Annemle sigara yüzünden "her gün" kavga ediyoruz

zorlama sıgara öyle birsey kı beyınde bıtırmesı lazım sıgara içiyorsa bol yesın meyve suyu süt falan ac içmesin bide kılo kaybı sıgaradan değil sıkıntıdan stresten olur,mutsuzsa olur bence

Sigarayı bırakma sürecim kolay ve mecburiyet oldu aslında. Malum hamilelik.
Hamilelik ve emzirme kısmı bitsin geri başlayacağım muhtemelen. Bak şaka bir yana 2 sene ara vermekten ve sonrasında devam etmekten bahsediyorum. (Eşim ikinciyi yaparız yine içemezsin eheh falan dedikçe kafa atasım geliyor)
Benimki bağımlılık değil, farkındayım. Şu a. Sigara dumanı bildiğin rahatsız ediyor hatta. Ama seviyorum. Annen de böyle olabilir. Üstüne gitme. Fayda etmez muhtemelen.

İşte bırakamıyorum ben bişey oldu ben de adını tam koyamıyorum çakmak sesini duyduğumda veya kokuyu aldigimda sabah 6 da yatağımdan kalkip kavga ediyorum. İsteyerek yaptığım bişey değil. Off
Ben depresyon ve obsesif kompulsif bozukluk hastasıyım canım.sende de takıntı durumuna gecmiş artık bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…