Ama problemleri destek alarak çözebiliriz.
Onlar kolay kardeşim kabul etmiyor. Sorun kardeşimi kabul ettirebilmeksence ikna edebilecekmisin annenle babanı destek almak içiin
Çok doluyuz gerçekten..
Babalığı 2dklık zevkle eş değer tutup bizde babalığı değersizleştiriyorlar işte..!!
Doğayla konuştum saka yaptim demiş annenizi çok seviyorum demiş belli oldu canlar bunlar bosanmicak bizi keklediler.
Onlar kolay kardeşim kabul etmiyor. Sorun kardeşimi kabul ettirebilmek
Onlar kolay kardeşim kabul etmiyor. Sorun kardeşimi kabul ettirebilmek
Doğayla konuştum saka yaptim demiş annenizi çok seviyorum demiş belli oldu canlar bunlar bosanmicak bizi keklediler.
Anacim ben mi ebeveynim onlar mı?günaaaaydııııın :) :) saflarım benim.. ben ve bir kaç arkadaş blöf olduğunu söylemiştik..
idare et o delileri :) sevgiler
Yemez canim 10 aydir nasil gidiyordun git der bizimki çetin ceviz onu ikna etmemiz gerekecek zor da olsaDirekt onu goturdugunu soyleme cnm yanimda ol bana destek ol kendimi orda gucsuz hissediyorum falan dersen gelmezmi? En azindan kendisini hasta olarak degilde sana yardimci olmak icin geldigini dusunur
Aynen asıl o yara aliyor çünkü bu durumlardanSevindim cnm ama kardesinle gitmeyi unutma yinede. Onun destege ihtyaci var
O konuda haklisin. Ozamanlar hadi cocuk yapalim diye beraber olmuyorlardi ki ihtiyac icin... Korunmada yok. Hamile kalinca da aa diyip tisiyirlar koselerine. Biz 3 kiz oldugumuz icin erkek cocuk yok. Ablami istemeye gelmisler oglum olsa karisirdim ama buna karismiyorum diyip bacak bacak ustune atip tvyi acti. Okuz herif. Kiz olunca senin evladin olmuyor mu? Iste smdi bizde aynisini ona yapiyoruz. O bize babalik yapmadigi icin bizde ona evlatlik yapmiyoruz.
sen canımAnacim ben mi ebeveynim onlar mı?
Sağol canım tavsiyeler için öptümsen canım
Allah kolaylık versin sana.. siz büyükler düzelin küçük kardeşin zaten düzelir.. dediğim gibi arada bişeyler içmeye, sinemaya, çarşıya falan çıkın beraber, ona iyi gelecektir.. hatta bunu ailecek yaparsanız hepinize iyi gelecektir.. sevgiler
Aileleri secemiyoruz maalesef cnm. Het yerde kizlarina aşik babalari goruyorum imreniyorum bogazimda kaliyor birseyBizimkide
-Bende evlat ayrımı yokkk der ama
b.k yokkk !!!
2 erkek 2 kızız bal gibide var..
Erkek kardeşime ağzını açmaz ama beni kendinden uzaklaştırana kadar döver hakaretler küfürlerin bini bin para..
Benden s.ktr eder..
Çocuğu olarak saymaz gelir bura bende evlat ayrımı yok..
Onun evlat ayrımı yok demesindeki yalan kadarda bi yalan yok !!!
Bende ama ebeveyn ayrımı var..
Annem benim tek varlığım canım herşeyim..
Benim babam var ama yok !!!
Hep ayni hikaye, sikma canini...Hayır şuan çocuk sahibi ve mutlu ceza namina hicbirsey olmadi
Aileleri secemiyoruz maalesef cnm. Het yerde kizlarina aşik babalari goruyorum imreniyorum bogazimda kaliyor birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?