Annemler boşanıyor mu?

Doğayla konuştum saka yaptim demiş annenizi çok seviyorum demiş belli oldu canlar bunlar bosanmicak bizi keklediler.

Çok doluyuz gerçekten..
Babalığı 2dklık zevkle eş değer tutup bizde babalığı değersizleştiriyorlar işte..!!

O konuda haklisin. Ozamanlar hadi cocuk yapalim diye beraber olmuyorlardi ki ihtiyac icin... Korunmada yok. Hamile kalinca da aa diyip tisiyirlar koselerine. Biz 3 kiz oldugumuz icin erkek cocuk yok. Ablami istemeye gelmisler oglum olsa karisirdim ama buna karismiyorum diyip bacak bacak ustune atip tvyi acti. Okuz herif. Kiz olunca senin evladin olmuyor mu? Iste smdi bizde aynisini ona yapiyoruz. O bize babalik yapmadigi icin bizde ona evlatlik yapmiyoruz.

Doğayla konuştum saka yaptim demiş annenizi çok seviyorum demiş belli oldu canlar bunlar bosanmicak bizi keklediler.

günaaaaydııııın :) :) saflarım benim.. ben ve bir kaç arkadaş blöf olduğunu söylemiştik..

idare et o delileri :) sevgiler

Onlar kolay kardeşim kabul etmiyor. Sorun kardeşimi kabul ettirebilmek

Direkt onu goturdugunu soyleme cnm yanimda ol bana destek ol kendimi orda gucsuz hissediyorum falan dersen gelmezmi? En azindan kendisini hasta olarak degilde sana yardimci olmak icin geldigini dusunur

P
Direkt onu goturdugunu soyleme cnm yanimda ol bana destek ol kendimi orda gucsuz hissediyorum falan dersen gelmezmi? En azindan kendisini hasta olarak degilde sana yardimci olmak icin geldigini dusunur
Yemez canim 10 aydir nasil gidiyordun git der bizimki çetin ceviz onu ikna etmemiz gerekecek zor da olsa

Bizimkide
-Bende evlat ayrımı yokkk der ama
b.k yokkk !!!
2 erkek 2 kızız bal gibide var..
Erkek kardeşime ağzını açmaz ama beni kendinden uzaklaştırana kadar döver hakaretler küfürlerin bini bin para..
Benden s.ktr eder..
Çocuğu olarak saymaz gelir bura bende evlat ayrımı yok..
Onun evlat ayrımı yok demesindeki yalan kadarda bi yalan yok !!!
Bende ama ebeveyn ayrımı var..
Annem benim tek varlığım canım herşeyim..
Benim babam var ama yok !!!

Anacim ben mi ebeveynim onlar mı?
sen canım

Allah kolaylık versin sana.. siz büyükler düzelin küçük kardeşin zaten düzelir.. dediğim gibi arada bişeyler içmeye, sinemaya, çarşıya falan çıkın beraber, ona iyi gelecektir.. hatta bunu ailecek yaparsanız hepinize iyi gelecektir.. sevgiler

Sağol canım tavsiyeler için öptüm

Aileleri secemiyoruz maalesef cnm. Het yerde kizlarina aşik babalari goruyorum imreniyorum bogazimda kaliyor birsey

Hayır şuan çocuk sahibi ve mutlu ceza namina hicbirsey olmadi
Hep ayni hikaye, sikma canini...
Annenle babanin da bu olay uzerine boyle konsutuklarini dusunuyorum, gecici sinir, blof gibi dusun...
Fakat okuduklarimdan sana her ne kadar urkutucu gelse de bosanmlarinin hepiniz icin daha iyi olacagini dusundum...
Bazen olmayani zorlamamak gerekir...

Aileleri secemiyoruz maalesef cnm. Het yerde kizlarina aşik babalari goruyorum imreniyorum bogazimda kaliyor birsey

Aynen benim ilk aşkım babam yerine abim veya elin oğlu oldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…