Babam egitime çok önem veren rahat etmemiz için elinden geleni yapan bir insan.
ama siddet duygusu var asabi ve de tez canlı ve mükemmelliyetci.
Ama biz onun istediği kadar mükemmel olamiyoruz.
Sizi rapor alacak kadar dovmus bir babayi ben zaten bosarim. Bosanmalari icin cok sebep var bence.Ben annemin ve babamin kendi aralarinda yani teketek kavga ettiklerini en son 8 sene önce gördüm :/ yani bosanmalari icin sebep yok ama icime kurt dusurduler ikisini de tokatlamak istiyorum ya disimi sikmaktan disim kırıldı ya yemin ederim kırıldı.
Annem o konuda beni suçluyor eve 1.5 saat gelmişim o yüzden bana kafa atacak kadar ve kafami duvarlara vurarak dovecek kadar dayağı haketmisim.Sizi rapor alacak kadar dovmus bir babayi ben zaten bosarim. Bosanmalari icin cok sebep var bence.
Annem o konuda beni suçluyor eve 1.5 saat gelmişim o yüzden bana kafa atacak kadar ve kafami duvarlara vurarak dovecek kadar dayağı haketmisim.
Hayır şuan çocuk sahibi ve mutlu ceza namina hicbirsey olmadi
Offf icim sizladi. Kusura bakma guzelim ama. Kardesinin de neden sinir krizi gecirdigi belli. Kavga dayak olan bir evde buyumus tepkileri cok normal bence. Hic bir kimse dayagi haketmez. Heleki 18 yasinda gencecik bir kiz cocugu. Uzulme bence bosanirlarsa bosansinlar.Annem o konuda beni suçluyor eve 1.5 saat gelmişim o yüzden bana kafa atacak kadar ve kafami duvarlara vurarak dovecek kadar dayağı haketmisim.
Hayir canim 22.00 da gel dedi 23.30 da geldim eve.1,5 saat geç mi yoksa saat gece 1,5ta mı ?
Olayi baska biri yasamista ona yardim etmeye calisiyormusum gibi hissediyorumceza almaması suçsuz olduğu anlamına gelmez.. evli ve çocuklu olması da mutlu olduğu anlamına gelmez..
bu olayı sosyal sorumluluk projen yapmış olman çok güzel..
taciz olayları maalesef ki hayatın her alanında çok fazla var, çünkü çok fazla sapık , çok fazla ruh hastası insan var
olayı kendi içinde normalleştirmiş olmanı dilerim..
Annem o konuda beni suçluyor eve 1.5 saat gelmişim o yüzden bana kafa atacak kadar ve kafami duvarlara vurarak dovecek kadar dayağı haketmisim.
Ben ailenin bir araya gelip kavga gürültü olmadan konusup sorunlari kökünden halledebilmek istiyorum.Offf icim sizladi. Kusura bakma guzelim ama. Kardesinin de neden sinir krizi gecirdigi belli. Kavga dayak olan bir evde buyumus tepkileri cok normal bence. Hic bir kimse dayagi haketmez. Heleki 18 yasinda gencecik bir kiz cocugu. Uzulme bence bosanirlarsa bosansinlar.
Hayir canim 22.00 da gel dedi 23.30 da geldim eve.
Sonuçta ailem degistiremem. Aslinda annem çok çaba harcıyor elinden gelenin fazlasini yapiyor.böyle bir baba böyle bir anne....anlayamıyorumki nasıl aile olunur bu tarz insanlarla..yazık değilmi sana ve kardeşine
Kiyamam canimm sakin ol ve affetmeye çalış her ne olursa olsun baba sonuçtaOlaylar yakın gibi bizim..
Benzer şeyler yani..
Benimki ama sadece dklarla olan olaylar saate bile geçmedi hatta yarım saat bile değildi..
Ve bana yaşattıklarını yazdım özel mesajda işte
Sonuçta ailem degistiremem. Aslinda annem çok çaba harcıyor elinden gelenin fazlasini yapiyor.
Kiyamam canimm sakin ol ve affetmeye çalış her ne olursa olsun baba sonuçta
Herkes baba olamıyor..
Öyle babaya biz çokuz bile..
Şükretmesi gereken yerde haketmedik şeyler yaşatıyor..
ALLAH'a büyük diyorum sadece..Yoksa ağzımdan beddualar çıkıcak..
Hepimiz ne cok doluymuşuz meğer...
Ama problemleri destek alarak çözebiliriz.evet değiştiremezsin bak kendinde söylüyorsun bundan sonra ne yaparsan yap değişmezlerki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?