Annemle küslügmüz..

Canım benim geçmiş olsun bak göreceksin hafifletecek seni kuş gibi o enerjini vampir gibi emenler gidince ben yaşıyorum diyeceksin

Neden aynı konuları üzerine kendi yorumunuzla tekrar tekrar açıyorsunuz? Görüşmeyin mesafe koyun bu kadar basit. Küslüğe dayanamıyorsanızda bu şekilde çekmeye devam edeceksini

Neden aynı konuları üzerine kendi yorumunuzla tekrar tekrar açıyorsunuz? Görüşmeyin mesafe koyun bu kadar basit. Küslüğe dayanamıyorsanızda bu şekilde çekmeye devam edeceksini
Bahsettiğim gibi , dayim barıştırmak istedi oyuzden konu açtım. Gaddarmiyim diye dusundum… kusluge dayanamiyorum değil gayet iyim

Mastır için lahana yaprağını dolapta soğutup gogsunuze koyun ılıyınca değiştirir. Arada da sağım yapın duşta çok şişerse göğüs . Geçer geçmiş olsun

Canım benim geçmiş olsun bak göreceksin hafifletecek seni kuş gibi o enerjini vampir gibi emenler gidince ben yaşıyorum diyeceksin
Çok teşekkür ederim amin Allah razı olsun
Zamanla daha iyi hissstmeye başladım aslında dediğim gibi kızım ev fln tüm enerjini alıyor ve günler ztn hızlı geçiyor bende en verimli şekilde geçirmeye çalışıyorum kizimla onun günahi ne bugunlet geri gelmicek

Bu konuyu daha önce yazmıştınız, madem başından beri böyle bir ayrımcılık vardı ne diye gittiniz kardeşinizin evine? Kusura bakmayın çok net hatırlıyorum sizde olaylar olurken hiç alttan almayıp sürekli sorun çıkarmıştınız.

Bu kadar toksik bir anan kardeşin var ne demeye günlerce kalmaya küçük bebekle gidiyorsun ki? Yani bazı şeyleri bile bile niye yaşıyorsunuz gerçekten anlamıyorum
Çünkü bu olaydan önce genel olarak iyiydik. Kardesim bi suredir yurtdisindaydi annemle iyiydik bu ayrimciliklsr ve toksik davranışları dışında. Kardes olunca bambaşka biri oluyor her yaptığı onun mübah ben ne yapsam yanlış. Durduk yerde giymedim tüm yıl boyu kardesim davet etti anne öylesine, niyet başta iyi ama asla bu kadar ileri gidiceklerini dusunmedim. Bende yoruldum yilllardit altan al al. Km boyu yol git gördugum muamelrue bak elbette zoruma gider

Ayrıca diğer kullanıcıların da dediği gibi aynı şeyleri tekrar tekrar yazıp çizip okuyup yeniden tazelemeyim dertlerinizi yaşandı bitti siz mesafe koydunuz bunu sağlığınız için yaptınız hiç pişman olmayın zaten gerçekten bağ kurmak gönül almak düzeltmek isteyen sizi bu noktaya getirmezdi bu hayatta en zor sınav inanınli ailemizle olan değil boş verin

Boşver sana değer vermeyene sen değer verme anne diye her şeye hakları yok
Yo öyle elbette çok büyük sıkıntılar içinde bizi yetistirdu vs ama açtığı o derin yaralarda bir okadar fazla. Bende evlat olarak fazlasıyla yaptım verdim emek. 22 yaşında icradan kurtardim evi babamla yıllardır kavgalarinin hakemiydim aralarinda. Babadan zaten her türlü kötu muameleyi gördukten sonra Nezaman bi tartışma bisey olsa annemin bu kini, inadi sabahlara kadar odamda aglardim duyardi gelip bakmazdı bile. Bu dediğim yıllardır öyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…