- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Ben ona daha önce defalarca söyledim.kendimi bildim bileli hep mutsuz, bezginKonuşa bilirsin karşılıklı kahve içerken annecim ben seni çok seviyorum varlığın beni mutlu ediyor bütün gün işyerinde stres altındayım yüküm ağır senden destek bekliyorum daha olumlu olsak olumsuzluklari dillendirmesek gibi bence ise yarar
Yakın ev alma gibi bir durumumuz yok şuan keşke olsaKaynana gibi anne.
Bunu genelde kaynanalr yapar
Ben rahatsız olduğum yere mecburi durumlar hariç gitmiyorum
Öyle karar aldım
Annem sizin anneniz gibi olsa yakında ev ayarlardim .
Ya da uslublu şekilde uyarın.
AyrıldıSizin diğer konunuzu hatırlıyorum. Sürekli ayrıl barış kavga ediyorlardı değil mi ayrıldı mı sonunda...
Bir arkadas yazmış bence 1+1 ev tutun ona.
Bunun kimsesi ve geliri olan bir modelide bende var.Ben ona daha önce defalarca söyledim.kendimi bildim bileli hep mutsuz, bezgin
Kimsesi yok, geliri yok diye birlikte kalmayı kabul ettik. Bir sıkıntımızda yok aslında ama sürekli dertlenmesine dayanamıyorum birlikte oturasım bile gelmiyor. Çocuğuma odaklanamıyorum.
kocam yok ama kendimi gördüm ya.Yine annemle ilgili sıkıntım var. 2.evliliği eşinden ayrıldı. Geliri olmadığı için bizle kalıyor. Yapıcak birşey olmadığı için. Ev iki katlı o üst katta kalıyor. Yemek ve çay saatlerinde bir aradayız onun dışında kendi odasında duruyor.
Bizde kalmasını sıkıntı yapmıyoruz. Eşimde bende ancak benim herşeyime çok karışıyor. Bazen kendi evim değilde sanki biz annemin evindeyiz gibi.
Mesela, temizlik yapılacak eve sürekli dertleniyor nasıl olucak diye, enerjim düşüyor yanında. Sürekli mutsuz.
Hayatım zaten yeterince zor işten yorgun geliyorum,birde annemi dinliyorum
Bazen üzülüyorum bizden başka kimsesi yok diye ama bazen hiç dinlemek istemiyorum.
Bunların dışında iyi anlaşıyoruz sıkıntı yok
Ne yapıcağımı bilmiyorum bazen.
O zaman mecbur o durum sağlanıncaya kadar çekeceksiniz maalesef. Olunca da direk yapacaksınız. O zamana kadar kendinizi negatif enerjiden koruyun. Elinizden geldiğince.Ayrıldı
Ancak şu an 2+1 ev tutma durumumuz yok malesef
Annelerde var bu durum maalesefYakın ev alma gibi bir durumumuz yok şuan keşke olsa
Onun için 2 katlı eve taşındık. Rahat etsin diye elimizden geleni yapıyoruz ancak sürekli dertleniyor. Şimdi temizlik konusuna taktı. Ev çok pislendi nasıl olucak nasıl yapıcaz diye. Yaparız biz sen yapma diyorum ama dayanmıyor yine yapıyor. Sonra hava çok sıcak diye dertlenmeye başlıyor
Ne yemek yap diyorum, ne birşey yap diyorum canı isterse yapıyor karışmıyoruz
Yine mutsuz yine mutsuz. Birşey söylesem ağlar eminim, valla nasıl olucak bilmiyorum
Yakın ev alma gibi bir durumumuz yok şuan keşke olsa
Onun için 2 katlı eve taşındık. Rahat etsin diye elimizden geleni yapıyoruz ancak sürekli dertleniyor. Şimdi temizlik konusuna taktı. Ev çok pislendi nasıl olucak nasıl yapıcaz diye. Yaparız biz sen yapma diyorum ama dayanmıyor yine yapıyor. Sonra hava çok sıcak diye dertlenmeye başlıyor
Ne yemek yap diyorum, ne birşey yap diyorum canı isterse yapıyor karışmıyoruz
Yine mutsuz yine mutsuz. Birşey söylesem ağlar eminim, valla nasıl olucak bilmiyorum
Bu adam beni kandırıyor, bu sefer kesin ayrılıcam deyip ağlayarak geliyor. O zaman o adama o kadar kızıyorum ki birde kendi babam değil zor kabullendim zaten annemin evliliğiniEski konunuzu hatırlıyorum, yorum da yapmıştım hatta. Dost acı söyler ,ne yaparsanız yapın annenizi memnun edemeyeceksiniz. Ya ayrı ev tutun ya da akışına bırakın aldırış etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?