Beni borderline hastası yaptılar yetmedi şimdide kardeşimi deliettiler çocuk tutam tutam saçını yoldu böyle bir şey var mı ya ?!Uzulme bitanem ya. Bekle bi sakinlessinler. Benim annemle babam ben 9 yasindan beri bosanicaklar da bosanamadilar. Bizde 3 kiz kardestik 3umz kavga etsek babam doverdi. Annemle tartissak yine doverdi. Hic konuyla alakasi olmayip hakliyi haksizi bilmeden hemde. Simdi 28 yasimdayim keske ozaman bosansalardi diyorum en azindan saglikli cocukluk gecirmis olurduk. Baba denildigi zaman sadece döven bir adam gelmezdi aklimiza. Annemde daha az kendini yipratirdi.
Ya sinir krizi durduk yere gecirilmez onlar suclu çocuğu delirttilerSen düşünme böyle şeyler. Dedigim gibi blof yapmislar.
Koskoca insanlarin böyle davranmalari hic hoş değil ama sorun zaten kardesinizde.
Onun da bir tedaviye ihtiyaci var.
Ben 13 yasindayken sinir krizi nedir bilmezdim bile...
Aile ici siddet ve gecimsizlik maalesef cocuklari mahvediyor. Ablam ve kiz kardesim sirf evden kurtulmak icin evlendiler. Cocuk oldu vs bosandilar. Ben ise hemen bi is bulup ayri eve ciktim. Ne kdr karsi ciksalarda orada kafayi yerdim dusun ben bunlari yasarken henuz 20 yasindaydim. Bir suru ivir zivir iste. Sen annenin yaninda ol onemli olan o. Destek ol ona.Beni borderline hastası yaptılar yetmedi şimdide kardeşimi deliettiler çocuk tutam tutam saçını yoldu böyle bir şey var mı ya ?!
O sosyal sorumluluk projemdi yillar oncesinde kreşte tacize uğradımKullanici adinin altinda yazan "İstismar Yardım" neden?
Boyle bir sey mi soz konusu?
Destek olmama izin verse olcam. Ama izin vermiyor ki. Yanına gidiyorum git basimdan soru sorma falan diyor.Aile ici siddet ve gecimsizlik maalesef cocuklari mahvediyor. Ablam ve kiz kardesim sirf evden kurtulmak icin evlendiler. Cocuk oldu vs bosandilar. Ben ise hemen bi is bulup ayri eve ciktim. Ne kdr karsi ciksalarda orada kafayi yerdim dusun ben bunlari yasarken henuz 20 yasindaydim. Bir suru ivir zivir iste. Sen annenin yaninda ol onemli olan o. Destek ol ona.
Anladim canim, cok gecmis olsun, ne diyecegimi bilemedim...O sosyal sorumluluk projemdi yillar oncesinde kreşte tacize uğradım
Kardeşim doktora gitmeyi kabul etmiyor bu benim özelim diyor. Annemi ve babami goturcem ama.neler olduğunu annenize neden sormuyorsunuz !? tahminimce kardeşinizin fevri davranışlarını düzeltmek için bu türlü bir konuşma yapmışlar.. yanlış çok yanlış ama bazı anne babalar çok cahil işte, kaş yapayım derken göz çıkartıyorlar farkında değiller
yazılarınızdan aile içi ilişkilerinizin çok sağlıklı olmadığı anlaşılıyor.. destek almaya devam edin.. mümkünse ailenizi özellikle kardeşinizi de götürün.. bu mümkün olmuyorsa bile kendiniz için gitmeye devam edin.. aile ortamında olanları içinizde büyütmeyin olaylara dahil olmamaya çalışın.. kavga ortasına darp olmadıkça savunmaya girmeyin.. aile bireyleriyle teke tek görüşmeler dertleşmeler yapın..
ne olursa olsun onlar sizin aileniz eğrisiyle doğrusuyla kabul edip kendinize farklı uğraşlar edinin..
ve lütfen 13 yaşındaki kardeşinize destek olun, hiç bir şey yapamazsanız bile sık sık onu alıp dışarı bir kahve içmeye, ya da sinemaya gidin..
Hayır şuan çocuk sahibi ve mutlu ceza namina hicbirsey olmadiAnladim canim, cok gecmis olsun, ne diyecegimi bilemedim...
Umarim hakeden cezayi almistir o les insan...
Destek olmama izin verse olcam. Ama izin vermiyor ki. Yanına gidiyorum git basimdan soru sorma falan diyor.
Yapacağım şeyi soyleyim yarin annemle doktoruma gitcem. En azindan biz kafayi toparlayalimBekle canim sakinlessin biraz annen.
Annen kabul ederse git walla hatta kardesini de al. Doktor babanida gormek isteyecektir. Hatta annenle babani yanliz cagiracaktir. Umarim kabul ederlerYapacağım şeyi soyleyim yarin annemle doktoruma gitcem. En azindan biz kafayi toparlayalim
Daha ağırını yaşadım..
Babamı şikayet bile edicektim..
Ve artık gram sevgim yok ona karşı.. Dışarıdan geçen bi adam bile daha sıcak gelir bana mesela düşün yani..
Ayrılmazlar..
Bende bizimkiler ayrılsalar diyorum o zaman okul mokul hiç düşünmem annemin yanında olurum baba lafınıda ağzıma bile almam..
Hayırlısı neyse olur inşALLAH :)
Valla babama karşı sevgi duygum azalsada yok olmadi. Kardeşim de aynen öyle henüz yok olmadi bizimkiDaha ağırını yaşadım..
Babamı şikayet bile edicektim..
Ve artık gram sevgim yok ona karşı.. Dışarıdan geçen bi adam bile daha sıcak gelir bana mesela düşün yani..
Ayrılmazlar..
Bende bizimkiler ayrılsalar diyorum o zaman okul mokul hiç düşünmem annemin yanında olurum baba lafınıda ağzıma bile almam..
Hayırlısı neyse olur inşALLAH :)
Aslinda olay hepsini toplayip goturebilmek. Nasil olur bilmem ama.Annen kabul ederse git walla hatta kardesini de al. Doktor babanida gormek isteyecektir. Hatta annenle babani yanliz cagiracaktir. Umarim kabul ederler
2 spermle baba oldum saniyorlar maalesef...
Babam egitime çok önem veren rahat etmemiz için elinden geleni yapan bir insan.2 spermle baba oldum saniyorlar maalesef...
Valla babama karşı sevgi duygum azalsada yok olmadi. Kardeşim de aynen öyle henüz yok olmadi bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?