Annemle muhattap olma diyen sevgili

Dogcatter

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
46
109
13
Az önce konu açtım ama tekrar açmak zorundayım bunu ayrı bir çatı altında konuşmalıyız sevgilim ciddi ciddi bana annemle samimi olma istemiyorum dedi ysni evlenince bile samimi olmamalıymışım şok oldum ciddem neden bir erkek annesi hakkında böyle der. Ve sizce ben nasıl davranmalıyım onun istediği gibi öi yoksa kayınvalide adayıma oğlundan bağımsız davranarak mı sizce ?

Az önce konu açtım ama tekrar açmak zorundayım bunu ayrı bir çatı altında konuşmalıyız sevgilim ciddi ciddi bana annemle samimi olma istemiyorum dedi ysni evlenince bile samimi olmamalıymışım şok oldum ciddem neden bir erkek annesi hakkında böyle der. Ve sizce ben nasıl davranmalıyım onun istediği gibi öi yoksa kayınvalide adayıma oğlundan bağımsız davranarak mı sizce ?
Kayınvalidemin beni sevmediğini nasıl anlarım diyordun ya. İşte böyle anlarsın.

Demekki annesi huysuz ve yuva yıkacak birisi ondan diyordur. Yada anlaşamayacağınızı karakterleriniz uymayacağını düşünüyordur. Ben sizin yerinizde olsam yani eşim bana bunu dese dediğini yapar samimi olmaz, mesafemi korurdum. Zaten her zaman için olması gereken bu bence. Mıçmıçlık iyi bişey değil 😒😒

Demekki annesi huysuz ve yuva yıkacak birisi ondan diyordur. Yada anlaşamayacağınızı karakterleriniz uymayacağını düşünüyordur. Ben sizin yerinizde olsam yani eşim bana bunu dese dediğini yapar samimi olmaz, mesafemi korurdum. Zaten her zaman için olması gereken bu bence. Mıçmıçlık iyi bişey değil 😒😒
Şeyden de korkuyorum sonuçta anası atmaz ama işte kadına soğuk yaparak ben kaybedersem nolscak

Bir erkek kız arkadaşına böyle söylüyorsa iki ihtimal var ya senle ciddi düşünmüyordur ya da annesi senden hazetmiyordur. Yoksa evlenince senin ailen benim ailem olacak bizim evin insanı olacaksın kafasındaki yurdum erkekleri böyle cümleler kurmaz.😜😜😜

annesi tarafında bildiği, emin olduğu şeyler vardır. samimiyet halinde tartışma olacağından emindir. belki kendisi de sizin annenizle çok mesafeli olmak istediğinden şimdiden yol yapıyordur.

Mesafeli olun tek diyeceğim bu bizim ilişkimiz böyle

Kendisi nasıl annesi ile konuşmuyor mu konuştuğu halde arası iyi olduğu halde bunu söylüyorsa çok saçma onun dediğini dinlersen kötü gelin görünürsün tüm çevre tarafından sen ne iyi ol ne kötü insan evleneceği kişiye bunu söylemez tam tersi annesi ile iyi anlaşabilsinler diye bakar seninki tam tersi belki gizlediği birşey var daha önce evlilik yaşadı da kaynanan bunu ağzından kaçıracak diye mi böyle söylüyor acaba bu çok saçma ona uyma insan evlendiği yıllarca aynı yastığa baş koyacağı eşi annesi ile samimi olsun istemez mi ha olmadı o ayrı konu o da senin annenle samimi olmasın o zaman sende ona öyle teklif et ama sonra annene de anlat bakalım annen ne diyecek

Evet biraz önceki sorunuzun cevabını almış oldunuz sanırım. Ya sizde gerçekten muhatap olmayıverin..

Keşke benimki de öyle dese de zırt pırt anasına gitmek zorunda kalmasam :işsiz:
Kadın beni o kadar çok sevmiş ki "algosnemesis'ciğim, okula gitmeden seninle bir tatile çıkalım" diye mesaj atmış bugün, ha bir de kimliğin fotoğrafını istiyor uçak bileti alacakmış. Delireceğim. :işsiz:

Ben istedim bir göz Allah verdi iki göz misali ekmeğine yap sürmüş bak keyfine 😁

Piyango sana vurmus sevgilinin dedigini yap ne kadar mesafe o kadar huzur

Back
X