- 15 Haziran 2017
- 16
- 13
- 3
- 29
- Konu Sahibi Ipekgocekkk12
-
Kac yasindasin.? Okuyor musun? Çalışıyor musun? Okuyorsan mutlaka okulunu bitir ....çalışıyorsan mutlaka birikim yap ...Ve eğer yaşın küçükse asla ve asla baba ocağından ayrılma ne olursa olsun (ergenlik dönemi ise sakinlesecegin zamanlar gelir) biraz sabırlı ol oku çalış sonra ayrıl ....not:sakın evden kurtulmak için birine aşık olup, baglanip kurtulus olarak görüp evden gitmeye kalkma.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler allah razı olsunDenize düşmüşsün,sakın yılana sarılma...
Çalış ,çabala ve kıyıya çık..
Ebediyyen annenle yaşamayacaksın,kendi ayaklarının üzerinde durabilmek için uğraş,kurtuluş yolu olarak sakın yanlış insanlar seçme..
Herkesin imtihanı farklı farklı allahim yardımcınız olsun allah razı olsun. Insallah sizin de herşey gonlunuzce olurSenden 13 yaş büyüğüm suan yapmadiklarini için pişmanım ....üniversite okumadan evlendigim için mesela ...bir nebze üvey anne var diye evden evlenip gitmek istedim güvendiğim tek adamla evlendim ve suan nasıl ayrilirim derdindeyim kızım var çünkü. ..Burası insana çok güzel şeyler öğretiyor senin yasindakiler için ozellikle lütfen ani kararlar vermë sakin ve sabırlı ol. Herşey gönlünce olsun.
Herhangi bi gelir kaynağım olsa hemen geçerim ama malesef tamamen aileme bağlıyım şu anUniversitede isen yurdu dusunemez misin canim?
Umarim en kisa zamanda kendi hayatini kurarsin..
Bur anne de evladina o laflari ediyorsa...Pes doğrusu pes...
Annende annemi gördümÖncelikle merhabalar, ne yapacağım konusunda gerçekten çaresiz hissettiğim için burdayım. Annemle kendimi bildim bileli anlaşamıyoruz beni yetiştirmesi bu yaşa kadar büyütmesi konusunda hakkını yiyemem ama bunun dışında da hiç bir şekilde bana ne desteği ne yardımı oldu. En ufak söylediğim şeyi tamamen ters anlayıp beni sürekli suçlayıp hakaret etmesi inanın aklınıza gelmeyecek şeyler mesela orospusun sen kahpesin sen evlenemeyeceksin açık saçıksın(ki emin olun kapalı arkadaşlarımın hepsi beni giyimimle takdir eder) gibi şeylerle beni surekli kendisinden soğuttu. Arkadaşlarımın anneleri kızlarının her hareketinde yanlarında olurken benim annem paylaşmak istedigim en ufak şeyi bile babama yetiştirdi,ona karşı en ufak ters hareketimde babama söylemekle tehdit etti. Babam duyduğunda da önce benim üzerime kışkırtıp babamın bana şiddet uygulamasına sebep oldu sonra da şiddet uygularken aman dur nidalariyla engel olurmus havası kattı. Defalarca denedim belki düzelir diye her seferinde küçük de olsa biseylerimi anlattım ve her seferinde başka birinden duydum. Kocasına bile küfreden, evin içinde herkese ben hakim olayım düşüncesiyle hareket etti. Ben bu yaşıma kadar ağzından haklı ya da haksız olduğu bir konuda özür dilerim cümlesini duymadım duyamadim maalesef. Beni düşündüğünden değil, benim ilgili olan her konuda elalem ne der düşüncesini barındıran,benim fikirlerime asla değer vermeyen bir anneye sahibim. Bu zamana kadar defalarca kendimi anlatmaya çalışsam da her çabamda kötü uslubu karşısında çok sakin bir insanı bile çileden çıkaracak potansiyele sahip olduğundan bende cildirip pes ettim. Artık tek caremin bu sehirden bu evden gitmek olduğunu düşünüyorum
