Annemle imtihanım

Evet tabi ki haklisiniz allahim benim de karsima guzel bir kapi acar da evden güzel bir şekilde ayrılırım insallah. Allah razı olsun hepimizin:)

Daha önce çalışmayı çok istedim ama ailem izin vermedi maalesef. Babamla aram annem olmadığı zamanlar çok güzel allaha şükür o da evdeki düzen bozulmasın diye hep susuyor. Çok teşekkür ederim insallah hepimiz ilerde evlatlarimiza cok guzel birer anne oluruz ❤

Çok dogru söylüyorsunuz umarım bende okulumu güzel bir sekilde bitirip meslegimi elime alıp oyle giderim burdan, çok teşekkürler:)

Bana da her seferinde ders oluyordu artık hiç birşey anlatmıyorum, çok yanlış gerçekten nasıl arkadaşınıza dostunuza güvenip anlatiyorsaniz ayni şey kimsenin duymaması gerek, teşekkür ederim sağolun :)

Tavsiyeleriniz icin çok teşekkür ederim insallah mesleğimi elime alip dogru şekilde ayrilirim bu evden..

Amiin canim benim aminn Allah yolunu bahtini açık etsin inşallah❤

İlerde daha da büyüdüğünde helede çocuğun olduğunda annene daha çok kızacaksın..Babanın haline de uzuleceksin.sen çok akli başında bir kıza benziyorsun.okulunu bitirene kadar dayan sonuçta iyisiyle kotusuyle annen.ilerde zaten birsekilde uzaklasacaksin.

Canım kadına doğurma yeteneği verilmiş ama anne olmak çok ayrı birşey. O içgüdü bazı annelerde yok. Çocuk sahibi olmanın yarattığı psikolojiyi kaldıramıyorlar.
Senin annen de seni doğurmuş anlaşılan ama yılların getirdiği bir durum psikolojisi kaldırmıyor senin varlığını. Seni dövdürtmeye çalışmasına şok oldum.
Sen mesleğini eline alıp evden ayrılacaksın mümkünse kendi yuvanı kur

Ben de tam olarak sizin gibi düşünüyorum teşekkür ederim cevabınız için

Kesinlikle çok doğru yazmışsınız inşallah ben guzel bir yuva kurarım dediğiniz gibi teşekkürr ederim cevabınız için sağolun

20 yasindayim üniversitedeyim, kesinlikle size katılıyorum mantiksizca bir erkeğin pesinden gitmek bu evde omur boyu kalmaktan daha mantiksiz bu devirde kimseye guven olmuyor amacim okulumu bitirip buradan gitmek
Kendini cok guzel anlatmissin. Akli basinda birisine benziyorsun. Ketum davranacaksin. Mumkun oldugunca az bir muhabbetle okulu bitirip kendi parani kazanacaksin. Sonrasinda da ister evlen ister evini ayir. Suanda sabretmekten baska caren yok. Ama uzuldum. Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…