- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.817
- 798
- Konu Sahibi catherinee
-
ama her ay sigaraya o kadar paraya gücünüz var dimiDoktora gidince ilaç veriyorlarmış ama onu da devlet 3 ay karşılıyormuş ilaç da 300 tlymis ona da verecek gücümüz yok malesef..
Ucuz sigara içiyor o kadar tutmuyor. Ayrica söyleyiş tarzınız hic hoş değil. Suçlar gibi nedir yani. Uslubunuzu gözden geçirin lütfen.ama her ay sigaraya o kadar paraya gücünüz var dimi
hayır 300 çok para evet ama sigara ucuz diye içilmezUcuz sigara içiyor o kadar tutmuyor. Ayrica söyleyiş tarzınız hic hoş değil. Suçlar gibi nedir yani. Uslubunuzu gözden geçirin lütfen.
Benim tanıdıklarım 1 ayda bıraktılar o ilaçla denemekte dayda varEvet o ilacı 3 ay devlet karşılıyormuş. Sonrasında aylık 300 tl. Ona vermeye de maddiyatimiz yok malesef. Bir de halsizlik yapıyormuş çalıştigi icin istemiyor verimi düşer diye.
Kitabı inceledim gerçekten çok güzel yorumlar var. Kesinlikle alacağım. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinBen de bırakamıyorum.
Alan carr'ın kitabı var süper bıraktırıyor aslında
Yarısına gelmeden sigaradan soğudum ve kitabı bıraktım
O derece yani
Valla aile içi de stresli bir dönemdeyiz istiyor mu kizlarin dediği gibi o da icince rahatliyor mu bilmiyorum. Asla strese girmesini istemem yani aslinda zaten yeterince stres var üzerinde 50 yaşından sonra alçak babam yüzünden çalışmak zorunda kaldı hala çalışıyo. .anneniz sigarayı bırakmayı istiyor mu ?
istemediği sürece ne yapsanız faydasız..
Valla aile içi de stresli bir dönemdeyiz istiyor mu kizlarin dediği gibi o da icince rahatliyor mu bilmiyorum. Asla strese girmesini istemem yani aslinda zaten yeterince stres var üzerinde 50 yaşından sonra alçak babam yüzünden çalışmak zorunda kaldı hala çalışıyo. .
Ben sigara kullanıyorum esim kullanmiyor ve bazen az ic diye cemkirir halbuki az iciyorum 1 paket 3-4 gun yetiyor. Ama o az iç, bırak lafları okadar sinir bozucu ki agzima butun sigaralari sokasim geliyor. Karismayin koskoca kadın o yani. Belki azalttirabilirsiniz ama birakmayi kendi istemeli
Çok üzüldüm. . Allah rahmet eylesin. Hastalık tanısından sonra içmeye devam mı etti yani?Ben de anneme çok yalvardım içme artık bırak diye ama olmadı devam etti içmeye.. iki ay içinde ciğerleri sigara yüzünden iflas etti ve 57 yaşında vefat etti... umarım senin annen biran önce birakir
Haklısınız sanırım öyle yapıcam. Teşekkürler yorumunuz için.valla bu şartlarda biraz zor o zaman bırakması kaldı ki kendisininde istediğini sanmıyorum..
normal düzende bile bırakılması zor bir bağımlılığın hayat şartları değişip stres altındayken bırakılması güçlü istek gerektirir sanırım.. bence zorlamayın kadını ..
İçmeyi bırak bi daha hastaneden evine bile dönemediÇok üzüldüm. . Allah rahmet eylesin. Hastalık tanısından sonra içmeye devam mı etti yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?