- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
Yöresel bir kullanım olabilir. Yanlış biliyor olabilir. Neden bir çok kişi bunu bu kadar komik bulup üzerine gitti anlamadım açıkçası.
İşin trajikomik yanı ise engin bilgileriyle konusabini eleştiren, eğlenen kişilerin yazdıkları yorumlarda ciddi dilbilgisi yanlışları var. Konusabinin Türkçeyi doğru kullanıyorum iddiası yok üstelik.
Doğrusunu unuttum yapmayinBilerzik mi?
Arkadaşım lütfen doğru yazın, bilenzik olacak ya, bilenzik!
Lütfen.
Yalniz olmadigima sevindim. Nedir bu goygoyun sebebiYöresel bir kullanım olabilir. Yanlış biliyor olabilir. Neden bir çok kişi bunu bu kadar komik bulup üzerine gitti anlamadım açıkçası.
İşin trajikomik yanı ise engin bilgileriyle konusabini eleştiren, eğlenen kişilerin yazdıkları yorumlarda ciddi dilbilgisi yanlışları var. Konusabinin Türkçeyi doğru kullanıyorum iddiası yok üstelik.
pandemiYalniz olmadigima sevindim. Nedir bu goygoyun sebebi
Önemli bir konu kesinlikle.Baydı sahi. Ama anlık yanlışlık değil maalesef başlık ve içerik aynı kullanılmış, bundan sonra doğru kullanır sanırım.
Ben konusahibinin bu yorumları okuduğunda çok üzüleceğini düşünüyorum. Bırakın hassas davranmayı, kasti bir şekilde hor görme aşağılama var yorumlarda. Bunun pskolojide bir adı var ama konuyu uzatmak gereksiz.Doğrusunu bilmek ve bunu belirtmek güzel bir davranış ancak hassas nokta şu ki kırmadan hor görmeden belirtmek gerekir size katılıyorum. Ben genellikle doğru kullanımına kendi mesajımda yer vererek karşı tarafa belirtmeye çalışırım mesela
Yalniz olmadigima sevindim. Nedir bu goygoyun sebebi
Bu mudur yani? Gerçekten şaşkın ve üzgünüm. Pandemiden canımız sıkıldı, karşımızda hata yapan bir insan var hadi topluca pskolojik linç yapalım. Vay be!pandemi
Hiç böyle düşünmemiştim.Ben konusahibinin bu yorumları okuduğunda çok üzüleceğini düşünüyorum. Bırakın hassas davranmayı, kasti bir şekilde hor görme aşağılama var yorumlarda. Bunun pskolojide bir adı var ama konuyu uzatmak gereksiz.
tmmBu mudur yani? Gerçekten şaşkın ve üzgünüm. Pandemiden canımız sıkıldı, karşımızda hata yapan bir insan var hadi topluca pskolojik linç yapalım. Vay be!
Bu mudur yani? Gerçekten şaşkın ve üzgünüm. Pandemiden canımız sıkıldı, karşımızda hata yapan bir insan var hadi topluca pskolojik linç yapalım. Vay be!
ÜzdüBu mudur yani? Gerçekten şaşkın ve üzgünüm. Pandemiden canımız sıkıldı, karşımızda hata yapan bir insan var hadi topluca pskolojik linç yapalım. Vay be!
Siz cevap verdiğiniz için sizin mesajınızdan alıntı yapıp yazdım ama lafım bir tek size değildi.tmm mükemmel üye sizi örnek alırız bundan sonra
Doğrusu bilenzing, lütfen doğru kullanalım.Bilenzik mi bilezik mi ben de doğrusunu öğreneyim diye soruyorum
Tövbeler olsunDoğrusu bilenzing, lütfen doğru kullanalım.
"Annecim bilerziğimi vermedin biz sana çok bilenzik"Bilerzik mi?
Arkadaşım lütfen doğru yazın, bilenzik olacak ya, bilenzik!
Lütfen.
İnsanlar evlilik programi, magazin programi izleyip gune gidecegine 2 kitap okusalardi kurdugu cumlelerle dalga konusu olmazlardi. (Sozum yalniz konu sahibine degil genel dusuncem)Bu mudur yani? Gerçekten şaşkın ve üzgünüm. Pandemiden canımız sıkıldı, karşımızda hata yapan bir insan var hadi topluca pskolojik linç yapalım. Vay be!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?