik ediyorum. Sürpriz ve beğendiği şeyleri alma kısmı zaten rahata erdiğimde benim tamamen içimden gelerek yapacağım

Ailene her hangi bir sey aldin mi bugüne kadar bir kilo makarnadan bahsetmiyorum hediye olur zorda olur yardim olur vs oldu mu ??
Tabii ki aldım ama gidip büyük büyük destek olmam ne alaka yani sen çocuğun olunca ben sana baktım sıra sende bana şunu al bunu al mı diyeceksin

Tabii ki aldım ama gidip büyük büyük destek olmam ne alaka yani sen çocuğun olunca ben sana baktım sıra sende bana şunu al bunu al mı diyeceksin
Arkadaşlar tartışın diye açmadım konuyu. Herkes kendi tarafından bakıyor anne baba bir olan çocuklarla ayrı büyüyenler aynı olmuyor.

Yok travmam ben anne baba çocuğuna destek olur siz hayatınızı kurun diyen anne babayla büyüdüm çok şükür evet miras evlada kalır asla vermesin demiyorum böyle anasına babasına sağlıksız bağlı olan kadın erkekler evlenmesin diyorum
Sağlıksız mı? Bana birbirine sırt sırta vermiş sevgi dolu bir anne kız ilişkisi gibi geldi. Kadın tek başına emek emek evlat büyütmüş. Elbette zor zamanında da evladı destek gösterecek. Dünyaya getirdin bakacaksın tabii diye çocuğu her şeyden muaf tutmak da biraz ergenlikten fırlama sözler.
Aile olmak birbirine her zaman destek olmaktır. Bazen anne kızından destek bekler bazen kızı annesinden bekler.
Annemin bir ihtiyacı olduğunda her zaman koşarım elimi üstünden çekmek istemem. Annem de bilirim ki ne olursa olsun yardımıma ilk koşan olacaktır. Buna biz aile olmak diyoruz.
Yani çocuğuna güzel annelik yapmış, iyi ilişkisi olan bir kadın var burada belli ki, annesine destek olmak isterse elbette olmalı. Ne kadar güzel. Annesine arabada destek olsa dahi sonrasında da annesi eminim pek çok konuda ona destek olacaktır. Buna aile olmak diyoruz en yakından destek görmek de en doğalıdır

ben uzun zamandır annemin bana miras bırakmaya çalışmamasını, elinde kendi için yaptığı küçük yatırımları bile kendi hayatı için harcamasını söylüyorum sağlamaya çalışıyorum bu arada. Benim evlenirken de erkek arkadaşımın ailesinden de kendi annemden de beklentim yok. Onu zor duruma sokmam.
O da senden bir sey istemiyor ama sen iskilleniyorsun

Ya söyle ya böyle

Ben anneme direk sorarim mesela

Aranizda iletisim problemi mi var sor bir ihtiyacin var mi diye

Sağlıksız mı? Bana birbirine sırt sırta vermiş sevgi dolu bir anne kız ilişkisi gibi geldi. Kadın tek başına emek emek evlat büyütmüş. Elbette zor zamanında da evladı destek gösterecek. Dünyaya getirdin bakacaksın tabii diye çocuğu her şeyden muaf tutmak da biraz ergenlikten fırlama sözler.
Aile olmak birbirine her zaman destek olmaktır. Bazen anne kızından destek bekler bazen kızı annesinden bekler.
Annemin bir ihtiyacı olduğunda her zaman koşarım elimi üstünden çekmek istemem. Annem de bilirim ki ne olursa olsun yardımıma ilk koşan olacaktır. Buna biz aile olmak diyoruz.
Yani çocuğuna güzel annelik yapmış, iyi ilişkisi olan bir kadın var burada belli ki, annesine destek olmak isterse elbette olmalı. Ne kadar güzel. Annesine arabada destek olsa dahi sonrasında da annesi eminim pek çok konuda ona destek olacaktır. Buna aile olmak diyoruz en yakından destek görmek de en doğalıdır
Yorumunuz hoşuma gittiği için sormak istedim. Bu durumda eşin tepkisi ne olabilir ve nasıl davranmak gerekir? Çevremde bu konuda tecrübe edebileceğim hiç kimse yok maalesef.

Kadin yanliz basina sizi yetistirmis belliki iyide bir anne ben olsam anneme arabasini yukseltirken destek olurum ama soyle konsuurum
Anne bende su tarihte evlenme yoluna girmeyi dusunuyorum sana araba icin sukadar destek olmak istiyorum geri kalanlada hazirlik
Yapip dugun dernek icin birikim
Yada meyse onu yapmak istiyorum diye konusun vakti gelince bunda
Bisey yokki

iPhone dan hisse senedi mi alacak yahu kadin bile istemiyor konu sahibi acaba mi diye söyleniyor

Benim iki cocugum var kendimden eksiltip onlari harcadim ve evet büyüdükleri zaman kendi paralariyla benim kücük bir hayalimi gerceklestirseler bundan gurur duyardim

Niye gocunim ki ben demem ki beni aylik maasa baglasin gücüm yettikce calisirim kimseye muhtac degilim annesi de muhtac degil hayali arabasini modelini yükseltmek kizi da biraz yardim etse annesi cok mutlu olur ne var bunda ya

