Merhaba kızlar şuan o kadar mutsuzum ki buraya yazarken bir nebze olsun içimi dökmek bir çare bulmak istedim sizler sayesinde...
Yoruldum gerçekten yoruldum sinir stres sahibi oldum öyle ki içime ata ata ellerim titrer dudağımda gözümde atmalar, çabuk sinirlenme ve tahMmülsüz bir insan oldum ;(
Sürekli annemle kavga ediyoruz sürekli beddua sürekli öfkesini bana kusuyor ben suçsuz olsam bile içten içe bir nefret var sanki ;( mesela kardeşim bişey yapıyor diyelim kızılcak gelip bana bağırıyor
ya etrafta dolaşmama benimle alakasız herşey hep suçlama bağırma hakaret ve sonunda olan bana oldu ;( ben böyle hastalık sahibi olmak istemiyorum depresyona girdim resmen ya ;( bıktım ;( sürekli negatif enerjiden ;( ne yapim ben ya siz diyim var mı benle aynı durumda olupta kurtulan ;(
Yoruldum gerçekten yoruldum sinir stres sahibi oldum öyle ki içime ata ata ellerim titrer dudağımda gözümde atmalar, çabuk sinirlenme ve tahMmülsüz bir insan oldum ;(
Sürekli annemle kavga ediyoruz sürekli beddua sürekli öfkesini bana kusuyor ben suçsuz olsam bile içten içe bir nefret var sanki ;( mesela kardeşim bişey yapıyor diyelim kızılcak gelip bana bağırıyor