Annemler boşanıyor mu?

Babam egitime çok önem veren rahat etmemiz için elinden geleni yapan bir insan.
ama siddet duygusu var asabi ve de tez canlı ve mükemmelliyetci.
Ama biz onun istediği kadar mükemmel olamiyoruz.

Bizimkide önem verir ama mükemmelliyetçi değil..
Onun mükemmel anlayışı yok..
Ona göre kimse mükemmel değil kendi dışında..
Hoş ! onuda ne akrabalarında nede çevresinde takan olmayınca bize sarıyor

Sizi rapor alacak kadar dovmus bir babayi ben zaten bosarim. Bosanmalari icin cok sebep var bence.

Sizi rapor alacak kadar dovmus bir babayi ben zaten bosarim. Bosanmalari icin cok sebep var bence.
Annem o konuda beni suçluyor eve 1.5 saat gelmişim o yüzden bana kafa atacak kadar ve kafami duvarlara vurarak dovecek kadar dayağı haketmisim.

Annem o konuda beni suçluyor eve 1.5 saat gelmişim o yüzden bana kafa atacak kadar ve kafami duvarlara vurarak dovecek kadar dayağı haketmisim.

1,5 saat geç mi yoksa saat gece 1,5ta mı ?

Hayır şuan çocuk sahibi ve mutlu ceza namina hicbirsey olmadi

ceza almaması suçsuz olduğu anlamına gelmez.. evli ve çocuklu olması da mutlu olduğu anlamına gelmez..

bu olayı sosyal sorumluluk projen yapmış olman çok güzel..

taciz olayları maalesef ki hayatın her alanında çok fazla var, çünkü çok fazla sapık , çok fazla ruh hastası insan var

olayı kendi içinde normalleştirmiş olmanı dilerim..

Offf icim sizladi. Kusura bakma guzelim ama. Kardesinin de neden sinir krizi gecirdigi belli. Kavga dayak olan bir evde buyumus tepkileri cok normal bence. Hic bir kimse dayagi haketmez. Heleki 18 yasinda gencecik bir kiz cocugu. Uzulme bence bosanirlarsa bosansinlar.

Babamla gorusmuyoruz artik biz. Annemlede resmi olarak olmasada evleri ayirdilar nerde ne yapiyor bilmem. En son bosanma davasi acicam diye yaygara cikarmis akrabalara sonra anneme bosamicam vazgectim sen ÖL ! Emekli maasini alicam demis. Bu nasil bir cehalet. Nasil adamlik?

Bizim babamoz maalesef bizden mukemmel olmamizi istemedi sadece kendisi yetistirildigi gibi yetistirmeye calisti. 3 kizida calissin eve katki saglasin. Kendisi yan gelip yatsin. Babami hic bir iste calisirken gormedim. Hayal meyal hatirladigim sahneler var. Okul donusu annemde isten gelirdi kadikoyden bi kahvehaneden toplardik babami !

Boyle babalari gordukce bekar annelere daha cok destek veriyorum...

Olayi baska biri yasamista ona yardim etmeye calisiyormusum gibi hissediyorum

Dayak hic birseye cozum degil ve hic bir hareket dayaga sebep degil. Kusura bakmada kardesinle sana vuran elleri kirilsin!

Ben ailenin bir araya gelip kavga gürültü olmadan konusup sorunlari kökünden halledebilmek istiyorum.

böyle bir baba böyle bir anne....anlayamıyorumki nasıl aile olunur bu tarz insanlarla..yazık değilmi sana ve kardeşine

Hayir canim 22.00 da gel dedi 23.30 da geldim eve.

Olaylar yakın gibi bizim..
Benzer şeyler yani..
Benimki ama sadece dklarla olan olaylar saate bile geçmedi hatta yarım saat bile değildi..
Ve bana yaşattıklarını yazdım özel mesajda işte

böyle bir baba böyle bir anne....anlayamıyorumki nasıl aile olunur bu tarz insanlarla..yazık değilmi sana ve kardeşine
Sonuçta ailem degistiremem. Aslinda annem çok çaba harcıyor elinden gelenin fazlasini yapiyor.

Olaylar yakın gibi bizim..
Benzer şeyler yani..
Benimki ama sadece dklarla olan olaylar saate bile geçmedi hatta yarım saat bile değildi..
Ve bana yaşattıklarını yazdım özel mesajda işte
Kiyamam canimm sakin ol ve affetmeye çalış her ne olursa olsun baba sonuçta

Kiyamam canimm sakin ol ve affetmeye çalış her ne olursa olsun baba sonuçta

Herkes baba olamıyor..
Öyle babaya biz çokuz bile..
Şükretmesi gereken yerde haketmedik şeyler yaşatıyor..
ALLAH'a büyük diyorum sadece..Yoksa ağzımdan beddualar çıkıcak..

Herkes baba olamıyor..
Öyle babaya biz çokuz bile..
Şükretmesi gereken yerde haketmedik şeyler yaşatıyor..
ALLAH'a büyük diyorum sadece..Yoksa ağzımdan beddualar çıkıcak..

Hepimiz ne cok doluymuşuz meğer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…