- 7 Ocak 2025
- 32
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi melegimsiii
Bu platformdaki annelerin ve kız çocuklarının bu konuda düşüncesi benim için çok önemli. Ben annesi tarafından tek başına büyütülmüş bir kızım. Annem ve babam boşandı.Onu çok seviyorum onun da benden başka kimsesi yok. Evlenmeyi düşünmedi aslında çok güzel bir kadın ve yaşı da uygun.Sayesinde güzel bir okul bitirdim ancak henüz çalışmaya başlamadım. Okurken de ona çok yük olmamaya çalıştım burslar da kazandım onu çok bunaltmadım. Mezun olduktan sonra erkek arkadaşim oldu 3 senedir devam ediyor. Benim sınavlara hazırlık sürecim olduğu için henüz işe başlamadım ancak puanım yeterli çok yüksek ihtimalle memurluk olacak kendi alanımdan. Erkek arkadaşım da aynı şekilde.Biz işe başladıktan 1 yıl kadar sonra evlenmeyi düşünüyoruz. İki konuyu şöyle bağlayacağım. Annem çalışan bir kadın kendi arabası da var geçinebiliyor.Şu an arabasını yükseltmek istiyor benim işe başlamamı da bekliyor çünkü destek olacağım biliyor ben de bunu istiyorum zaten tek başına yapabileceği bir şey değil.Ama bazen kendimi öyle kötü hissediyorum ki sanki destekten çok o miktar ne olursa olsun göze alıp ödemem gerekiyormuş düşüncesine kapılıyorum. Örnek veriyorum kendime almak istediğim araba hayalini ertelemeyi düşünüyorum. Yani maaşımı annemden ayrı bir şekilde artırıp biriktirmek yanlışmış ve ne olursa olsun önceliğe onu koymam onu mutlu etmem gerekiyormuş gibi geliyor. Bakın ben annesini aç açıkta bırakacak biri değilim. O bana gerçekten çok iyi bir anne oldu ben de hayatım boyunca ona destek olacağım. Ama onu mutlu eden şeyler sanki daha farklı ve ben kenarda maaşımdan rahatça artırıp kenara koyabilirken ona heveslendiği imkanları sağlamazsam hakkını ödeyemeyeceğim gibi hissediyorum. Düşüncelerim sağlıksızsa da dürüstçe yorumlayabilirsiniz. Umarım anlatabilmişimdir