Siz baya feminist yaklasiyorsunuz

Kiminin hayali yeni buzdolabi kiminin bir üst Model araba

Anneye baktığı için borçlu hissediyor kendi hayatına bakmadan annesini düşünüyor annesinin durumu olmasa tamam sağlık olsa tamam ev vs olsa yine tamam bu konuyu bi erkek hakkında açılsaydı böyle yorum yapmazdın durumu el verdikçe tabii destek olsun ama yeni atanan kızından araba beklentisi ne kadar doğru ben de anneyim ve evladımın hayatını kurmasını isterim parasını istemem gitsin annesiyle gezsin tozsun hediye alsın

O yorumun sahibine göre annesi onu 18 yasina geldiginde evden sutlamali cünkü kadin bakti büyüttü kendi ayaklari üzerinde duruyor artik bakmak zorunda degil 😂

Insanlar ne kadar duygusuzlasmis farkinda misin Robot gibi oysa dedigin gibi ne kadar güzel anne kiz iliskisi

Annem ikide bir bana kiyma makinasindan bahseder di öbür ay alacam domates cekerim diye gittim aldim verdim cok sevindi yarim sene kullandi simdi kilerde duruyor ama neyse o anki sevgisi bana yeter😂

Kadin yanliz basina sizi yetistirmis belliki iyide bir anne ben olsam anneme arabasini yukseltirken destek olurum ama soyle konsuurum
Anne bende su tarihte evlenme yoluna girmeyi dusunuyorum sana araba icin sukadar destek olmak istiyorum geri kalanlada hazirlik
Yapip dugun dernek icin birikim
Yada meyse onu yapmak istiyorum diye konusun vakti gelince bunda
Bisey yokki
Şöyle bir durum var annem şu an öyle aylık 50 bin bile kazanan bir insan değil. Memurların bir nebze daha rahat olduğunu ve evlenince de iki memur maaşı olacağını biliyor. Kendi kazanınca göre de fazla olacağının farkında. Annemin benden direkt bir talebi yok gerçekten ancak aile kavramını tam olarak yaşayamadığından olsa gerek benden eşimle benim ilişkimi ayrı yere, kendisiyle benim ilişkimimi de ayrı yere koyup iki tarafa da aynı ölçüde yetebilmemi bekliyor gibi. Umarım anlatabilmişimdir.Bunu bazı cümlelerinden anlıyorum.

Anneye baktığı için borçlu hissediyor kendi hayatına bakmadan annesini düşünüyor annesinin durumu olmasa tamam sağlık olsa tamam ev vs olsa yine tamam bu konuyu bi erkek hakkında açılsaydı böyle yorum yapmazdın durumu el verdikçe tabii destek olsun ama yeni atanan kızından araba beklentisi ne kadar doğru ben de anneyim ve evladımın hayatını kurmasını isterim parasını istemem gitsin annesiyle gezsin tozsun hediye alsın
Tamam cnm

Yorumunuz hoşuma gittiği için sormak istedim. Bu durumda eşin tepkisi ne olabilir ve nasıl davranmak gerekir? Çevremde bu konuda tecrübe edebileceğim hiç kimse yok maalesef.
Evliliğe ve eşe göre değişti. Bizim aile yapılarımız farklı eşimle. Biz büyük aile olarak kalabalık ve birbirine düşkün bir aileyiz. Eşimin ailesi ise mirası kavgalarının da olduğu mesafeli bireysel bir aile.
eşim ilk zamanlar garipserdi ama zamanla bizim ailenin düzeni daha çok hoşuna gitti. Herkes kendi ailesiyle kendi düzeninde ilişki kuruyor 10 senedir.
Yani eşimin ailesi bize bir kuruş fayda göstermez biz de onlara destek olmayız. Herkes kendinden sorumlu.
Ama annem mesela pazar alışverişi yapmaz üşeniyor yoruluyor, balık marketine gidip aylık toptan balık alınca ona da alırız. Baktığın zaman anneme sürekli pazar alışverişi ve balık alırım. Kuru bakliyat pişirmez annem bitiremediği için pişirmişsem mutlaka ona da bir kase gönderirim mesela. Ben de yemek yapınca gönderen benimdir.
Ama annemde köyden zeytinyağ, salça, bal getirtir parasını almaz.
Aramızda sürekli bir böyle alışveriş var ama ödeme yok. Eşim de karışamaz yani.
Aile bütçesini sarmadıkça harcamalara eş çok karışmaz bizde.
Annem bir ara hobi bahçesi almaya kalktı mesela o dönemde ben de yardım edecektim onu eşimle konuştuk mesela. Sonradan mantıklı gelmedi vazgeçtik ama ileride tarla arsa bakıyoruz. Alırsak o konuda eşimin onayını isteyebilirim sanırım çünkü aile bütçesine bir miktar etkisi olur.
Kalan ufak tefeklere o karışmaz yani

Şöyle bir durum var annem şu an öyle aylık 50 bin bile kazanan bir insan değil. Memurların bir nebze daha rahat olduğunu ve evlenince de iki memur maaşı olacağını biliyor. Kendi kazanınca göre de fazla olacağının farkında. Annemin benden direkt bir talebi yok gerçekten ancak aile kavramını tam olarak yaşayamadığından olsa gerek benden eşimle benim ilişkimi ayrı yere, kendisiyle benim ilişkimimi de ayrı yere koyup iki tarafa da aynı ölçüde yetebilmemi bekliyor gibi. Umarım anlatabilmişimdir.Bunu bazı cümlelerinden anlıyorum.
Bazen asgari bile değil bu arada

ben anneme araba alırım borcunu öderim. anne eşten kocadan ve herkesten daha önemli. anne önemli. nokta bitti. değerini anlamak için illa kaybetmek gerekmiyor. yaşarken onu mutlu et.

Back
X