Ilk kez saç yoldu dayak olayi ise her ailede olduğu kadar oluyor acikcasi hicbir ailede hucbir zaman olmamali bence ama oluyor malesefÜzücü bir durum yasamisinizHerkes yatisinca tekrar konusursunuz bu durum hakkinda.
Babaniz gereginden fazla fevri davranmis. Aneyle kiz arasina neden giriyor ki? Kiz kardesinizde ergen triplerinde fakat hic saglikli görünmüyor. Once kardesinizin bir terapiste ihtiyaci var.
Bu durumlar sık oluyor mu?
Dedigim gibi siddet arada sirada oluyor.eğer her zaman böyle kavgalar varsa heleki şiddet varsa eşlerin ayrılması en mantıklısı.
Kardesime saka yaptim bosanmicaz falan demis ama bilemiyorum annem ayri yatiyor falan :/Bence size blof yapmışlar.
Koskoca insanlar evlatlarini ne durumlara sokuyorlar. Yazik vallahi...
Merak etmeyin bosanmazlar, sadece sizi korkutmak istemisler bence.
Kardesim klasik ergenCok uzuldum anlamadigim kardesiniz neden durduk yere bagirmiiski birakin onlar Nelli bosanmanin daha iyi olcagini dusunuyolardir
Bosanirlarsa valla ikisiyle de kalmamayi düşünüyorum. Ayri eve cikcam yeminle canimdan bezdim. 22 yasima gircem yakinda. Onceden 3 sene ayri yasadim. Valla ayri yasadigim gunleri ozletiyorlar.Sinirle soylemistr ins bosanmazlarda evli ciflerin hememcecik bosanmalarini halen anlamis degilim ailen icin demiyorum
Ama cok basit sebeplerden oturu bosanan bile oluyor ailede kavgada olur tartismada
Aldatma kumar siddet sarhosluk disinda bence diger sebepler ayrilma nedeni olmamali
Boyle bir kavga ortami. 13 yasinda sinir krizi geciren kardesiniz ve daha bu yasta psikolojik destek alan siz. Bence yerinde bir karar.
Kardesime saka yaptim bosanmicaz falan demis ama bilemiyorum annem ayri yatiyor falan :/
Uzulme bitanem ya. Bekle bi sakinlessinler. Benim annemle babam ben 9 yasindan beri bosanicaklar da bosanamadilar. Bizde 3 kiz kardestik 3umz kavga etsek babam doverdi. Annemle tartissak yine doverdi. Hic konuyla alakasi olmayip hakliyi haksizi bilmeden hemde. Simdi 28 yasimdayim keske ozaman bosansalardi diyorum en azindan saglikli cocukluk gecirmis olurduk. Baba denildigi zaman sadece döven bir adam gelmezdi aklimiza. Annemde daha az kendini yipratirdi.
Ben annemin ve babamin kendi aralarinda yani teketek kavga ettiklerini en son 8 sene önce gördüm :/ yani bosanmalari icin sebep yok ama icime kurt dusurduler ikisini de tokatlamak istiyorum ya disimi sikmaktan disim kırıldı ya yemin ederim kırıldı.Rollerini gercekci oynuyorlar bence.
bosnamak için başka sebepleri mi var?
Ben annemin ve babamin kendi aralarinda yani teketek kavga ettiklerini en son 8 sene önce gördüm :/ yani bosanmalari icin sebep yok ama icime kurt dusurduler ikisini de tokatlamak istiyorum ya disimi sikmaktan disim kırıldı ya yemin ederim kırıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?