Anlattığın senin annen..maalesef sana yaşattıklarını oda annesinden öğrenmiştir.onu değiştirip küfurü bırakmasını sağlamak senin elinde.burada yapıcı onarıcı taraf sen olmalısın.yükun ağır annene sen annelik edeceksin.Öncelikle merhabalar, ne yapacağım konusunda gerçekten çaresiz hissettiğim için burdayım. Annemle kendimi bildim bileli anlaşamıyoruz beni yetiştirmesi bu yaşa kadar büyütmesi konusunda hakkını yiyemem ama bunun dışında da hiç bir şekilde bana ne desteği ne yardımı oldu. En ufak söylediğim şeyi tamamen ters anlayıp beni sürekli suçlayıp hakaret etmesi inanın aklınıza gelmeyecek şeyler mesela orospusun sen kahpesin sen evlenemeyeceksin açık saçıksın(ki emin olun kapalı arkadaşlarımın hepsi beni giyimimle takdir eder) gibi şeylerle beni surekli kendisinden soğuttu. Arkadaşlarımın anneleri kızlarının her hareketinde yanlarında olurken benim annem paylaşmak istedigim en ufak şeyi bile babama yetiştirdi,ona karşı en ufak ters hareketimde babama söylemekle tehdit etti. Babam duyduğunda da önce benim üzerime kışkırtıp babamın bana şiddet uygulamasına sebep oldu sonra da şiddet uygularken aman dur nidalariyla engel olurmus havası kattı. Defalarca denedim belki düzelir diye her seferinde küçük de olsa biseylerimi anlattım ve her seferinde başka birinden duydum. Kocasına bile küfreden, evin içinde herkese ben hakim olayım düşüncesiyle hareket etti. Ben bu yaşıma kadar ağzından haklı ya da haksız olduğu bir konuda özür dilerim cümlesini duymadım duyamadim maalesef. Beni düşündüğünden değil, benim ilgili olan her konuda elalem ne der düşüncesini barındıran,benim fikirlerime asla değer vermeyen bir anneye sahibim. Bu zamana kadar defalarca kendimi anlatmaya çalışsam da her çabamda kötü uslubu karşısında çok sakin bir insanı bile çileden çıkaracak potansiyele sahip olduğundan bende cildirip pes ettim. Artık tek caremin bu sehirden bu evden gitmek olduğunu düşünüyorum
20 yasindayim üniversitedeyim, kesinlikle size katılıyorum mantiksizca bir erkeğin pesinden gitmek bu evde omur boyu kalmaktan daha mantiksiz bu devirde kimseye guven olmuyor amacim okulumu bitirip buradan gitmek
Maalesef oyle olduAnnen senin değil tüm ailenin imtihanı olmuş . Artık onu böyle kabullen ve takma . Yav hehe de geç
Okuyorsun , okulunu bitir istediğini yap :) Hatta mümkünse şehir dışında daha iyi bir okula geçiş yap .
20 yaşındasın ve yaşının verdiği bir heyecan bir katlanamama var .
Ama ben inanıyorum ki 3-5 sene sonra bunlara takmayacaksın bile
Amin, insallah hepimiz annemizden gördüğümüz eksiklikleri kendi çocuğumuzda yapmayız önemli olan da bu zaten, teşekkür ederim sağolunAnnende annemi gördüm.....
Annesi varken annesiz olanlardan olmaman dileği ile ...
Okulunu bitir ....Ayaklarin üzerinde durmayi başar.
Anneni hoş gör. Belli ki anne olmayı becerememiş
Sen öyle olma
Inanin anneannem melek gibidir hep anlatırlar, ki ben de görüyorum sessiz sakindir sesini bile yükseltmez. Insallah bir gun basarabilirim ya da o bişeyleri anlar ve aramız düzelir ben unutmaya çalışırım bu olanları. Teşekkür ederim görüşünüz için:)Anlattığın senin annen..maalesef sana yaşattıklarını oda annesinden öğrenmiştir.onu değiştirip küfurü bırakmasını sağlamak senin elinde.burada yapıcı onarıcı taraf sen olmalısın.yükun ağır annene sen annelik edeceksin.
Bak şunu da unutma annen öyle görmüş ama eminim seni seviyordur.hiçbir anne evladına zarar gelsin üzülsün istemez.annenle konuş yaptıgı davranişlarin seni kırdığinı kalbinde onarılmaz hasarlar bıraktığını anlat.bu platformdaki seninle hiçbir kan bağı olmayan insanlardan,seni daha çok düşünen kollayan koruyan annendir bunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?