Sen karısamazsın ne demeknya. Bır evlada ana baba karısmayacaksa kım karısaxak kım sınırlayacak kım yol gosterecek mahalledekı bakkalcı hasan emmımı? Tabı senı doguran sana emek eden sana masraf eden anne baba karısacak. Bu ozgurum ben kımse bana karısamaz ben bır bıreyım kafasından bı cıkın ya sonra basınıza gelmeyen kalmıyor. Muge anlıda 15 yaısnda kız hamıle oldgunu ogrenmıs kacmıs evden al iste ben ozgurum ben bıreyım dıyunce yoldan cıkıyorz cok sukur. Yazık valla sen okut ıyılıgını ıste zarar gekmesınden kork oda sana bas kaldırsın. Duzgunce komus mesela ders vereceğin sahıslar duzgun aıleler kucuk cocuklarsa annenınde ıcını rahatlat. Annen bellıkı unıversıte ogrencılerıne falan vdreceksın sana zarar vermelerınden korkmus kadın ızın vermemıs. Duzgubxe anlatsan belkı oda sevinirdı kendı masraflarını karsılayacsgn ıcın. Bırde ogrencıyken neye bu kadr para harcıyosunz meraknettım. Okul harcı vs desen kıra elektrık sudesen tamamda. Bazısı hem parasızlıktan sıkayetcı hemde kafeden bardan geve hayatından hıc eksık kalmıyor mubarek. Bıraz kısın bence kendınızı. Bu arada ilksoyledıgım seyler sadece sızın ıcın becerlı degıldı genel su umıye geınce bı ozgurluk merako tasıyanlara