- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Annem gerçekten amcamları tanıdığı için bu işe hiç girmek istemediTeyzeniz de çok ilginç anneniz de.
Teyzenin kendi kızını ille de amcanın oğluyla evlendirme derdini anlamadım. Nedir bu amca oğlu takıntısı?
Anneniz de çok ilginç gerçekten. Teyzeniz amcaya çıtlatmasını rica ediyor ama anneniz hiçbir şekilde söyleme taraftarı olmamış. Sebep ise amcasını tanıyormuş, olmazmış! Yahu olsa ve olmasa söylemekten niye bu kadar çekinmiş, söyledikten sonra amca kabul etmese ne olacaktı olay mı çıkacaktı, hayır. Bence amcadan ziyade anneniz evlenmelerini hiç istememiş, yoksa söylememe konusundaki ısrarına bir anlam veremedim.
Annem gerçekten amcamları tanıdığı için bu işe hiç girmek istemedi
Birkaç düğünde dans falan etmişlerdi Hatırladığım ama Sonrasını duymadık ikisi de Ankara'da okuyordu o zamanlar ondan Israr etmişti teyzem söyle diye de annem söylemediAma bir yorumunuzda da amca oğlunun teyze kızından hoşlandığını ama utangaç olduğundan açılamadığını yazmışsınız. Yani anneniz eğer çıtlatsaymış bu işin olma ihtimali çok yüksekmiş ama çıtlatmamış. Ben dediğim gibi anneniz sanki evlenmelerini istememiş gibi düşündüm.
Hersey kısmet ya aynenHahaha benimde esimin bir akrabasi var.
Kiziyla esimin arasina yapmaya bayagi calismis.
Eve ders calistir bahanesiyle cagirip evde yalniz bile birakmis.
Ama olmamis. Esim niyeti anlayinca iyice uzak davranmis.
Kadin hala beni gordukce laf vurup durur.
Bayagi icine oturmus yani.
Boyle yaparak kendilerini de kizlarini da rezil ediyorlar.
Nasip kismet bu isler.
Ben kizimi sununla evlendirecegim bununle evlendirecegin demekle olmuyor bu isler.
Ask sevgi elektrik hoslanti gibi durumlar göz ardi edilemez.
Anneniz hic takilmasin bile. Teyzeniz bir soyler iki soyler susar.
iyi demiş teyzen istediğini desinOnlar zaten niyetlerini belli ettiler bizden de destek istediler annemde olmaz dedi
Bize söz düşmedi zaten teyzem sitemini dile getirdiKardesler in arasına girmeyin
Aynen öyle olurduIyiki olmamış annen hep arada kalırdı en ufak huzursuzlukta annene senin kardeşin sen konuş veya teyzen siz samimisiniz seen bi söyle vs.. gibi sizide kendi dertlerine cekerlerdi ve günah keçisi haline gelirdiniz
Sessiz kalacaksiniz.biz amcamlarla samimiyiz amcamın bi oğlu var iyi bir okulda okuyordu durumları da iyi teyzeminde aynı yaşlarda bir kızı var o da okuyordu. teyzemde kızını amcamın oğluyla evlendirmek gibi bir düşüncesi vardı annemle bu durumu paylaşmış ve annemden onların kulağına çıtlat bu işi demiş. annem de amcamları çok ıyı tanıdığı için (amcamlar durumu daha iyi olan bir aile istiyorlar) bunu hiç söylememiş. aradan 5 sene geçti ve bu akşam amcamın oğlu nişanlanıyor baska bir kızla annemde nişan hediyesi bakmak için çarşıya çıkmaya teyzemi çağırmış o sırada teyzem anneme bu nişanı şimdi benim kıza yapıyor olabilirdik diye sitem etmiş. annemde çok kırıldı bu durumda ne yapmamız lazım?
Üzüldüm annemin kırılmasınaSessiz kalacaksiniz.
Herkes işte çocuğunu düşünüyorBenim annem evde kalsam böyle olmaz
Ne analar var pes
Annem çok Kırıldı amaBi sorun yok ki ortada
Annem çok Kırıldı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?