Annemle yabancı gibi olmaktan yoruldum

Bizimkide mic miç
İnsan ne.yoksa kendinde onu ister
Bence varolduklarimizla mutlu olmaliyiz
Kimisi asiri samimiyetten rahatsiz olur kimi uzakliktan
Herkeste ortayi tutturamiyor
Nasib.

Evet tam olarak bu, sarılamam öpemem çünkü o sarılmaz öpmez, bir kere içten sarıldığını bilmem. Uzak yoldan gelince hoşgeldin diye sarılır ama böyle uzak uzak olur ya öyle
Annenizin mizaci böyle. Benim annemde babamda sarilmak isterde biraz aile görgüsü bunlara el vermez ama ben fazla otoriteleri onemsemem sarılırım öperim arkadasimmis muamelesi yaparim son 4 5 senedir Allah bozmasin tamamen değişti. Evlenmeden once bir sürü faaliyet yapardik sinema tiyatro restorana giderdik bazen biseyler bizim elimizde olduguna inanıyorum. Degistirebilecegimiz seyler olabilir ve bunlari biz gormuyor olabiliriz. Rahatsiz oldugum seyleri rahat hale getirmek icin uğraşırım bence sizde deneyin hala hepimiz hayattayken sevdiklerimizle güzel anilar biriktirmeliyiz.

Belki o an yanında yüksek miktar yoktu ya da benim gibi bazı ürünleri alırken küçük boyunu alıyor, mesela biz iki kişiyiz zeytin ve peynir çok alındığında ve beklediğinde tadı değişir. Öyle düşünmüş olabilir. Kadının art niyetli olduğunu sanmıyorum ama siz dugusal beklentilerinizden dolayı birşeyleri kuruyorsunuz gibi.

Yok bazı anneler çocuklarına mesafelidir. Genellikle cocugunu sevmediği icin ama. Şahsen benimki öyle. Ama seninkini bilemem. Genel olarak davranışları oyle soğuksa ben bunu asla kabul etmiyorum. Anne kızına oyle olamaz. Kızına degil oğluna da oyle olamaz. Ama bazısı boyle. Onlarında sıcak olduğu 1 tane cocugu illa ki olur çocukları icinde. Insallah boyle annelerin güvendiği dağlara karlar yağar. Yine de diyorum Allah sizin 1 kutu zeytininize muhtaç etmesin onu. Benimkini de. Ama hiç hic hoş değil.

Gercek sevgi mic mic olmak degil,
Eger hic sirtinizi yaslayamadiysaniz ,annem var arkamda diyemediyseniz ,sorun budur esas,belki bütçesine gore aldi bisi diyemeyiz para konusunda

BEnim annemde bana ödetmez hiç

Benim annemde bana pek yumuşak değildi hala öyle nerdeyse ama ben annemi evlenirken anladım beni ne kadar sevdiğini, gerçekten iyi niyetli olduğunu...Hiç sevmediğini düşünürdüm nerdeyse...Annenizin mizacı öyledir bence.Ne anneler var neler okuyoruz... Ayrıca o mıc mıc sevgi bana hiç samimi gelmiyor hadi yap 3-5e kadar fazlası cidden komikVar öyle tanıdığım biri kızları 10 yaşında falan annesiyle birbirlerini burun ucu sürtüp seviyorlar

Benim annem de öyle. Ama beni çok çok seviyor biliyorum. Gözümün içine bakıyor. Dilimin ucuyla canım şunu öekiyor demeyeyim. Sofrada bir şey eksik olsa bizi kaldırmaz asla kendi kalkar( çoğu zaman en son yer biz doyalım önce diye kıyamam) Sevgisini belli edemiyor alışmamış. Kendi görmemiş ki bana da göstersin. Ona sarılıp öptüğümde utanıyor. Kardeşimle öyle değil mesela ben de bu durumu kıskanmıyorum çünkü ben de kardeşime sarılıp öptüğüm gibi ablama sarılıp öpemiyorum. Market olayı bizde de var. Benim ödeyeceğimi bildiği zaman bir ihtiyacı varsa da asla söylemez. Kasa da biz de yok ben ödicem atışmasına gireriz. ( abilerim ablalarım ve babam da öyle. Çok şükür ki herkes tok gözlü) bence bunu mesafe diye düşünmeyin. Kadın sizi düşünüyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…